• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

Ben birkaç ay önce 10 tane demir iğnesi oldum. Kilo almak amaçlı değil, sadece demir eksikliğim vardı.. 3 kilo aldım.. 3 kilo nedir ki diyebilirsiniz ama 47 den 50 ye çıkınca insan çok mutlu oluyor. Sonra çölyak hastalığından şüphelendi doktorum, buğday içeren şeyler vücuda girdikçe zarar veriyor ve besinleri alamaz hale getiriyor. Bence zayıf olmanızın nedenini araştırın, allah korusun bir hastalığın belirtisi olabilir.

doğumdan önce 47 kiloydum 59 kiloda doğurdum.aradan 4 ay geçti şimdi yine 47 kiloyum ama kilo aldığımda öyle güzel olmuştumki ben hamileelikteki kilolarıma dönmek istiyorum.
yemem iyi.ama uyku yok pek.bide bebeği indir kaldır emzir çok eritiyo insanı doğumdan sonra kilo veremeyenlere şaşırıyorum belkide bünye meselesi.galiba bu gidişle 47nin de altına inicem.:50:

Merhaba arkadaşlar;

kilo aldırıcının son durumu nedir? yorumları okuduktan sonra bende almayı düşünüyorum..
Bir dönem bulk kullandım ama sadece mideyi şişirmekten ibaret oldugunu anladım.. Şu son donem geçirdiğim sıkıntılar yüzünden 2 kg kaybım var ki zayıflığımda cabası.. Kullanan arkadaşlaara sorum;
Kullanım durumunuz nedir ve iştah açmak bir yana yan etkisi var mı?

Şimdiden Teşekkürler..

Adına sevindim ancak bi ayda yedi kilo çok fazla ve sağlıksız .bende alamayanlardanım iştah açıcı şurup kullanıyorum haftada bi kilo aldım.ayda 4 eder.bnce en sağlıklısı.sabrediyorum sabreden derviş muradına ermişş :D en hızlı ermişsin o ayrı canım :D

benim boyum 1.72. kilom 53 felan bence iyi ama sizce nasıl arkadaşlar benim iştahımda iyi ama sanırım ırsi ailecek böyleyiz çok yeriz ama alamıyoruz :72:

merhaba arkadaslar bugune kadar yazılanların hepsını okdum.bende zayıflıktan bıkanlardanım. 1 68 boyunda 42 kıloyum.herkese soylenen o mesur sozlerın hepsını duydum.doktora da gıttım dıyetısyene gıttım olmadı.sıtede yazılan urun dıkkatımı cektı kullanan arkadasların sondurumundan haber yok ne oldu.bır kacı ılacı bıraktıkları kıloya donmusler dıgerlerı ne yaptılar.ne olur paylasın ınan cok ıhtıyacı olan ınsan var.sımdıden cok tesekkur ederımmm

bombayı bende kullandm ama hiç işe yaramadı boşu boşuna param gitti sanırım 60lira civarı bişeydi fiyatı:19: ben tavsiye etmiyorm sanırım herkeste aynı etki etmiyo

merak ediyorum bu bombayı ahmet yıldırımdan alıp kilo alan varmı dişi_kartal dışında çünkü kilo alanların yorumlarını okudum ama aktardan aldıklarını söylüyorlar ve bombax diyorlar
bomba ile bombax aynı değil bombax ın resmi satış sitesi de var ve bombax kutusunun üzerinde akan kakaolu süt görüntüsü var bomba da ise tazmanya canavarı gibi resim var ikisi aynı değil yani bide beni düşündürüyo yanlış düşünüyor da olabilirim ama konuyu açanın sitede bu konu dışında hiç mj nın olmaması ve illa ahmet yıldırım ı önermesi aklımı karıştırıyor o yüzden soruyorum dişi_kartalın önerdiği şahıstan alıp kullanan kilo alan varmı

bomba'yı kullandınız mı sonuclarını merak edıyorum bende almak ıstıyorum bu aralar ıstahım hıç yok

bende kilo alamayanlardanım bir 5-7 kg almam gerekiyor. Bunu alabilceğim güvenilir bir yer var mı?

ben de bu tarz bi ilaç kullandım bitkiseldi 60 tl ye almıştım adını şu an hatırlamıyorum ama her içtiğimde inanılmaz midemi yakıyodu yine de kullanmıştım ama hiçbir işe yaramamıştı herkese aynı etkiyi yapmıyor sanırım

ben de bu tarz bi ilaç kullandım bitkiseldi 60 tl ye almıştım adını şu an hatırlamıyorum ama her içtiğimde inanılmaz midemi yakıyodu yine de kullanmıştım ama hiçbir işe yaramamıştı herkese aynı etkiyi yapmıyor sanırım

sızın kullandıgınız nasıl bır urundu? ayrıca duzenlı kullanmısmıydınız hıç mı kılo alamadınız?

ahmet yıldırımdan bende sipariş ettim yakında gelir kullananlar çok memnun tabi taklit ve eşdeğer ürünleride satıyorlar onlar pek işe yaramıyor bunu arkadaşım kullandı 1 ayda 6.5 kilo aldı sıra bende 167 boy 49 kiloyum acil 58 kilo olmam lazım...

bende kullandım Ahmet Yıldırım Bomba yani bombax değil ikisi farklı hala da devam ediyorum gerçekten iştahım açıldı beni diğer konularda da görebilirsiniz iştahımı açmak için bayağı bir uğraştım. Bunu bazen unutuyorum içmeyi sütle karıştırıyorum sabah akşam mesela kullanmadığım zaman normalin biraz daha üzerinde karnım acıkıyor ama onu bi içtiğim zaman hemen karnım guruldamaya başlıyor:)) istediğim kiloya gelene kadar kullanmaya devam edicem birden bırakmamak gerekiyormuş ilk hafta günde bir bardak sonraki hafta 2-3 günde bir bardak diye azaltarak bırakmak gerekiyormuş :)

Back