1 aylık 5 gündür bizde olan kedim bebeğimle benim yattigimiz yatağa çıkıp oğlumun kafasının dibine kakasını yapmış görünce kafayı yiyecektim neden yap

Yazık kedinize çok üzüldüm
Kediyi alırken bebeğinizin olduğunu düşünmelisiniz, üstelik daha çok küçük. Bizde yavruyken aldık şuan 7 aylık halıya kakasını yaptığı da oldu, işediğide oldu, kustuğuda oldu ama vermeyi hiç düşünmedim hatta neden bu şekilde yapıyor acaba bir sıkıntısı mı var diye endişe ettim. Kedim için bazı arkadaşlarımla aram bozuldu umrumda bile değil. Her geçen gün daha da seviyoruz ağzı yok dili yok konuşamayan derdini anlatamayan canlılar onlar. Bazen o kadar çok ilgi gösteriyorum ki kızım bile kıskanıyor. Bilmiyorum ben hiç kıyamıyorum onların bizden başka hiç bir hayatı yok.
Keşke hiç almasaydınız..

Küçük bebeğiniz varmış yeni bir kedi sahiplenmek bu evrede zaten zor olur. Benim kedim var 9 yıldır bizimle ancak bebeğim 3 aylık bu evrede hiç hayvanım yoksa alamazdım..

Bian önce sahiplendirecegim o zaman gerçekten çok korkunç ve kabul edilemez hiçbir kesimde böyle birşey görmedim ben
Zaten konuyu açıp vıcdanınızı rahatlatıyosunuz. BAKAMAYACAGINIZ hayvanları evınıze alıp alıştırmayacaksınız. Kedilerin ahı tutar haberınzı olsun

Bian önce sahiplendirecegim o zaman gerçekten çok korkunç ve kabul edilemez hiçbir kesimde böyle birşey görmedim ben
Sahiplendircekmis kabul edilemezmis o bir canlı oda bir bebek oyuncak değil canın istedi aldın canın istemedi hemen sahiplendircegim. İnşallah o kedinin ahı da senden çıkar hem bu dünyada hem öteki tarafta.sana bir ton hakaret edesim geldi.

Bence önce kocasını sahiplendiırsın toptan çözüm olur bu nedır ya

1 aylık kediyi sahiplenirken sorun yok kakasını yapınca sorun oluyor anlamıyor oluyoruz
Üyeliği de dondurmuş umarım sokağa atmamıştır. Bu psikolojide biri bir hışımla sokağa atabilir yavruyu çünkü

E nolmuş yani kakasını yaptıysa bebeğiniz ölmediya . Böyle saçma sapan şeyler yüzünden vazgeçecektiniz madem niye sahiplendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…