- Konu Sahibi disi_kartal_33
-
kızlar bende cok uzun bır sure zayıflıkla mucadele ettım oyle zayıftımkı 38 kıloya kadar dusmustum. hıcbırseyı gıyemeıyor kendıme yakıstrmıyodum. sonra gıtıgım bır dıyetısyen bana bulk karbonhıdrat tozunu onerdı bu tozla 3 ay ıcınde 10 kılo aldım bu tozu kulanırken coz sıkı bır yeme programı uyguladım su an 51 kıloyum ve cok memlunum kılomdan. aynı dertle ugrasanlara dıyetsıyen kontrolunde kullanmalarını tavsıye ederım.
kızlarr bende nasıl yaptım bilmiyorum ama 45 den 49 a yükseldim ilk defa bu kilodayım ve cevremdeki herkez begeniyor bu halimi kotlarımın hiç biri olmuyor kardeşime verdim hepsini tek sorun acayip selülit oldu vücudumda ve çatlaklar(
kızlar 2 ayda ahmet yıldırımın ürünüyle 2 ayda 10 kilo aldım ama geri verdim bilginize...çok övdüm burda ama sadece 2 ay mutlu oldum ..sonra geri veriyorsunuz o kiloları
canım sen ürünü nasıl kullandın ayrıntılı yazarmısın bi.ay ben alıyımda 10 kilo bi süreliğine bile mutlu olsam yeter.3hafta oldu hala 2 kilo almış durumdayım.başta sende yavaş mı aldın?ben oruç tutuyorum iftar ve sahurda kullanıyorum.acaba sahurdan iftara kadar bişey yemediğim için mi alamıyorum diye düşündüm.bide sadece süte karıştırıyorum ben.sen süte mi karıştırdın meyve suyuna mı?kızlar 2 ayda ahmet yıldırımın ürünüyle 2 ayda 10 kilo aldım ama geri verdim bilginize...çok övdüm burda ama sadece 2 ay mutlu oldum ..sonra geri veriyorsunuz o kiloları
sen nasıl kullandın cnm bombayı?ben 3 ay oldu kullanalı hala kilolarım benimlee :))) 49 dan 55 e çok keyifli bi süreçtiiiii.......
ahmet beye sahibinden.com un mail yoluyla ulaştım cvp ta
xxxx 160 ) 27-08-2011 00:21
hayır ben sadece bomba satıyorum ulaşamayanlar xxxx dan arasınlar cevap weremezsem mesaj atsınlar dönüş yaparımBANA BU MAİLİ ATMIS ARKADAŞLAR
selam kizlar bende kilo almaq istiyorum alamiyorum napim kizlar bana yardimci olun yasim 27 boyum 1 69 kilom 58 her kes bana soyluyordu cocuk olsun kilo alicaksin 2cocum oldu yine kilo almadim .mutsuzum boyle esim soluyor kilo alma sen boyle quzelsin lakin ben kafama takdim kilo alicam.
acil okumalı herkes!!!!!!
kızlar sağlığınızı bozacak yada tehlikeye atacak hişbişeyi kullanmayın.sağlık bakanlığı onayı yok bişey olduğunda şikayetçi olabileceğiniz bir kurum dahi yok.bu tür gıdaların toksik etkileri karaciğer ve böbrekten atılıyor.toksik etkisi yüksek olmasaydı kaçak olarak satılmazdı.arkasındada kendine güvenen bir kurum olurdu.yazık etmeyin sağlığınıza.ilerde çoook pişman olursunuz.inanın bana...sadece bugünü yaşayanlardan olmayın.
Kilo almak isteyene bir öneri;sağlık bakanlığının kontrollerinde eczanelerde multivitaminler satılıyor.hangi doktora sorsanız size aynı şeyi önerecektir.iştah artırır.kilo almanıza yardımcı olur ve sizi zinde tutar çünkü iştahın yanı sıra size vitamin de takviye ediyor ve okadar pahalı da değil.bu arada ben bir hemşireyim.iyi okumalar
bende bi türlü kilo alamayanlardanım tatalım kulllandıgın ilacın ismini verebilirmisin54 tl ye aldım .2 .kutuyu kullanıyorum..sütle karıştırıp sabah akşam tok karnına içiyorum..sanki önümden kaçıracaklarmış gibi yemek yiyorum ..çok fena arkadaşlar süper bişey
[ı]1 ayda 7 kilo mu?
Ya ben korkuyorum ilaç kullanmaktan. Daha beter kilo veririm diye. Kabızlık ne demek? Onun ne olduğunu bilmiyorum.
Kullananlar lütfen yazın,çok merak ediyorum. Belki yazın hafif hafif başlarım. O 7 kilo öyle iyi gelirdi ki ama eminim bi moralim bozulunca tekrar 39'a düşerim[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?