- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.666
-
- Konu Sahibi gencanne164181
Kocasinin spirit hayvani olabilirKediniz kocanızı taklit ediyor gibi
Zaten konuyu açıp vıcdanınızı rahatlatıyosunuz. BAKAMAYACAGINIZ hayvanları evınıze alıp alıştırmayacaksınız. Kedilerin ahı tutar haberınzı olsunBian önce sahiplendirecegim o zaman gerçekten çok korkunç ve kabul edilemez hiçbir kesimde böyle birşey görmedim ben
Sahiplendircekmis kabul edilemezmis o bir canlı oda bir bebek oyuncak değil canın istedi aldın canın istemedi hemen sahiplendircegim. İnşallah o kedinin ahı da senden çıkar hem bu dünyada hem öteki tarafta.sana bir ton hakaret edesim geldi.Bian önce sahiplendirecegim o zaman gerçekten çok korkunç ve kabul edilemez hiçbir kesimde böyle birşey görmedim ben
Bence önce kocasını sahiplendiırsın toptan çözüm olur bu nedır yaSahiplendircekmis kabul edilemezmis o bir canlı oda bir bebek oyuncak değil canın istedi aldın canın istemedi hemen sahiplendircegim. İnşallah o kedinin ahı da senden çıkar hem bu dünyada hem öteki tarafta.sana bir ton hakaret edesim geldi.
Kediye mi yanalım bebeğe mi bilemedimBence de verin kediyi o evde enfeksiyon kapıp ölebilir kocadan
E bebek? Evde biran önce barınağa kapatılması gereken 1adam ve sosyal hizmetlerde korumaya alınması gereken 2 bebek var, bı de konusahibi hamile galibaBence de verin kediyi o evde enfeksiyon kapıp ölebilir kocadan
1 aylık kediyi sahiplenirken sorun yok kakasını yapınca sorun oluyor anlamıyor oluyoruzG.tünüz yemiyorsa sahiplenmeyin.
Annesini nereden bileyim bir soru değil.
Sahiplenirken annesinin yanında mıydı değil mi?
Bir süre daha annesiyle kalması gerekirdi çünkü.
Annesi terketti de mi aldınız? Bunu bilmiyor musunuz?
Siz o kediyi usulca bırakın lütfen.
Belli ki size göre değil bu iş.