- 25 Mart 2015
- 640
- 337
-
- Konu Sahibi Gul receli
Kızlar mayisin 27 sinde kuzenimin dugunu var ve bir an önce 1 ayda en fazla ne kadar kilo verebilirsem vermem lazim yardimci olur musunuz?Napmaliyim,nasil olmali.Kilom 63,boyum 1.73.Bir an önce kilo verip güzel bir fizikle o elbisenin icine raprahat girmek istiyorum..Lütfen yardim!Ayrica 29'unda da mezuniyetim var.Sınavdan dolayi kendime bakamadim.Acil bu ay icerisinde şok bir diyetle yada herhangi birşeyle zapzayif olmaliyim.Guzel yorumlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum...
Sınav telasina dustum hic bunlara onem veremedim..Stresten kilomla ilgilenemedim bile..Bende spor onerileriniz varsa almak icin yazdim.şok diyet iyi değil sağlığa zararlı haberlerde duyuyoruz
madem öyle istiyorsun bu zamana kadar aklın neredeydi spor yap
kilon cok normal canım ben 168 olduğum halde dr bana 60 65 ideal dedi senın ki cok normalKızlar mayisin 27 sinde kuzenimin dugunu var ve bir an önce 1 ayda en fazla ne kadar kilo verebilirsem vermem lazim yardimci olur musunuz?Napmaliyim,nasil olmali.Kilom 63,boyum 1.73.Bir an önce kilo verip güzel bir fizikle o elbisenin icine raprahat girmek istiyorum..Lütfen yardim!Ayrica 29'unda da mezuniyetim var.Sınavdan dolayi kendime bakamadim.Acil bu ay icerisinde şok bir diyetle yada herhangi birşeyle zapzayif olmaliyim.Guzel yorumlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum...
Saglikli bi sekilde bir ayda verebilecegin en fazla kilo ortalama 6 civari ki bu da sana yeter boyun uzun cunku. Gunluk karbonhidrat alimini en fazla 50 gr sa tutarak istedigini yiyerek yapicaksin bunu. Ben 45 gunde 6.4 kilo verdim ama arada kacamak cok yaptimKızlar mayisin 27 sinde kuzenimin dugunu var ve bir an önce 1 ayda en fazla ne kadar kilo verebilirsem vermem lazim yardimci olur musunuz?Napmaliyim,nasil olmali.Kilom 63,boyum 1.73.Bir an önce kilo verip güzel bir fizikle o elbisenin icine raprahat girmek istiyorum..Lütfen yardim!Ayrica 29'unda da mezuniyetim var.Sınavdan dolayi kendime bakamadim.Acil bu ay icerisinde şok bir diyetle yada herhangi birşeyle zapzayif olmaliyim.Guzel yorumlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum...
kalça ve bacakların kalınmış ya onlara çalışSınav telasina dustum hic bunlara onem veremedim..Stresten kilomla ilgilenemedim bile..Bende spor onerileriniz varsa almak icin yazdim.
Hergun düzenli spor+su silahini kullan,ha birde korse kullanabilirsinKızlar mayisin 27 sinde kuzenimin dugunu var ve bir an önce 1 ayda en fazla ne kadar kilo verebilirsem vermem lazim yardimci olur musunuz?Napmaliyim,nasil olmali.Kilom 63,boyum 1.73.Bir an önce kilo verip güzel bir fizikle o elbisenin icine raprahat girmek istiyorum..Lütfen yardim!Ayrica 29'unda da mezuniyetim var.Sınavdan dolayi kendime bakamadim.Acil bu ay icerisinde şok bir diyetle yada herhangi birşeyle zapzayif olmaliyim.Guzel yorumlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum...
Etlerim yunusacik sıkılasmaya ihtiyacim var,normalde gecen sene spor yapiyordum bu sene sinavdan dolayi biraktim e haliyle etlerimde kendini birakti..boy ve kilonun doğruluğundan emin misin?
çünkü 63 kiloya 1.73 çok ama çok ideal olur, bu durumdaysan kilo vermeye ihtiyaç duymazdın diye düşünüyorum