• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 8 kilo almam lazım

dhoqa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
152
0
16
Antalya
arkadaşlar bana nolur yardımcı olun metobolizmamı şaşırtmadan 8 kilo almam lazım 30 günüm var ve sağlıksız olsun istemiyorum nolur bana yardımcı olunn :(

arkadaşlar bana nolur yardımcı olun metobolizmamı şaşırtmadan 8 kilo almam lazım 30 günüm var ve sağlıksız olsun istemiyorum nolur bana yardımcı olunn :(
öyle yemekle 1 ayda 8 kilo alınmaz ..ilaçlarla alınır bu kadar kilo..kortizon hormon ilaçları falan..neden çok mu zayıfsın?

öyle yemekle 1 ayda 8 kilo alınmaz ..ilaçlarla alınır bu kadar kilo..kortizon hormon ilaçları falan..neden çok mu zayıfsın?

evet çok zayıfım ama ilaç kullanmak istemiyorum o konuda çok katıyım ya ben yapabileceğimi düşünüyorum ama bilmiyorum çok zor bir durum kilo almak vermekten daha zor

Son düzenleme:

o şekilde sağlıklı kilo alamazsın ki, ayrıca neden bir ay? onu geniş bi zamana yay, sağlıklı olsun. illa 1 ay diyosan da sağlıksız şekilde, iğne veya ilaçlarla alacaksın. evleniyo musun yoksa?

o şekilde sağlıklı kilo alamazsın ki, ayrıca neden bir ay? onu geniş bi zamana yay, sağlıklı olsun. illa 1 ay diyosan da sağlıksız şekilde, iğne veya ilaçlarla alacaksın. evleniyo musun yoksa?

hayır evlenmiyorum okula yetişmem lazım ben zayıflığım yüzünden 4 sene kaybettim daha kaybedecek zamanım yok

şu sağlıklı kilo alma laflarını bıraksak çok iyi olur

zayıf olmak zaten yeterince sağlıksız zayıf sağlıksız olacağıma ideal kilomda sağlıksız olurum daha iyi

Lütfen öneride bulunurken İlaç önerisi yapmayınız.....

şu sağlıklı kilo alma laflarını bıraksak çok iyi olur

zayıf olmak zaten yeterince sağlıksız zayıf sağlıksız olacağıma ideal kilomda sağlıksız olurum daha iyi

siz beni yanlış anladınız yada ben kendimi yanlış anlattım sağlıksız derken kilo alacağım diye ne bulursam mideme sokmaktan bahsediyorum yani ben işin psikolojik tarafına değinmiştim..

Back