• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

kilo alma adına bir çok şey denedim ama ben başaramadım..:(:(

öyle düşünme ümitsizliğe kapılma hemen pozitif düşün ki öyle olsun :61: bende 50den yukarı görmemiştim hayatımda hepte görmücem gibi geliyodu ama suan 54 kiloyum ve cok memnunum bi kaç kilo daha aldımmı tamamdır artık diyorum...

öyle düşünme ümitsizliğe kapılma hemen pozitif düşün ki öyle olsun :61: bende 50den yukarı görmemiştim hayatımda hepte görmücem gibi geliyodu ama suan 54 kiloyum ve cok memnunum bi kaç kilo daha aldımmı tamamdır artık diyorum...

çok doğru bencede ümitsizliğe düşmemek gerek. insan her istediğine elinde sonunda varıyor. yeterki o sabır denen olayı iyi idrak edip zamana bırakmak gerek tabi azmederek pes etmeyerek:34:.

kızlarr bende çok zayıftımm inanırmısınız 35 kiloydum şimdi ise46 kiloyum şimdi diyorumki kendi kendime nasıl yaşıyormuşum etraftakilerde öle diyodu neyse nasıl aldığımı sölim sizee yardımcı olmak isterim çünkü aynı sıkıntıları bende çektim sadece bi şurupla 11 kilo aldım tabi ara ara kullandım şurubu 1 ayda zaten 4 kilo aldırıyoo acayip iştah açıyoo bikaç ay sonra tekrar başladım ve şuan memnunum kilomdan boyuma göree şimdi şuruubun ismini yazıyorummm adı PRAKTEN... fiyatıda 3.50 çok uygunn eczanelerden alabilirsinizz deneyin bak çok işe yarıyoo inş yardımcı olabilmişimdirr :42:

bende 22 yıllık yaşantımda 50 kiloyu görememiştim ama 1-2 ay once tartılayim dedim rakam 50.9u gosterdi şok gecirdim.ha ne yaptım diye sorarsanız.cok etkili bir hap kullanıyorum.o midemi genişlettirdi.deli gibi yiyorum şuan.ve her gece yatmadan önce 1 bardak meyve suyu. ha bide ilginçtir 1 aydır çiğ köfte dürüm yiyorum.onunda etkilisi olacaktır.

canım hapın ismi ney yazabılırmısın

ya ben diğer zayıflık sitesine de yazdım eğer 7 kilo alan arkadaşımız dediğiniz gibi iranlı bir adamın hazırladığı bomba adlı ilaç ise o kilo aldırmıyor bizzat denedim süte karştırıp içiyorsunuz. gerçekten bu siteye bu sorunu yaşayıp yenmiş insanlar bilgilerini paylaşırsa çok memnun oluruz.

ayynen arkadaşlar, almayın bu ürünü, ben 1 aydır kullanıyorum, etkisini görmedim.. iştahımıda açmadı kiloda aldırmadı. :50:.

kızlarr bende çok zayıftımm inanırmısınız 35 kiloydum şimdi ise46 kiloyum şimdi diyorumki kendi kendime nasıl yaşıyormuşum etraftakilerde öle diyodu neyse nasıl aldığımı sölim sizee yardımcı olmak isterim çünkü aynı sıkıntıları bende çektim sadece bi şurupla 11 kilo aldım tabi ara ara kullandım şurubu 1 ayda zaten 4 kilo aldırıyoo acayip iştah açıyoo bikaç ay sonra tekrar başladım ve şuan memnunum kilomdan boyuma göree şimdi şuruubun ismini yazıyorummm adı PRAKTEN... fiyatıda 3.50 çok uygunn eczanelerden alabilirsinizz deneyin bak çok işe yarıyoo inş yardımcı olabilmişimdirr :42:

prakten bende kullanmıştım ama acayip uyku yapıyo o yüzdende bıraktım kullanmayı.1-2gün işe giderken içmiştim rasmen masa başında uyukladım :36:o günden beride kullanmıyorm ama yine başlıcam galiba kullanmaya

prakteni bende içtiğimde 3 kilo almıştım ama hakikaten çok uyku yapıyor.bi gün sonra bünye alışır dediler ama benimkinde tık yok hiç uykum azalmadı..

gnc içtim bi küp ama bana kilo aldırmadı o toz..

arkadaşım o kullandığın hapı ney uyku yapmıyorsa ondan içelim çalışınca zor oluyor:54:

kızlar bende cok uzun bır sure zayıflıkla mucadele ettım oyle zayıftımkı 38 kıloya kadar dusmustum. hıcbırseyı gıyemeıyor kendıme yakıstrmıyodum. sonra gıtıgım bır dıyetısyen bana bulk karbonhıdrat tozunu onerdı bu tozla 3 ay ıcınde 10 kılo aldım bu tozu kulanırken coz sıkı bır yeme programı uyguladım su an 51 kıloyum ve cok memlunum kılomdan. aynı dertle ugrasanlara dıyetsıyen kontrolunde kullanmalarını tavsıye ederım.

