- Konu Sahibi disi_kartal_33
-
ben bugün tartıldım 50 kiloyla basladım suan 54 kiloyum tam 4 kilo almışımm :)))
canım tam bi haftada almısım 4 kiloyu benim iştahım cok acıldı gercekten cok yiyorum istediğin kiloya gelene kadar kullan bence.. benim boyum 1.68 zayıf duruyorum bi 56-57 olayım bırakıcam bende.
ben aktardan aldım canım adı da bombax yani bombaymış ama bombax olmus
ya arkadaşlar ben geçen sene 56 kilodan 43 kiloya düştüm şuan 49 kiloyum 7 aydır 49 kilodayım ne alıyorum ne veriyorum gece pilav makarna çikolata ne bulursam yerim zaten sürekli yiyorum ama kilo alamıyorum boyum 171 ve 49 kilo cidden çok kötü duruyor en az bi 54 olsam hiç bir kıvrım yok dümdüzüm kıyafet bulmakta zorluk çekiyorum
A iyi o zaman tez vakit ben de alayım. :)
kızlar konuyu görünce gözlerim açıldı resmen..bende boyu uzun zayıf olanlardanım ve her türlü denememe rağmen kilo alamıyorum hiç iştahım yok. bahsettiğiniz üründen almak istiyorum ama sahibinden.com da kredi kartıyla satış yapıldığı ve ben kredi kartı kullanmadığım için alamıyorum,aktarlardada varmıdır acaba??
kızlar konuyu görünce gözlerim açıldı resmen..bende boyu uzun zayıf olanlardanım ve her türlü denememe rağmen kilo alamıyorum hiç iştahım yok. bahsettiğiniz üründen almak istiyorum ama sahibinden.com da kredi kartıyla satış yapıldığı ve ben kredi kartı kullanmadığım için alamıyorum,aktarlardada varmıdır acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?