- Konu Sahibi disi_kartal_33
inşallah!! :)) cnm yaaa bnde 45 kg yum genetik diolar annem de öleyms snradan alcam demkki her neyse böle sevck birini bulrm ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sana link atıyım mesaj olarak
google a yaz zaten link çıkar canım..ahmet yıldırım bomba diye..ben kısıtlı şartla nete giriyorum kusura bakmayın
ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana
ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana
umarım mesajımı görürsünüz :) bu ahmet yıldırım ın bomba isimli kilo aldırıcısını araştıdım hiç bir yerde bulamadım en son sanalpazar da aynı kullanıcı ismiyle ığdırda biri var acaba aynı kişi midir ? sahte ürün almak istemiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
dyguu1 canım cevabın için çok teşekkür ederim fakat o siteden ben de günlerdir mesaj atıyorum herhangi bir cevap vermedi iletişim numarası varsa bana da gönderebilir misin ?
Gittigidiyordan mesaj attım ben canım ordan cevap verdi bna ozel satis acti bana ozelden bir link atayım ordan bak sen satisa aciksa siparis ver
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başka bir yerden kendisine ulaştım canım :) siparişi verdim bakalım :) inşallah tombik tombik oluruz
Gittigidiyorda uyeligi var Ahmet beyin canım direk ona mesaj at bende siparis verdim yarin gelicek :) 37 kilo oldum tek umudum bomba :) bu arada ben mesaj attim kendisine ozel satis acti bana oyle aldim kendisiyle irtibata gec
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.