1 ayda 2 kez adet gören var mı"?

Ankara medicana hastanesi, Doç. Dr. Ayla Aktulay'a gidiyorum. Detaylı ilgileniyor ve muayeneden sonra ders anlatır gibi Pko nedir, süreç benim metabolizmamda nasıl seyrediyor ve riskler nedir, tek tek anlatan bir hoca. Ben memnunum, umarım siz de en kısa zamanda hem şifa bulursunuz hem de net bilgiler alarak içiniz rahat eder.
ay çok teşekkür ederim sağolun. inşalaah. bugün bir doktora gittim mübarek cımbızla laf alıyoruz ya çok kötü geçti

Bende bu ay adet bittikten 15 sonra tekrar oldum. Ama ben erken olacağımı biliyordum çünkü adetten hemen sonra yumurtlama oldu.

Doktorunuz size güven vermiyorsa farklı bir doktora daha giderek emin olmanızı tavsiye ederim çünkü kesinlikle geçiştirilebilecek konular değil bunlar. Benim bildiğim kadarıyla evet çıkması lazım muayenelerde pko varsa, ekstra bir test yapılmadı bana ama doktorunuzun bir ay her şey yolunda diyip diğer ay yumurtan yok demesi benim de kafamı karıştırdı. Bu öyle bir anda olacak bir şey değil çünkü yumurtalık rezervlerinizi görüyor doktor, pat diye biteceğini sıfırlanacağını sanmıyorum. Tabii her hasta ve her metabolizma farklıdır, yanlış yönlendirmek de istemem sizi.

Ben iş dolayısıyla özel sağlık sigortam olduğu için ankarada bir özel hastanede gidiyorum uzun zamandır. Siz de imkanlarınız ve mümkünse tavsiye doğrultusunda şehrinizdeki iyi doktorlardan birine daha görünün derim. 🙏
Teşwkkür ederim aynı kanıdayım izmirdeyim araştırmaya başladım açıkcası beni aydınlatcağına kafamı karıştırıp gönderiyor en önemlisi zamanımızda gidiyor ben 33 yaşındayım ne varsa net bilip ona göre adım atmak istiyorum ama herşey rantta dönüşmüş durumda en pahalı vitamini önerim gönderiyor

Bende bu ay adet bittikten 15 sonra tekrar oldum. Ama ben erken olacağımı biliyordum çünkü adetten hemen sonra yumurtlama oldu.
Acaba benimde mi adet sonrası oldu çünkü ben 1 adet sonrası takip yapmadım ikinci adet sonrası yaptım yumurtlama ya denk gelmedik doktora da gittim oda göremedi o zaman daha önce olduğum için mayıs 4 te oldum 5 gün sürdü takip yapmadım bide mayıs 24 te oldum oda 5 gün sürdü haziranın 5 de kontrole gittim sömüş yumurtan var çatlamış dedi kafam karma karışık oldu

Acaba benimde mi adet sonrası oldu çünkü ben 1 adet sonrası takip yapmadım ikinci adet sonrası yaptım yumurtlama ya denk gelmedik doktora da gittim oda göremedi o zaman daha önce olduğum için mayıs 4 te oldum 5 gün sürdü takip yapmadım bide mayıs 24 te oldum oda 5 gün sürdü haziranın 5 de kontrole gittim sömüş yumurtan var çatlamış dedi kafam karma karışık oldu
Doktorlar yılda bir kez böyle durumları normal olarak değerlendiriyorlar. Sen yine kontrollerini aksatma endişe stres yapma çok etkiliyor 😊

Kızlar adetim bittikten sonra yani 17 gün sonra yine aynı yoğunlukta adet oldum hormon testlerim yapıldı birşey çıkmadı bu durum normal mi
Suan benimde öyle oldu aslında 32-34 gün arası hastalaniyorm en son 25 mayısta hastalandım hastaneye gittim kontrol için hiçbir sorun çıkmadı aslında bebek istiyorum onun için gitmiştim esim temmuz ortası yanıma gelecek hesabına göre doktorun 28 haziran yani adetin 3. Günü gel dedi ilac verecekmiş smdi ne yapayım şaşırdım. Tam adet gibi de değil lekelenme gibi sizinde mi oyle oldu

