1 aydır dıyetteyım 12 kılo verdım

Benim eşim 60 ol yeter dıo ama ben 60 istemiyorum en az 55 diorum
Ben ufakken kıloluydum sonra 38 kılo verdım 49a dusdum sonra begenmedim kendımı yuzum çökmüştü 54 kiloya geldim kaldım ole evlendım 1 ay sonra hamile kaldm doğumdan sonra 60 dım az kılo almısdım kendımı yemege abur cubura gömdüm kızım sütten erken kesılıncede kiloya döndü hepsi 4 sene sonunda 110kıloydum çok korkunçtu inanamadım kendıme suan 85.300 ama gercekden suan okadar rahatmkı baya agırlık kalkdı ustumden

Çok hızlı veriyorsunuz kiloyu bu zararlı değil mi?
Sporu çok yapıp ogunu az tuttuğum için ama sağlıklı demıorum kesinlikle ama kasdan çok kayıp yasadıgımı sanmıorummcunku çok belirgin sıkılasma var proteini bol alıorum onun sayesındede olabilir

Sporu çok yapıp ogunu az tuttuğum için ama sağlıklı demıorum kesinlikle ama kasdan çok kayıp yasadıgımı sanmıorummcunku çok belirgin sıkılasma var proteini bol alıorum onun sayesındede olabilir
Anladım. Emek veriyorsunuz gerçekten takdir ettim.maşallah. Eminim ki ideal kilonuza en yakın zamanda ulaşacaksınız inşallah :) Yine de dikkat edin aman Allah korusun başka sıkıntılar çıkmaması adına.

Anladım. Emek veriyorsunuz gerçekten takdir ettim.maşallah. Eminim ki ideal kilonuza en yakın zamanda ulaşacaksınız inşallah :) Yine de dikkat edin aman Allah korusun başka sıkıntılar çıkmaması adına.
Çok saol cnm dusuncen ıcın cheakup yaptırıcam bırde yag kas oranıma baktırıcam en kısa zamanda ınsallah

kızlar nasıl başarıyorsunuz kızlar ben 56 kilo oldum 51 kiloydum, boyum 1,59 kılo vermem lazım, aslında kilom normal ama yine de şu kalın vücumdan sıkıldım, yapılı olduğum için balık etli duruyorum, bacaklarım kalın herkes normalsin diyor ama adet dönemlerini de etkiliyor. bu sene çok strese girdim, iş konusunda heralde ondan kilo aldım, şimdi vermek istiyorum ama evdeyim, yemegı de sevıyorum gercı bugun basladım, sabah yumurta, bıraz peynir, ve kahve oglen corba sebze yemegı sımdı de corba yemegı dusunuyorum, sımdı kıs geldı ıyıce tıkıldık eve spor ne yapsam acaba

Ndymk

Diyetinizde proteini artırın yüz çökmüyor o zaman ya da collogen desteği alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…