Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 aydır patoloji sonucu çıkmadı bu durumu yasayan var mi?
Benim de üniversite hastanesinde 1 ayda çıktı o da zar zor. Her gün arıyordum. Çok şükür cevap vermiyorlardı. Birilerini gonderiyordum . Ta ki 1 ay doldu. Onu bile e nabiza yuklemediler. Başka şehirde ikamet ettiğim için e nabiza bakıyordum. Hala yuklememisler. Çok şükür sonuç Temiz çıktı. İnşallah senin de öyledir.
Benim de üniversite hastanesinde 1 ayda çıktı o da zar zor. Her gün arıyordum. Çok şükür cevap vermiyorlardı. Birilerini gonderiyordum . Ta ki 1 ay doldu. Onu bile e nabiza yuklemediler. Başka şehirde ikamet ettiğim için e nabiza bakıyordum. Hala yuklememisler. Çok şükür sonuç Temiz çıktı. İnşallah senin de öyledir.