1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

valla kızlar kılo almak ıstıyosanız bahaneye yer yok :)

kakaolu süt meyve suyu vs .. bunlar normal sut kadar verımlı olmaz.. ama süt içemem dıyosanız deneyın tabi bal ve pekmezle kakolu sut bır araya gelırse çok kötü olur gibi gelıyor bana..

3 haftadır gunde 2 kere yıyordum ... bugun tartıldım 46.5 kıloyum 1- 1.5 kılo alabılmısım 47 yı göruyodum gecen hafta ama vermısım :/ hayal kırıklıgı oldu bnm için...

daha kılo alamıyorummmmmm

canmm nasıl vermişsin neden ki yaa ara mı verdin mamaya noldu ki

hiç ara vermedım hatta cok fazla yıyorum az az da koymuyorum ama sonuc hüsran

kıyafetten ac tokluktan farkedebilircnm..insanın asıl kilosu sabah ac karnına tartıldıgı kilodur.kıyafetlernden yada dğer ddgm gbi saatte önmli ondan değişiyo bazen

Ben de geçen hafta 52 kiloydum hatta küsürü de vardı,bugün 50,8 geldim.adet öncesi de kilolu görünüyo insan tartıda, vücutta ödem olduğu için,ben de hayal kırıklığına uğradım...(

herseye karsı mı böylesn ? balık hapıda kilo aldırıyo

Süte karşı evet ,

İçemiyorum , kokusundan acayip rahatsız oluyorum 18 yaşındayım küçükken annemin zorla içirmesi dışında daha ağzıma sürmedim :84::84:

Süte karşı evet ,

İçemiyorum , kokusundan acayip rahatsız oluyorum 18 yaşındayım küçükken annemin zorla içirmesi dışında daha ağzıma sürmedim :84::84:

suyla dene? :) bnm ablamın cocukları süt olmaynca suyla mama yapıyodu bisküviden..snde öyle yap ıkı hfta fydasnı görmessen yapmazsn

suyla dene? :) bnm ablamın cocukları süt olmaynca suyla mama yapıyodu bisküviden..snde öyle yap ıkı hfta fydasnı görmessen yapmazsn

Denemeye başlıcam bendee gari

Yettti bu zayıflıkk :84::84::84:

perşembe günü tekrar denemeye başladım 47 küsür kiloyla
iki gün oldu başlayalı ve günde 3 kaseye çıkardım öncekinde 1 kase yiyordum sadece
bu sefer umutluyum bir hafta sonra kilomu tekrar yazıcam umuyorum ki bu seferki işe yarar

kızlar selam bugün öğlen topici gördüm hemen eşimi arayıp sipariş ettim
bu gece itibariyle başlıyorum yapmaya yalnız ben üzüm pekmezi aldırdım acaba keçi boynuzu pekmezimi alsam bu arada balda aldım. hangini seversem onunla yaparım diğerinide sabah kaşıkla yerim dedim. gelişmelerden haberdar edicem. ha bu arada ben 1.75 boyunda ve ortalama 53 kilodayım ve 28 yaşındayım yani hani yaşınız ilerlesin kilo alınıyo falan derlerdi benim olmadı.

bende yrndan itibaren baslıcam kızlar...size gelismeleri yazarım...

boyum 1.68 ve 49.50 kiloyum.şöyle bıngıl bıngıl etler ne zamn olacak.nasıl gelinlik giyeceğim..hemen yapmam lazım.iştahlıyım ama o kadar tatlı şey nasıl yenecek.sonradan da vermeye uğraşmayalımm.olsun ne pahasına olursa olsun denicem.hap değil ilaç değil iğne değil.yan etkisi olmaz..denenmelii

Sevda kilo endeksimiz yakınmış...Ben de 1.69-70 boy, 47 kiloyum

Herkesin ne kadar zayıfsın demesinden bıktım
Benim ulaşmak istediğim kilo 55 inş.

Ben 3 gün yaptım bebe püskivütünü, sonra bıraktım...tekrar başlicam ama ne zaman bilinmez

Gelişmeleri bizimle paylaşırsın canım ... :44:

ben de 10 gündür düzenli yiyorum yatarken tok karnına 53 kiloyum hiç artış yok ya

Kızlar 3 hafta yaptım toplamda 2 bucuk kılo almısım

sımdı tartıldım en son 46,5 dıyodum suan 47,4 görunuyo tartıda :) 4-5 gundur ara vermıstım sımdı yenıden baslıycam bı 10 gun daha yemeye devammmmmmmmmmmmmm :)

Yaşasıın Yaşasııın çok mutluyuum

3 haftada 2 kilo aldım

Hedefim bi 8 kilo daha almak...

Tekrar teşekkürler tarif için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…