1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

kızlar ya ben de zayıflıktan şikayetçiyim. normalde sadece sabah akşam yemek yerdim. kilo almamamı bına bağladım ve cumartesi gününden beri günde altı öğün yemek yiyorum.6 gündür hiç acıktığımı hatırlamıyorum. sürekli yiyorum yani ve hiç gelişme yok acaba çok mu acele ediyorum ne dersiniz böyle devam etsem kilo alabilir miyim?

inanmıyorum yaa biz vermek için uğraşıyoruz siz almak için.zayıf olup istediğimi doya doya yiyip kilo almaya çalışmak isterdiiimm...adaletin bu mu dünyaaaaaa :))

herşeyin mutedili iyi arkadaşım zayıf olunca da olmuyor yaniii..bak ben yiyom yiyom bişe yok

Bir ayda bukadar hizli kilo almak saglikli d ed gİl bence immun sistemini zayiflatir bende lisede 38kiloydum arkadaslarim kiz gzyle bakmazdi cok üzülürdum dr.yapımin böyle oldugunu söyleyerek vitamin falan vermedi sadece anemikdim buda iştahsızlık yapiyordu kan ilaci kullandim 2ay sonra iştahım açildi ama cok kilo almadim dugunumde 43kiloydum hamile kaldugimda 45 doğuma giderken 62 hastaneden eve geldigimde 52 emzirme temposuyla 6.ayimda 48 kizim şuan 5yaşında ben hala48 ve cpk memnunum aslında zayifliginda avantajlari var dogum sonrasi farkina variyorsun

ne tür bi üründü kullandığın

arkadaşlar adamın sahibinden com dan üyeliği kalkmış gitti gidiyor da bi tane var ama bence sizin bahsettiğiniz adam değil o. zatn onun da satışta ürünü yoktur dio. bu durumda sadece telden ulaşabiliriz.
bide nie ortadan kayboldu ki bu adam madem satışleri iyi :?

ben ahmet yıldırımın ürünüyle 7-8 kg aldım ama sonra geri verdim bu kg yu arkadaşlar..ödem yapıyor sadece...konuyu ben açtım ateşi fitilledim ama geri verince kiloları mutsuz oldum..başka bir şurupla 10 kg geri aldım..yap bozu geçti vücudum

disi kartal mrb. ne kullandığını söyleyebilir misin acaba.? bende 23 yaşındayım ve 39 kiloyum.

kilo almak isteyen kişilerin bir çoğunun tercihi olarak gördüğüm bomba kilo aldırıcı yı bende merak ediyorum

Son düzenleme:
Kizlar ben 1 ay once 50 kiloydum, boyum 1.75 aslinda ideal olculerdeydim ama takdir edersiniz ki etrafimizdaki akrabalarin komsu teyzelerin vs "gadin didigin edli budlu olur" seklindeki sacma fikirlerini degistiremiyoruz. Degistiremedigimiz gibi moralimizi alt ust etmelerine de karsi cikamiyoruz malesef. Ben de her gorenin ay cok zayifsiaaağnn yorumunu yapistiran koca kicki yarim dunya ablalara inat bi ilaca basladim. Kullandigim ilac aslinda bir antidepresan ama cogunda oldugu gibi bunun da yan etkisi asiri istah acmasi. Metabolizmaya gore defisir tabi kilo alma hizi ben cok hizli kilo alip veren bir yapiya sahip oldugum icin 1 ayda 8 kilo aldim. Ilk ictiginiz 2-3 gun boyunca uyuyosunuz sarhos gibi oluyosunuz ama kendinize geldiginiz ilk an akliniza gelen tek sey deli gibi yemek yemek oluyor. Oneririm :)

iacın adını öğrenebilirmiyim ne yaptıysam bende kilo alamadım 2 çocuk annesiyim 48 kiloyum yardımcı olursanız sevinirim

kızlar nerden aldınız bi çok yerde satılıyor hangisini aldınız yardım edin 43 kilodan yukarı çıkaramıyorum :/

iacın adını öğrenebilirmiyim ne yaptıysam bende kilo alamadım 2 çocuk annesiyim 48 kiloyum yardımcı olursanız sevinirim

kızlar bu ilaç gittigidiyorda ahmet yıldırım adlı satıcı tarafındna satılıyordu öyle sitelerde falan satılmıyor adam getirtiyordu ama artık satmıyor sanırım çünkü kapanmış diyor satış için

adamın numarası konu sahibinde varmış öyle demişti ama sanırım alabilen olmadı olduysa da belki adam artık bırakmıştır bunu getirtmeyi

canım bu bulk karbonhidrat dediğin şeyi biraz anlatırmısın...doktormu tavsiye etti, işe yaradımı?
bende çok almak istiyorum... fiyatı ne kadar, birde illa ki doktor mu yazıcak, istesek alamaz mıyız?

Konunun başında resmen beni anlatmışsınız. Eğer mesajımı görürseniz lütfen bana dönün hani bir yan etki vs. yaşadınız mı şuan nasılsınız aldığınız kiloları koruyabildiniz mi ?

bende bu tür antidepresan ilaçı kullandım kilo için evt bende 3 kilo almıştım ama sonra vucud alışınca iştah geri kapandı. yan etkilerinide başka görmedim.sizin ilacın adını öğrenebilirmiyim bilmediklerimden olabilir merak ettim

arkadaşın bahsettiği ilaç sipraktin ya da prakten

ama uyarayım bu ilaç uyku hali yanında aşırı gerginlik yapıyor böyle siniriniz birden tepenize çıkıyor anlamıyorsunuz da kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…