çok sağol canım ya bende sıskalardanım söylediğini uygulamayı düşünüyorum düşünsene 1 çocuk annesiyim ama beni her gören lise öğrencisi sanıyo iğrenç

cnm bende kartımla almadım.ahmet beyle irtibata geç havale yöntemiylede alabilirsin ben öyle aldım 2 seferde.
canım bombayla kaç kilo aldın.bende satın aldım ahmet beyden.bugün kargoyla geldi.ama kutusu fotoğraftakinin aynısı değil.senin aldığının kutusu ne renkti üzerinde ne vardı.kutuda orijinal hologramı var ama şüpheye düştüm.

canım bombayla kaç kilo aldın.bende satın aldım ahmet beyden.bugün kargoyla geldi.ama kutusu fotoğraftakinin aynısı değil.senin aldığının kutusu ne renkti üzerinde ne vardı.kutuda orijinal hologramı var ama şüpheye düştüm.

kızlar bişey soracam eczanede satı:nazar:lan xxxx yazanımı alacaz yoksa xxxx olanı mı yardım edermisiniz bıktım bu zayıflıktan kullanan ark yorum istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
:36:
kızlar çalıştığım için geç cvp veriyorum kusura bakmayın ..google a Ahmet YILDIRIM bomba yazın yada sahibinden .com dan aratın bulursunuz zaten..ığdır lı bir arkadaş 1 kutuda 7 kilo aldım 25 günde yaklaşık..2. kutuya başladım ..gayet iyi gidiyor..ilk bir hafta kabızlık çekeceksiniz oda zaten kilo alımını başlatıyor..sonra bağırsaklarınız kendiliğinden düzeliyor..sabah ve akşam yemeklerden 15 dk sonra sütle karıştırıyorum içimide rahat ..tavsiye ederim..çok mutluyum..ezik bakışlar yok artık :64::64::64:

eczanelerde satılan xxxx mu yoksa xxxx aldın hangisini alalım

eczaneden de değXXXXXXta değil.sahibinden com da ahmet yıldırım satıyo.adıXXXXXXXX.bi kaç gündür kullanıyorum.iştahım biraz açıldı ama henüz kilo artışım yok.olunca yazıcam buraya.

eczaneden de değil xxxxx ta değil.sahibinden com da ahmet yıldırım satıyo.adı xxxxxx.bi kaç gündür kullanıyorum.iştahım biraz açıldı ama henüz kilo artışım yok.olunca yazıcam buraya.

alanlar varsa yazın lütfeen haata resmini koyun mümkünse bizde ona göre alalım bakıp bide xxxx mu alıyım yoksa xxxx mı cevap verin lütfen alacam alamadım hangisini alıyım yardım:nazar:

biraz daha sabret.ben bi süre daha kullanıyım ona göre xxxxal yada alma derim.1hafta oldu 1-2 kilo aldım.tartı bigün 46 bigün 47 gösterio:))başlarken 45tim.dişikartal girsede söylese ilk hafta ne kadar aldı,sona doğru mu aldı kiloları.ben mi az alıyorum yoksa ilaç sonradan mı etkisini gösterio bilmiyorum.ramazandan sonra mı devam etsem diye düşünüyorum bide.oruç tuttuğu için iftara kadar bişe yiyemiorum sonuçta.

ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum :43: artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi :43:sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana :64::64::64:

darısı başımıza inşallah

biraz daha sabret.ben bi süre daha kullanıyım ona göre bombayı al yada alma derim.1hafta oldu 1-2 kilo aldım.tartı bigün 46 bigün 47 gösterio:))başlarken 45tim.dişikartal girsede söylese ilk hafta ne kadar aldı,sona doğru mu aldı kiloları.ben mi az alıyorum yoksa ilaç sonradan mı etkisini gösterio bilmiyorum.ramazandan sonra mı devam etsem diye düşünüyorum bide.oruç tuttuğu için iftara kadar bişe yiyemiorum sonuçta.

tamam canım haber et yaz burdan bekliyorum lütfen bende ona göre alacam

Back