1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

canım tam bi haftada almısım 4 kiloyu benim iştahım cok acıldı gercekten cok yiyorum istediğin kiloya gelene kadar kullan bence.. benim boyum 1.68 zayıf duruyorum bi 56-57 olayım bırakıcam bende.

ya arkadaşlar ben geçen sene 56 kilodan 43 kiloya düştüm şuan 49 kiloyum 7 aydır 49 kilodayım ne alıyorum ne veriyorum gece pilav makarna çikolata ne bulursam yerim zaten sürekli yiyorum ama kilo alamıyorum boyum 171 ve 49 kilo cidden çok kötü duruyor en az bi 54 olsam hiç bir kıvrım yok dümdüzüm kıyafet bulmakta zorluk çekiyorum

aynen cnm boy olunca o kadr zayıf olmak kötü yanii bide herkes dalga gecer gibi söylüyo.. bende normalde 54 falandım mide rahatsızlıgı yasadım bi haftada 5-6 kilo verdim tesadüf grdüm bu ilacıda aktarda.satıcı kendide kullanmıs tavsiye etti sonra bayagı bi arastırdım nette alıp almamakta cok kararsız kaldım herhangi bi sağlık sorunu yasar mıyım diye ama hiç öyle olumsuz bi yorum olmadıgı için aldım ve kullanıyorum cok memnunum tavsiye ediyorum bi 57 olayım bırakıcam bnde..

benim bomba daha dün akşam geldi, bende bu sabah başladım kullanmaya, 1 bardak sütün içine 2 çay kaşığı koyup içtim... böyle mi kullanılıyor, siz ne kadar kullanıyorsunuz arkadaşlar?
tadıda kötü değilmiş, ben sütü hiç sevmem ama sütün o kokusunuda almıştı sanki, gerçi bi dikişte içtim midem bulanmasın diye.

kızlar konuyu görünce gözlerim açıldı resmen..bende boyu uzun zayıf olanlardanım ve her türlü denememe rağmen kilo alamıyorum hiç iştahım yok. bahsettiğiniz üründen almak istiyorum ama sahibinden.com da kredi kartıyla satış yapıldığı ve ben kredi kartı kullanmadığım için alamıyorum,aktarlardada varmıdır acaba??

Bir önceki sayfada aktardan alan biri var.

cnm bende kartımla almadım.ahmet beyle irtibata geç havale yöntemiylede alabilirsin ben öyle aldım 2 seferde.

merak ediyorum bu bombayı ahmet yıldırımdan alıp kilo alan varmı dişi_kartal dışında çünkü kilo alanların yorumlarını okudum ama aktardan aldıklarını söylüyorlar ve bombax diyorlar
bomba ile bombax aynı değil bombax ın resmi satış sitesi de var ve bombax kutusunun üzerinde akan kakaolu süt görüntüsü var bomba da ise tazmanya canavarı gibi resim var ikisi aynı değil yani bide beni düşündürüyo yanlış düşünüyor da olabilirim ama konuyu açanın sitede bu konu dışında hiç mj nın olmaması ve illa ahmet yıldırım ı önermesi aklımı karıştırıyor o yüzden soruyorum dişi_kartalın önerdiği şahıstan alıp kullanan kilo alan varmı

berfinbilgen bir iki yıl önce seninde konuların vardı kilo ile ilgili sen neler yaptın istediğin kiloya ulaşabildinmi varmı tavsiyelerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…