1 ayda 4 kilo aldım.. :)

Handemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
36
0
26
İzmir
Merhaba arkadaşlar,

1 ay gibi bir sürede 4 kilo aldım. Yaşım 22.. Bu zamana kadar hiç iştahım olmadı. Artı çalışma koşulları da eklenince 41 kiloya düştüm. şimdi tekrar 45 oldum. hedef 50 - 55:)
İlk olarak iştahımı açmaya yönelik bir şeyler yaptım; çünkü biz zayıfların kilo alamamasının nedeni iştahımızın olmayışından kaynaklanıyor. Metabolizma fln da var tabi de en önemlisi bu..
Arkadaşlar ilk olarak kendinize inanmakla başlayın. "Kararlıyım, kilo alıcam" deyin. İnanmak çok işe yarıyor çünkü.. (Moralinizi yüksek tutun)

Elinize bir kağıt alın.. (tercihen renkli kağıt kullandım a4) Bu kağıda günleri yazın. Yemeniz gerekenleri maddelendirin. Daha sonra onları yaptıkça yanına bi artı koyun..
Bunu yapmanız düzenli olmanızı ve unutmamanızı sağlayacaktır. :)
İlk olarak;
**Polen ; Sabahları bir tatlı kaşığı kadar suyla yuttum. Çok vitaminli, zengin besin kaynağı..
**Bebe bisküvisi ; Her öğünde yemeğe çalıştım.. Özellikle geceleri atlamamaya özen gösterdim.. En az 10 bisküvi ve sıcak sütle..
**Kuruyemiş ; Yanıbaşınızda her an kuruyemiş bulundurun. Çantanızda, masanızda olsun.. Fındık, şam fıstığı, üzüm en çok yediklerimden. Çekirdekte yiyorum; ama çok değil.
**Tahinli pekmez ; Sabah akşam yemeğe çalışın arkadaşlar. Kahvaltıda yemeye özen gösterin; çünkü aç mideye yediğinizde mideniz bulanabilir. Akşamda ekmeğe sürüp yiyin.
**Zeytin ; Arkadaşlar zeytinin de çok faydası var. Ben özellikle yeşil zeytin tüketiyorum..
**Kuru meyveler ; İncir, kayısı bunlar çok vitaminli.. Bir işle uğraşırken bile yanınızda olsun bir iki atın ağzınıza..

!!! Supradyn kullananlar var. Ben de uyku yapıyor o yüzden bıraktım. Ayrıca karaciğere zararı olduğunu duydum. Doktorunuza sorun mutlaka... Kilo alıcaz diye vücudumuza zarar vermeyelim.
!!! 250 gr soya unu, 250 gr pirinç unu, 200 gr pudra şekeri. Buna ek olarak keçiboynuzu tozu da alarak bunları karıştırıp. 1 tatlı kaşığı süte katıp sabah akşam içtim; ama soya unu gdo lu olduğu için soya ununu çıkardım.

Ben bu yazdıklarımı 1 ay boyunca yaptım 4 kilo aldım. devam ediyorum. Kilo aldığımı görünce çok mutlu oldum gerçekten. Azmedince oluyormuş bunu gördüm. :)

Benden bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. :)
Allah yardımcımız olsun kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…