1 ayda 5 kilo vermek isteyenler! bu yola birlikte çıkalımmı?

m1m2m3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
278
0
96
Balıkesir
merhaba arkadaşlar.ben 17 yaşındayım.boyum 151 cm ( kısayım maalesef ) kilom 48 kg.çok fazla bi kilom yok ama beni rahatsız eden tek şey bacaklarımın kalınlığı ve basenlerimin fazlalığı 2 ay önce 50 kgydim.sonra diyet ve sporla 46ya düştüm.aslında 1 hafta öncesine kadar hala 46 idim.ama 1 haftadır resmen bi patlama yaşıyorum öyle bir yedim öyle bir yedim ki, bu sabah tartıda 48 kg olduğumu gördüm verdiğim 4 kilosunu 2 sini geri aldım yani yazık oldu emeklerime
2 yıldır sürekli diyete başlayıp bozuyorum.şu 2 yıl içinde kilo alıp verdim hep.55kgyi de gördüm, 43kgyi de. ve artık vücut dengem o kadar bozuldu ki, çok zor kilo veriyorum maalesef.metabolizmam çok yavaş.
şimdi gelelim asıl diyeceğime.okulla açılana kadar (17 eylül) 5 kilo vermek istiyorum.kendime söz veriyorum !!! bir ay sonra inşallah buraya "43 kiloya düştüm" yazabilirim.evet benimlee birlikte bu yola çıkmak isteyen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…