- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi disi_kartal_33
-
inanmıyorum yaa biz vermek için uğraşıyoruz siz almak için.zayıf olup istediğimi doya doya yiyip kilo almaya çalışmak isterdiiimm...adaletin bu mu dünyaaaaaa :))
ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordumartık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana
ben ahmet yıldırımın ürünüyle 7-8 kg aldım ama sonra geri verdim bu kg yu arkadaşlar..ödem yapıyor sadece...konuyu ben açtım ateşi fitilledim amageri verince kiloları mutsuz oldum..başka bir şurupla 10 kg geri aldım..yap bozu geçti vücudum
ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordumartık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana
kilo almak isteyen kişilerin bir çoğunun tercihi olarak gördüğüm bomba kilo aldırıcı yı bende merak ediyorumcanım sen hangisini kullandım ahmet yıldırımdan olanımı yoksa aktardanmı aldın hangisi daha iyi ben hem kendım hemde nısanlım ıcın ıstıyorum o benden daha zayıf düğüne az kala ıkımızde zayıfladık ben bıraz yusumden alsam baska ıstemem
Kizlar ben 1 ay once 50 kiloydum, boyum 1.75 aslinda ideal olculerdeydim ama takdir edersiniz ki etrafimizdaki akrabalarin komsu teyzelerin vs "gadin didigin edli budlu olur" seklindeki sacma fikirlerini degistiremiyoruz. Degistiremedigimiz gibi moralimizi alt ust etmelerine de karsi cikamiyoruz malesef. Ben de her gorenin ay cok zayifsiaaağnn yorumunu yapistiran koca kicki yarim dunya ablalara inat bi ilaca basladim. Kullandigim ilac aslinda bir antidepresan ama cogunda oldugu gibi bunun da yan etkisi asiri istah acmasi. Metabolizmaya gore defisir tabi kilo alma hizi ben cok hizli kilo alip veren bir yapiya sahip oldugum icin 1 ayda 8 kilo aldim. Ilk ictiginiz 2-3 gun boyunca uyuyosunuz sarhos gibi oluyosunuz ama kendinize geldiginiz ilk an akliniza gelen tek sey deli gibi yemek yemek oluyor. Oneririm :)
kızlar nerden aldınız bi çok yerde satılıyor hangisini aldınız yardım edin 43 kilodan yukarı çıkaramıyorum :/
iacın adını öğrenebilirmiyim ne yaptıysam bende kilo alamadım 2 çocuk annesiyim 48 kiloyum yardımcı olursanız sevinirim
günde iki kere süt yada yoğurtla karıstrp ara öğün olarak kullandm ben. önemli olan nokta gunde mutlaka 3 ogun yemen gerekıo ogun aralarında karbonhdrat tozunu kullandm. ılk basta bır corba kasıgı 15 gun sonrada 2 corba kasıgı kullandm.
Kizlar ben 1 ay once 50 kiloydum, boyum 1.75 aslinda ideal olculerdeydim ama takdir edersiniz ki etrafimizdaki akrabalarin komsu teyzelerin vs "gadin didigin edli budlu olur" seklindeki sacma fikirlerini degistiremiyoruz. Degistiremedigimiz gibi moralimizi alt ust etmelerine de karsi cikamiyoruz malesef. Ben de her gorenin ay cok zayifsiaaağnn yorumunu yapistiran koca kicki yarim dunya ablalara inat bi ilaca basladim. Kullandigim ilac aslinda bir antidepresan ama cogunda oldugu gibi bunun da yan etkisi asiri istah acmasi. Metabolizmaya gore defisir tabi kilo alma hizi ben cok hizli kilo alip veren bir yapiya sahip oldugum icin 1 ayda 8 kilo aldim. Ilk ictiginiz 2-3 gun boyunca uyuyosunuz sarhos gibi oluyosunuz ama kendinize geldiginiz ilk an akliniza gelen tek sey deli gibi yemek yemek oluyor. Oneririm :)
bende bu tür antidepresan ilaçı kullandım kilo için evt bende 3 kilo almıştım ama sonra vucud alışınca iştah geri kapandı. yan etkilerinide başka görmedim.sizin ilacın adını öğrenebilirmiyim bilmediklerimden olabilir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?