kızlar peki bu bebe pisküvisi süt formülüyle kilo alınca kilo orantılı dağılıyor mu? yatmadan yiyim yiyim yatınca bütün kilo göbeğe gitmesin???bacak istiyorum ben mümkünse, bi de yanakkk
Merhaba,
Öncelikle çoook teşekkür ederim bu tarifin için. 2 gün önce başladım , umarım faydasını görürüm :)
Boyum 1.69 kilom 44. Ömrüm boyunca tartıda hiç 50'yi gördüğüm olmadı
Yalnız eklemek istediğim şey ; ben baldan da pekmezden de nefret ederim.Lâkin pekmez baldan daha iyidir diyerek içine pekmez koyup öyle içmiştim.Komşumuza da bi doktor söylemiş ; sütle pekmez çok ters besinlermiş , bir arada alınırsa kansızlık yaparmış :2: Bunu duyunca hemen balla denemeye başladım. Benim gibiler varsa bu konuda bilgilendirmiş olayım dedim.
Bir de ; Ben 1 kasenin içine 15 tane falan eti cicibebe koyuyorum bana mısın demiyor cıvık oluyorDaha fazla da koymak istemiyorum bisküviler hemen biticek diye. Sence ne yapabilirim?
Birde ben artık hiç olmadığı kadar cok acıkmaya basladım . Sizde de böyle oldu mu?
Normalde öğle yemeği yer akşama kadar bişey yemezdım şimdi yemeden duramıyorum :)))
ya 2.haftanı çok merak ediyorumm.aldın mı 1 kilo daha:)????
çarşamba akşam tartılıcam :)
ama dun kendımı tutamadım baktım yarım kılo cıvarı almısım carsambaya kadar 1 kılo alırım yıne sanırım :))))
boyumuz yaşımız kilomuz ve derdimiz aynıı arkadaşım alcam alcam diyodum tembellik yapıp bi fırsatını bulamadım.bu akşam ben de başlarım belki.gelişmeleri paylaşmayı unutmaa kolay gelsinBende bugün sütle bisküviyi stok edip başlicam 1,68 boyunda 20 yaşında ve 43 kiloyum.Hiç 45 kilo olmadım gelişmeleri yazıcam
hadi bakalım inş yine haber ver onun dışında özel bişey yapıyomuydun?iştahın nasıl?
hadi bakalım inş yine haber ver onun dışında özel bişey yapıyomuydun?iştahın nasıl?
boyumuz yaşımız kilomuz ve derdimiz aynıı arkadaşım alcam alcam diyodum tembellik yapıp bi fırsatını bulamadım.bu akşam ben de başlarım belki.gelişmeleri paylaşmayı unutmaa kolay gelsin
evetttdur bakalım sen de öğrenci ol hadi hadi lütfen:)
tamam akşama doğru gidip alcam bu sefer sözz.anneme de söyledim şimdi anne ben bebe püskeviti istiyorum diyee güldü müldü ama git al bari dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?