tebrik ederim.ben bi haftada 2 kilo daha doğrusu 1.9 kilo verdim.ama spor ve diyetle.başka türlü verilmiyo.azmetmek gerekiyo
canım sen bana göre daha iyisin benim ortalama haftada 1.3 kg falan oldu da:) inşallah bundan sonra hızlanır. bugün sabah tartıya çıktığımda dün sabaki kilomdaydım biras sinir oldum. inşallah durmaz devam eder kilolar gitmeye
canım bende 1 65 boyunda genelde 60 65 arası gidip gelen bir kiloya sahiptim . ama emzirme işini bırakınca kilo aldım şu an yetmiş olmuşumçok üzülüyorum nşallah bende verebilirim ikkat etmeye çalışıyorum am çok iştahı bir insanım nasıl olacak bilmem
canım sen bana göre daha iyisin benim ortalama haftada 1.3 kg falan oldu da:) inşallah bundan sonra hızlanır. bugün sabah tartıya çıktığımda dün sabaki kilomdaydım biras sinir oldum. inşallah durmaz devam eder kilolar gitmeye
sürekli tartılmamak gerekimuş aslında.haftada 1 kere yeterliymiş
boyum 1.70.1 ay önce 74.2 kiloydum ve bu sabah tartıldığımda tam 69.2 kiloydum. çok mutluyum hemen sizlerle paylaşmak istedim. öncelikle şunu belirteyim bir sürü yol denedim ama hiçbiri etkili olmamıştı. 1-2 kilo verip geri alıyordum. doğum sonrası kilolarıyla başım dertteydi. kızım şu an 2.5 yaşında ve ben daha yeni kilo vermeye başladım.tabi ki eşimin desteğiyle. bu senenin sonunda ikinci çocuğuma hamile kalmayı planlıyorum . bu yüzden en azından 60 kiloya düşmek istiyorum. sizlere 1 ay içerisinde neler yaptığımı tek tek anlatacağım. çok bi zorluğu yok emin olun iş biraz da beyinde bitiyor. pozitif düşünün ve yaptıklarımı siz de yapın işte yaptıklarım:)
Sabah kahvaltıdan 45-60 dakika önce:1 büyük fincan kaynar suyun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp içtim
Sabah egzersizi:30 tane mekik ,bacak hareketleri, 45-50 dakika kondisyon bisikleti sonra kahvaltı( EN AZ 800 KALORİ GİDİYOR)
Kahvaltı:2 dilim çavdarlı kepek ekmeği, 1 tane haşlanmış yumurta(1 gün yumurta 1 gün peynir), 1 tane salatalık, 1 tane yeşil dolmalık biber, 1 tane küçük domates, 1 tutam maydonoz, 1 çay kaşığı bal, 2-3 tane zeytin, 1 fincan şekersiz yeşil çay(ben kalorisiz tatlandırıcı kullanıyorum)
Ara:1 kase light yoğurt ya da 1 elma(portakal armut da olabilir) ya da 1 avuç tuzsuz leblebi
Öğle Yemeği: 1 tabak light sütle hazırlanmış müsli, ya da 1 tabak sebze yemeği 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği ve 1 kase light yoğurt ile beraber( ben sebze yemeği yiyorsam mutlaka yanında acı biber turşusu da yiyorum) size kalmış ızgara et de yiyebilirsiniz.tabiki salatayı unutmayın. dereotunu ve maydonozu unutmayın.makarna ya da pilav yemek istiyorsanız bunu salatayla tek başına yiyin.
Ara: ilk arayla aynı( ben bazen 1 dilim kek yiyip 1 fincan yeşil çay içiyorum)
Akşam Yemeği: kendinizi içerik açısından çok kasmayın. yalnız şuna dikkat edin eğer öğlen et yediyseniz akşam sebze, eğer öğlen sebze yediyseniz akşam et yemeye özen gösterin tabiki 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği 1 kase light yoğurt ve yine biber turşusu.(acı biberin etkisini anlatmama gerek yok herhalde)ve tabiki bol salata
Ara:ben genelde akşam yemeğinden sonra ya 1 elma ya da 1 bardak yeşil çay içiyorum size kalmış....
Yatmadan önce:sabah kahvaltıdan önce içtiğim elma sirkesini içiyorum
günde en az 8-10 bardak su içmeyi unutmayın.
günde en az 3 fincan yeşil çay içmeyi unutmayın.
sabah kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce elma sirkesini unutmayın
yemeklerinizde zeytinyağı kullanın
UNUTMAYIN EGZERSİZ OLMADAN KİLO VERİLMEZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?