Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu akşam başlıyorumm mamamı yemeye:) bilgi için çookk teşekkürler..1.5 ayda 15 kilo verdim istemeden,üzüldüğüm bi dönemdeşimdi 7 kiloya ihtiyacım var,umarım faydasını görürüz kızlarr...hepinize başarılarr =)))
bende bugün aldırıcam kocişe bebe bisküvisi... ben beş kilo fazla istiyorum fazla olmasın yaaa 1.65 boyum 45 falanım heralde artık tartılmıyorumda başlayalım bebe bisküvisine gelsin kilolarbu arada ben sütü çok severim ama öyle çok karışık şeyler miğdem almıyor pekmez falan koyupta yiyemem heralde bebe bisküvisini sade yesem üstüne bir bardak süt içsem onun üstünede pekmezimi yesem aynı etkiyi gösterirmi acaba
![]()
canım ben hiç öyle denemediğim için bişey diyemiyorum ki yaaburda kilo aldıracak olan şudur sıcak süt ve bebebisküvisi ayrıca burda sütün tam yağlı olmasına dikkat ederek kullanmalıyız ben öyle yaptım ve bu şekilde sonuç aldım diğer şekilllerde denenip sonuç alınır mı bilinmez pekmez ve bal ağır geliyo diyorsanız sadece 1 çay kaşığı balla yiyin pekmez katmayabilirsiniz ben balla denedim pekmezlede olur ama balı az katın tadını siz ayarlayın yanii
![]()
o zaman ben süt ve bebe bisküvisiyle yiyeyim pekmezi üstüne yerim çareler tükenmezsonuçta kilo aldıran bebe bisküvisi değilmi ayyy ne mıy mıyyyız yahu ye gitsin işte ama nerdeee yok onu yemem yok bunu yemem böyle çiroz kalırız işteee
![]()
canım sıcak süt kilo aldırır başlıbaşına çünkü yüksek oranda protein ve yağ içerir ısıtıldığında ve içinde bisküvi ilavesiyle yendiğinde daha etkili sonuç aldığımızı gördüm ben çevremdekilerle birlikte çünkü biz 3 arkadaş başladık buna ve 3ümüzde de etki etti gerçekten daha sonra bizim gibi kilo alamayanlara tasiye ettik çoğu kişidende olumlu yanıt aldık.
SONUÇ: Bebebisküvisi ve sıcak süt kilo aldırdı :))
Bu tarifi bana bir dr vermişti bende daha önce paylaşmıştım, arkadaşın dedikleri var ama ekstradan içine 1 avuç fındık parçacıkları ve 1 çağ kaşığı tereyağ ile yumurtada ekletmişti, işe yarıyor aldırtıyor, gece yiyip yatma nedeni ise gece metabolizma yavaşladığı için kilo olarak geri dönüyor
bebek mamasının içine yumurta ve tereyağı demişsin çiğ yumurtamı:S? tadı çok fena olmazmı canım onun:s?