1 ayda 2 kere adet olmak

serkanazli

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
58
0
296
Denizli
Merhaba arkadaşlar

2 aydır ayın 2 sinde adet oluyorum ki düzensizliğim olmaz hiç en fazla 3-4 gün gecikme olurdu. Bu ay 2sinde bi oldum birde 19unda oldum sizce neden olabilr? Adetimde 2 aydır azalma var gibiydi bu beklenmedik adetim diğerlerine göre normal geldi. mayısta klomen kullanmıştım etkisi olabilir mi acaba? Dr. a gitmek istemiyorum artık yoruldum

Ben bir buçuk yıl bu sorunu yaşadım inat ettim doktora gitmemek için
sonra ne oldu biliyor musunuz 58 kilodan 44'e kadar düştüm.
şimdiki aklım olsaydı giderdim
ozaman utandım doktora gitmeye
olan bana oldu bünyem çöktü resmen
ben doktora gitmenizi öneriyorum bu böyle devam ederse yine sizin takdiriniz

biz bebek düşünüyoruz tam yumurtlama günümde adet olmuştum korkuma gidesim gelmior sağlık ocağındaki ebeyi aradım stresten olabilr dedi 1 kere olması sıkıntı olmazmış ama tekrar ederse bi sıkıntı vardır dedi. şimdi ben 2. adet tarihine göre mi adetimi beklicem:S normalde ayın 2sinde geliodu şimdi 19 una mı kaymış oluyo artk :S ne zormuş bu işler

Ikinci adetini beklemen gerekiyor bende gecen ay 4 haziranda lekelenme oldum aradan 15 gun gecti yani ayin 19 haziranda bazen kan bazen leke geliyordu suan bekliyorum hakkimizda hayirlisi insallah Allah isteyen herkese bebek nasip etsin bu mübarwk ayda guzel haberler gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…