1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Merhaba kızlar .. Bende kilo almak istiyorum ..
Senelerdir kendimi bilidm bile 46 kiloydum .. Hep 56 olmak hayalimdi..
Ama olamıyordum
Evlendim yine değişmedi..
Boyun 1.70 olunca kilo olarak çok zayıf kaldım ..
Sonra tüp bebek tedavisi oldum ve hamile kaldım (tabi 8 haftalıkken kaybettim )
Herneyse bu arada tedavilerden ötürü 52 kiloya çıktım .. Ne zaman tedavi bitti , o kiloda kaldım yani 52'de.. Hamileliğim sona ereli 3 ay oldu ne veridm ne aldım kaldım 52 kiloda..
Arkadaşımın tarifi hem doğal hem basit hem besleyici hemde nerji verir diye düşünüyorum .. Veee yarın hemen başlayacağım .. Taki 56 olana kadarda bırakmam artık :)

Kızlar aynısını ben de denemiştim..
Yaklaşık 2 hafta günde 3 tabak filan sütle bebe bisküvisi yedim veee 40 kiloyken dün tartıldım 45 olmuşumm!
Üstelik kahvaltı da yapmam hiçbir zaman.

kızlar peki bu bebe pisküvisi süt formülüyle kilo alınca kilo orantılı dağılıyor mu? yatmadan yiyim yiyim yatınca bütün kilo göbeğe gitmesin??? bacak istiyorum ben mümkünse, bi de yanakkk

kızlar peki bu bebe pisküvisi süt formülüyle kilo alınca kilo orantılı dağılıyor mu? yatmadan yiyim yiyim yatınca bütün kilo göbeğe gitmesin??? bacak istiyorum ben mümkünse, bi de yanakkk

ama o senın vücut yapına bağlı birşey ki.

ben kılo aldıgımda hep oranlı alırdım önceden suanda öyle değişen bir şey olmadı.

ama basen yada göbek sorunu oluşuyosa kılo aldıgında yıne aynı sorun olur cnm.

Merhaba,
Öncelikle çoook teşekkür ederim bu tarifin için. 2 gün önce başladım , umarım faydasını görürüm :)
Boyum 1.69 kilom 44. Ömrüm boyunca tartıda hiç 50'yi gördüğüm olmadı

Yalnız eklemek istediğim şey ; ben baldan da pekmezden de nefret ederim.Lâkin pekmez baldan daha iyidir diyerek içine pekmez koyup öyle içmiştim.Komşumuza da bi doktor söylemiş ; sütle pekmez çok ters besinlermiş , bir arada alınırsa kansızlık yaparmış :2: Bunu duyunca hemen balla denemeye başladım. Benim gibiler varsa bu konuda bilgilendirmiş olayım dedim.

Bir de ; Ben 1 kasenin içine 15 tane falan eti cicibebe koyuyorum bana mısın demiyor cıvık oluyor Daha fazla da koymak istemiyorum bisküviler hemen biticek diye. Sence ne yapabilirim?

Son düzenleme:

dilemma valla eger cok koymak ıstemıyosan bıtıcek dıye yapıcak bişey yok ki bu durumda :)

kılo alamıyoruz dıye yakınırken büsküviyi az koymak olmaz dimi ama

büyük kutulardan alıyorum ben . 5-6 gün ancak gidiyo 2 öğün kullanıyorum.

haftada süt +bal+büsküvi 20 tl gidiyo ancak

Son düzenleme:
Birde ben artık hiç olmadığı kadar cok acıkmaya basladım . Sizde de böyle oldu mu?

Normalde öğle yemeği yer akşama kadar bişey yemezdım şimdi yemeden duramıyorum :)))

Peki artık napalım.Benim için sorun yok da annem için sorun var. Sütü bisküviyi hemen bitiriyorum diye şimdiden kızmaya başladı

Bende de tam tersi oldu yahu. O kadar doyuruyor ki tıka basa yemişim gibi hissediyorum.

Birde ben artık hiç olmadığı kadar cok acıkmaya basladım . Sizde de böyle oldu mu?

Normalde öğle yemeği yer akşama kadar bişey yemezdım şimdi yemeden duramıyorum :)))

ya 2.haftanı çok merak ediyorumm.aldın mı 1 kilo daha:)????

2,5 haftadır yiyiyorum henüz 1 kilo aldımmm

ya 2.haftanı çok merak ediyorumm.aldın mı 1 kilo daha:)????

çarşamba akşam tartılıcam :)

ama dun kendımı tutamadım baktım yarım kılo cıvarı almısım carsambaya kadar 1 kılo alırım yıne sanırım :))))

Bende bugün sütle bisküviyi stok edip başlicam 1,68 boyunda 20 yaşında ve 43 kiloyum.Hiç 45 kilo olmadım gelişmeleri yazıcam

çarşamba akşam tartılıcam :)

ama dun kendımı tutamadım baktım yarım kılo cıvarı almısım carsambaya kadar 1 kılo alırım yıne sanırım :))))

hadi bakalım inş yine haber ver onun dışında özel bişey yapıyomuydun?iştahın nasıl?

Bende bugün sütle bisküviyi stok edip başlicam 1,68 boyunda 20 yaşında ve 43 kiloyum.Hiç 45 kilo olmadım gelişmeleri yazıcam
boyumuz yaşımız kilomuz ve derdimiz aynıı arkadaşım alcam alcam diyodum tembellik yapıp bi fırsatını bulamadım.bu akşam ben de başlarım belki.gelişmeleri paylaşmayı unutmaa kolay gelsin

hadi bakalım inş yine haber ver onun dışında özel bişey yapıyomuydun?iştahın nasıl?

hiç bişey yapmıyorum normal aynı yıyorum sadee ıstahım bıraz acıldı gıbı hıssedıyorum :)

sütlü bebe büskivisini balla 2 kez yıyorum gunde o kadar.

Sanırım Ankaralısında Bende ankaralıyım Ne kadar ortak yönümüz oldu.Bak ben bugün alıcam sütle biskviyi sende al başlayalım

evettt dur bakalım sen de öğrenci ol hadi hadi lütfen:)
tamam akşama doğru gidip alcam bu sefer sözz.anneme de söyledim şimdi anne ben bebe püskeviti istiyorum diyee güldü müldü ama git al bari dedi

evettt dur bakalım sen de öğrenci ol hadi hadi lütfen:)
tamam akşama doğru gidip alcam bu sefer sözz.anneme de söyledim şimdi anne ben bebe püskeviti istiyorum diyee güldü müldü ama git al bari dedi

bizimde bir püskevitimiz olsa bizimde bir sütümüz olsa keklik06 bizim niye kilomuz yok keklik06 bize neden kilo almıyorsun
Ay delirdim bende işteyim akşam alıcam start vericem bakalm ayy çok heycanlandm

çocuklar kendi aralarında şakalaşıyorlar birbirlerine püskevit ikram ediyorlar kilo alıyorlarkoptummm

ben de yorumları okuyunca heycanlandım baya gerçkten faydası olabilir.hadi bakalım görüciiz inşş

slm kızlar 1 hafta önce okudum denemeye karar verdim 1 haftada 800 gr almışım bende bu benim için büyük bir gelişme 44 kg 300 gr gösterdi tartı normalde 43 buçuk falandım bakalım inşşş

bende dün akşam başladım çok şekerli fln ama başka çare yok inş bende de değişiklik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…