bu tarifi kilo vermek için sanıp atladım bi mutlu oldum bi mutlu oldum
sonra farkettim ki kilo almak içinmiş
zaten güzel olan herşey şişmanlatır
Superisii sonucu buradan bildir bizede bakalım kaç kişiye daha yarıyacak ama bunu uygulayıp hiç almadım diyen duymadım ben ya hadi kızlar sabırla ve tadını çıkara çıkara
Kızlar ben bugun denemeye basladım..
ama bu tok karnına yenmıyor ya en azından bana cok geldı mıdem cok bulandı
fazla geldı özetle bana :44:
haa bu arada ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım 21 yaşıma kadarda (bu seneye kadar yanii) :)) 45 kg yi aşamayanlardandım ... Bilginize
kızlar süpersiniz vallahi yalnız değilim diye nasıl seviniyorum :) şimdi ;
1. Ayrıyetten hiç bir ek besin öğesi almadım kullanmadım yalnızca bebe bisküvisi süt
2. 45 kg den bir gram yukarı çıkamayan ben 3 ayın sonunda 54ü vurdum 3,5 ayda 56 yım ama zevkle yedim yani ben öyle mecburiyetten falan değil ben kilo alıyorum bu şekilde ve çok seviyorum bu besini afiyetle miss gibi oturup üşenmeden yiyodum her akşam yatmadan
3. Bir süre sonra vücut kendini topluyor. Yağ yoktu vücudumda ve çok üşüyodum kışınvallahi komik ama gerçek şimdi kendimi daha iyi hissediyorum bi ağırlığım var yani nasıl anlatsam sırtım pek derler ya aynen öyleyim
4. 1 kaseye 10 tane de yapabilirsiniz ama bunu sabah ve akşam 2 öyüne çıkarın bu şekilde yaparsanız ben çalışırken kahvaltı yapmaya pek vaktim olmuyodu hemen hazırlayıp yiyiveriyodum mamamı çokta doyurucu öğlen yemeğinde canına okuyodum ama ne bulursam pizza akmak arası şeyler tatlılar ve günde 1 avuç kadar kuru badem de yiyodum ben kalp sağlığı için belki bi miktar onunda faydası olmuş olabilir
kızlar önemli şeyleri yazdım sormak istediğiniz başka bişey varsa cevaplarım
cok az koydum balı ama koymayayım bakalım..zorlayacagıım 4 kilo alana kadarbıde bal da koymussan agır gelmıs olabılır ama faydası vardır zorla kendınıı
merhaba arkadaşlar ben süt içemiyorum süt içemeyenler ne yapıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?