Suan benimde öyle oldu aslında 32-34 gün arası hastalaniyorm en son 25 mayısta hastalandım hastaneye gittim kontrol için hiçbir sorun çıkmadı aslında bebek istiyorum onun için gitmiştim esim temmuz ortası yanıma gelecek hesabına göre doktorun 28 haziran yani adetin 3. Günü gel dedi ilac verecekmiş smdi ne yapayım şaşırdım. Tam adet gibi de değil lekelenme gibi sizinde mi oyle oldu
Yok benim normal adet gibi ilk gün lekelenme geldi sonra sancı çektim ertesi gün adet oldum 5 gün sürdü benim hep böyle sürer doktorum yılda 2 kez normal dedi benim kontrole gittiğimde yumurta mı ilk kez göremedi

Yok benim normal adet gibi ilk gün lekelenme geldi sonra sancı çektim ertesi gün adet oldum 5 gün sürdü benim hep böyle sürer doktorum yılda 2 kez normal dedi benim kontrole gittiğimde yumurta mı ilk kez göremedi
Benimde öyle oluyor işte ilkkez oldu peki beklediğiniz gün oldunuz mu tekrar ben bebek için ilaç kullanacaktım o yuzden önemli benm için

Yani en son olduğum gün de regl tarihim değişmişti bir dahaki ay aynı günde oldum bidaha öyle çok büyük gecikmeler yada erkenden olma gibi durumum olmadı çok şükür
Ovulasyon kanamasi mi adet mi pek anlamayamadm bnde bakalım nasıl olacak inşallah Ovulasyondr çünkü sadece 1-2 gün oldu bitti gibi bisey peçeteye gelince fark ettim onuda pedte birsy yok

Yani en son olduğum gün de regl tarihim değişmişti bir dahaki ay aynı günde oldum bidaha öyle çok büyük gecikmeler yada erkenden olma gibi durumum olmadı çok şükür
Ovulasyon kanamasi mi adet mi pek anlamayamadm bnde bakalım nasıl olacak inşallah Ovulasyondr çünkü sadece 1-2 gün oldu bitti gibi bisey peçeteye gelince fark ettim onuda pedte birsy yok

Ovilasyon kanamasidir canım o benim ki bildiğin regldi oluk oluk kan geliyordu bide parça parça hani bı ilişkim de yoktu düşük yapma ihtimalim de yoktu ama kist filan mı var diye çok korktum da hiç birşey çıkmadı şükür hatta herşeyin çok iyi dedi doktor

Ovilasyon kanamasidir canım o benim ki bildiğin regldi oluk oluk kan geliyordu bide parça parça hani bı ilişkim de yoktu düşük yapma ihtimalim de yoktu ama kist filan mı var diye çok korktum da hiç birşey çıkmadı şükür hatta herşeyin çok iyi dedi doktor
Insallah öyledir benimde ilişkim yok 3 aydır falan iste bebek istiyorum gittim hersey normal cikti madem eşinizin yanınızda yok onun izin vakti adetinizin 3.gunu gelin ilac vereyim kolay olsun gebelik dedi bnde o yüzden üzüldüm şaşırdım açıkçası çünkü herseyi ona göre ayarladık izni randevuyu falan inşallah ovulasyon kanamasidir da ilaç falan etki eder.hamile olurum temmuz ayında inşallah

Insallah öyledir benimde ilişkim yok 3 aydır falan iste bebek istiyorum gittim hersey normal cikti madem eşinizin yanınızda yok onun izin vakti adetinizin 3.gunu gelin ilac vereyim kolay olsun gebelik dedi bnde o yüzden üzüldüm şaşırdım açıkçası çünkü herseyi ona göre ayarladık izni randevuyu falan inşallah ovulasyon kanamasidir da ilaç falan etki eder.hamile olurum temmuz ayında inşallah
İnşallahhhhh 10 ay sonra bebeğini kucağına alırsın insallahhh sıkma canını herşey olacağına varır bu dünyada nasibi olan hiç bişe gecikmez emin ol günü gelmişse kavuşursun bebeğine rabbim yakın etsin o günü 😘

X