1 ayda verebilecegim en fazla kilo??????

Aslinda bu bir baslangic olacak benim icin,diger aylarda devam edecegim.Ama bu mayis ayinda ne kadar verirsem kârıma..

Ben 2 ayda 7 kilo verdim.. İp atlamak çok işe yarıyor hem bölgeselde inceliyorsun günde 500 tane atlıyordum bide saat 5 ten sonra hiçbirşey yemedim.. Ekmek yememeye çalış.. Benim 3 kilo fazlam kaldı.. Dikkat edersen verirsin.. Kolay gelsin..

Aslinda bu bir baslangic olacak benim icin,diger aylarda devam edecegim.Ama bu mayis ayinda ne kadar verirsem kârıma..
Madem bi başlangıç yapmak istiyorsunuz o zaman bi diyetisyenle çalışın.

İmkanlarınız ne seviyede bilmiyorum ama özel bi yere gidemiyorsanız bi aile veya toplum sağlığı merkezine de başvurabilirsiniz kolayca. Oralarda da obezite hemşireleri ve diyetisyenler var bildiğim kadarıyla.

Onlar size uygun bi liste ve egzersiz süresi belirleyecektir.

Ben diyetisyenle çalışıyorum, 1. ayımı doldurdum ve 3 kilo verdim. Üstelik bazen egzersizlerimi ihmal ettiğim ve arada kaçamak yaptığım halde.

Size de kendi başınıza değil bi profesyonelle zayıflamanızı tavsiye ederim.

1 ayda 3 kg verebilirsin saglikli ve kalici bi sekilde.
diger turlu 6kg da verebilirsin pek ala ama misli ile geri alirsin daha sonra... secim senin

Canım ideal kilon zaten 64, daha nerene zayıflamayı düşünüyorsun bu boyla, anlayamıyorum. Hadi 95-100 kilo olsan ayda 12 kilo verirsin şu diyetle diyeceğim ama, zaten kilon iyi. Anoreksiya falan mı olmak istiyorsun? Bahsettiğin boy ve kilo doğruysa ve kilo fazlam var diyorsan, destek almanı tavsiye ederim. Ben bile 165 boyumla 63 kilodayken gayet normaldim. Dertsiz başına dert arıyorsun herhalde...

Sok diyetlerden kacin. Spor yapmadigin surece incelemezsin. 1 ayda agzini iyce tutsanda zaten kilolu olmadigin icin 3-4 kilodan fazla gitmez. O da zaten bacak ve basenden olmaz. Power plate ' e git haftada 4 gun en azindan istedigin bolgelerindr incelme gorursun. dugunden 2 gun oncesine kadarda 2 gune bir aci cehre icersen karninda sislik kalmaz en azindan.

Forumda 1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyeti mi ne vardı ona bak

Kullanıcı adın bile reçel :)
Boy/kilo arası 10kilo olan birine ideal diyenleri anlamıyorum.

Basen 1 ayda erimez. Kavitasyona gidebilirsin ilk seansta 2-3 incelme şansı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…