1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

kesinlikle haklısın diyetisyen kontorolünde kullanmak önemli ne kullanıorsak

bahsettiğin şeyden kim denediyse çevremde kilo alamadı herkese yaramıyor demeki birde 1 ayda 7 kilo almak pek mantıklı gelmedi bana yani sağlık açısından

kızlarr bende nasıl yaptım bilmiyorum ama 45 den 49 a yükseldim ilk defa bu kilodayım ve cevremdeki herkez begeniyor bu halimi kotlarımın hiç biri olmuyor kardeşime verdim hepsini tek sorun acayip selülit oldu vücudumda ve çatlaklar (

canım avakado yağı çok iyi geliyormuş çatlaklara

kızlar 2 ayda ahmet yıldırımın ürünüyle 2 ayda 10 kilo aldım ama geri verdim bilginize...çok övdüm burda ama sadece 2 ay mutlu oldum ..sonra geri veriyorsunuz o kiloları

ahmet yıldırımda yalan oldu o tozdan çok ümmitliydim oysaki.
Allah razı olsun canımcım bizi bilgilendirdin.zaten mesaj attım 1 ay oldu daha cvp vermedi bi sorun olsa adama ulaşamıyacağız anlaşılan bu sbeplede güven vermedi bana.
dut pekmezi deniyeceğim doktorum onu ye dedi.bide gnc tavsiye etti ama 3-4 sene kullandım banamısın dememişti.yaş geldi 30 a hala kilo almadım

kızlar 2 ayda ahmet yıldırımın ürünüyle 2 ayda 10 kilo aldım ama geri verdim bilginize...çok övdüm burda ama sadece 2 ay mutlu oldum ..sonra geri veriyorsunuz o kiloları
canım sen ürünü nasıl kullandın ayrıntılı yazarmısın bi.ay ben alıyımda 10 kilo bi süreliğine bile mutlu olsam yeter.3hafta oldu hala 2 kilo almış durumdayım.başta sende yavaş mı aldın?ben oruç tutuyorum iftar ve sahurda kullanıyorum.acaba sahurdan iftara kadar bişey yemediğim için mi alamıyorum diye düşündüm.bide sadece süte karıştırıyorum ben.sen süte mi karıştırdın meyve suyuna mı?

ahmet beye sahibinden.com un mail yoluyla ulaştım cvp ta
xxxx ( 160 ) 27-08-2011 00:21

hayır ben sadece bomba satıyorum ulaşamayanlar xxxx dan arasınlar cevap weremezsem mesaj atsınlar dönüş yaparım
BANA BU MAİLİ ATMIS ARKADAŞLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar ben de 47 kiloydum boyum 1.63. 50 olmaya çalıştım hep ama olmadıııııı. İngiltereden yeni döndümm 1 kilo da orda verdim şu an 46yım acil 4kilo almam lazım 1 ayda gerçekten bu toz işe yarıyormu arkadaşlar? benim iştahım açık zaten o yüzden kullandıktan sonra yemeye devam edersem kilolar gitmezz

ben alırken kendisiyle irtibat içindeydim.nasıl kullanılacağını söyledi.süte sabah akşam yemekten 20 dk sora 1 ölçek karıştır demişti.öyle yaptım.bikaç gündür portakal suyuna karıştırıp içiyorum.nerdeyse 1 ay olcak hala 2 kilo aldım toplamda.5-6 kilo alan nasıl aldı onu merak ediorumD

ben 2.kutuda aldım en cok kiloyu ilk kutumu düzenli içememiştim.48-49 dum 53-54 işte şuan.ben yararını gördüm umarım herkes dilediği kiloya ulaşır.

selam kizlar bende kilo almaq istiyorum alamiyorum napim kizlar bana yardimci olun yasim 27 boyum 1 69 kilom 58 her kes bana soyluyordu cocuk olsun kilo alicaksin 2cocum oldu yine kilo almadim .mutsuzum boyle esim soluyor kilo alma sen boyle quzelsin lakin ben kafama takdim kilo alicam.

Son düzenleme:
ACİL OKUMALI HERKES!!!!!!
KIZLAR SAĞLIĞINIZI BOZACAK YADA TEHLİKEYE ATACAK HİŞBİŞEYİ KULLANMAYIN.SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYI YOK BİŞEY OLDUĞUNDA ŞİKAYETÇİ OLABİLECEĞİNİZ BİR KURUM DAHİ YOK.BU TÜR GIDALARIN TOKSİK ETKİLERİ KARACİĞER VE BÖBREKTEN ATILIYOR.TOKSİK ETKİSİ YÜKSEK OLMASAYDI KAÇAK OLARAK SATILMAZDI.ARKASINDADA KENDİNE GÜVENEN BİR KURUM OLURDU.YAZIK ETMEYİN SAĞLIĞINIZA.İLERDE ÇOOOK PİŞMAN OLURSUNUZ.İNANIN BANA...SADECE BUGÜNÜ YAŞAYANLARDAN OLMAYIN.
KİLO ALMAK İSTEYENE bir ÖNERİ
;SAĞLIK BAKANLIĞININ KONTROLLERİNDE ECZANELERDE MULTİVİTAMİNLER SATILIYOR.HANGİ DOKTORA SORSANIZ SİZE AYNI ŞEYİ ÖNERECEKTİR.İŞTAH ARTIRIR.KİLO ALMANIZA YARDIMCI OLUR VE SİZİ ZİNDE TUTAR ÇÜNKÜ İŞTAHIN YANI SIRA SİZE VİTAMİN DE TAKVİYE EDİYOR VE OKADAR PAHALI DA DEĞİL.BU ARADA BEN BİR HEMŞİREYİM.İYİ OKUMALAR

canım senin boyuna göre kilon gayet iyi... niye bu kadar kafana takıyorsun ki..

arkadaşa katılıyorum doğru söylemiş.bende doktoruma sordum sakın bilmediğin şeyi içme şimdi olmasa belki ilerde zararı olur dedi.içinde ne olduğunu bilmediğin ne olduğu belirsiz şeyi yemek ne kadar doğru sence dedi..bende hak verdim vaz geçtim.doğal yoldan almaya çalışacağım bide diyetisyenden yardım alıcam ehil bi doktordan

kabızlık tuvalete çıkamama durumu

slm ben şuan önceden zayıf fakat şimdi kilo almış biriyim amabu konuyu görünce yazmadan geçemedim.şu iranlı aktarmıdır nedir işte onun o iksiri hiç bi işe yaramıyo kızlar.ben kullandım ve resmen kazıklandım.zaten küçücük bi kutu geliyor resimdeki gibi değil.arkadaşında dediği gibi sağlık bakanlı izni bondurol felanda yok.ama ozamanlar tıpkı sizin gibi okadar kilo almak istiyodumki denize düşen yılana sarılır misali yinede aldım.hiç kilo almadım.aksine alamadığım için piskolojim bozuldu tamamen kandırmaca.konuyla alakam yok ama kimse kandırılmasın diye yazmak istedm

xxxxx değil.bende irandan gelen tozu aldım.amaxxxxxxx değil.buraya yazdık ne olduğunu ama adı siliniyo tabi.bende 22 günde 6 kilo aldım.hala da kullanıyorum.netten sipariş edioruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…