- 4 Mayıs 2024
- 13
- -42
- 20
-
- Konu Sahibi gencanne164181
Bian önce sahiplendirecegim o zaman gerçekten çok korkunç ve kabul edilemez hiçbir kesimde böyle birşey görmedim benKedi tekir melezi 1 aylık civarı tuvaleti var yapsın diyr kapıyı açık bırakıp yapıyoruz bu bizim yatağımiza gelmiş kakasını da oğlumun hemen arkasına yapmış uyanmasam veya oğlum arkasini donse zarar gorecekti kakadan bu kadar yakın olduğu için zarar görür mu
Zamanla Alisilacak bir tarafi yok bunun hergun böyle yapavak belli ki sahiplendirecegimBebek olduğu için yapmıştır. Zamanla alışır.
Kedi tekir melezi 1 aylık civarı tuvaleti var yapsın diyr kapıyı açık bırakıp yapıyoruz bu bizim yatağımiza gelmiş kakasını da oğlumun hemen arkasına yapmış uyanmasam veya oğlum arkasini donse zarar gorecekti kakadan bu kadar yakın olduğu için zarar görür mu
Zamanla Alisilacak bir tarafi yok bunun hergun böyle yapavak belli ki sahiplendirecegim
1 aylık dediğin kedi bebek daha
Annesi nerde
Nasıl besleniyor
Sahiplendiğinizde tuvalet alışkanlığı var mıydı
O hayvanı evinize alırken ikinci bir bebek sahibi olacağınızı bilseydiniz keşke
tuvaletini de yapabilir kusabılır tırmalayabilir
Ne kolay hemen vazgeçin
Sizin gibiler hayvanlardan uzak dursa keşke
Alışmadan hemen iyi bir aile bulun üzülmesin
Uyurken çocuğu nereden kıskandı onuda merak ediyorum birlikte yatıyoruz zatenKonu sahibi evet zamanla alışır. Kediler temiz hayvanlar hergün çişini kakasını oraya buraya yapsa kimse beslemez değil mi ama. Ya strese girdi ya da çocuğu kıskandı muhtemelen o da bebek ya hani. Tahammül edemem tekrarlanma ihtimalini göze alamam diyorsanız sahiplendirin zaten. Kafanıza taktığınız zarar görme kısmıyla, kedi kakasından hamileler zarar görüyor ama diğer türlü sadece hijyenik sebepler işte.
Nebileyim ben annesi nerde sahiplendigim kişiye sorun isterseniz1 aylık dediğin kedi bebek daha
Annesi nerde
Nasıl besleniyor
Ne kolay hemen vazgeçin
Nebileyim ben.Uyurken çocuğu nereden kıskandı onuda merak ediyorum birlikte yatıyoruz zaten
1 aylık dediğin kedi bebek daha
Annesi nerde
Nasıl besleniyor
Ne kolay hemen vazgeçin
Bian önce sahiplendirecegim o zaman gerçekten çok korkunç ve kabul edilemez hiçbir kesimde böyle birşey görmedim ben
Uyurken çocuğu nereden kıskandı onuda merak ediyorum birlikte yatıyoruz zaten
Nebileyim ben annesi nerde sahiplendigim kişiye sorun istersenizbaşınıza gelmeden anlamıyorsunuz bazı şeyleri
QuennnnnnKediniz kocanızı taklit ediyor gibi