- Konu Sahibi yildizcicek
-
İdrar yollarımda iltihap varmış bunu yeni öğrendim ve ağır geçiriyorum ilaç kullanıyorum ama hamile kalmaya engelmiymiş yani bu durum şaşırdım ben yaaa:1shok::çok üzgünüm:
Demek kaç aydır bu yüzden hamile kalamıyorum ben sebebi bumuymuş allah isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin bebişlerini:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm kizlar ben dün bide bu gün test yaptim veeee pozitifff isteyenler yazin anlatayim yöntemleri.....biraz merak edin bakalim yazilarinizi bekliyorum..:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
bu yazıyı yazan arkadas nerelerdesin niye cevap veremiyosun herhalde canın biraz ilgi istedi ama yanlıs konuya denk getirdin heleki yüzlerce kadının bagrında yanan ateşle dalga gecercesine 1 ayda nasıl hamile kalınır diye sen bence bunları bırakta allah şükret senelerce bu hasretle yasayan kac insan var kusura bakma biz senin gibi şanslı degiliz 4 senedir hiç bir ay olmadı bizimki.. hem senin yöntemlerine gerek yok veren mevlam verir hem ben sana su yöntemi hatırlatıyım bir rahim bir yumurta birde sperm olan her anne baba adayı sahip olurlar evlatlarına... sözün özü cok magrurlanma padişahım senide yaradan allah....... allah büyük kimin ne olacagı belli olmaz sen bunları bırakta bebegine sahip cık.........
slm kizlar ben dün bide bu gün test yaptim veeee pozitifff isteyenler yazin anlatayim yöntemleri.....biraz merak edin bakalim yazilarinizi bekliyorum..:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
yürekten katılıyorum arkadaşım insan bu kadar düşüncesiz olmamalı bildiği şey varsa paylaşır rabbim sen büyüksünEğer istersen bende sana insan olabilmenin yöntemlerini öğretebilirim kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?