Valla bende 1 ayda 10 kiko vsrmek ıstiyorum benimde gunluk programim şöyleEvet hanımlar bu yıl sınav stresi ile 10 kilo alarak seneyi kapatmış bulunmaktayım. 19 yaşındayım, 1.71 boyunda ve 71 kiloyum. Günde ortalama 800-900 kalori(tabii protein ağırlıklı) ve akşamları 1 saatlik yürüyüş ile 1 ayda 10 kilo vermeyi hedefliyorum. Günün sonunda ne yediğimi de yediklerimin kalorilerini de buraya yazacağım. Ekmek kesinlikle tüketmeyeceğim. Şekeri de eğer Türk kahvesi içersem yalnızca 1 tatlı kaşığı kadar tüketirim, Türk kahvesini şekersiz içemediğimden dolayı.
Bu konuyu açmaktaki amacım hem diyet yapanlara fikir vermek hem de burada bir diyet günlüğü tutmam sayesinde kendi adıma disiplin sağlamak. 1 hafta sonra tartı fotoğrafını atacağım. Hedefim 2,5 kilo vermek.
Yıl içinde 2 haftada 6 kilo vermiştim tabii diyet ve sporla .Vücudumda herhangi bir deformasyon olmadı. Ama yüzüm dediğiniz gibi biraz çöktü. Yaşımdan dolayı normal görüyordum 1 ayda 10 kiloyu ama yanılıyormuşum demek ki1 ayda 10 kilo verirseniz vücudunuzda deformasyon olur. Sarkmalar,çatlaklar oluşur. Göz altınız çöküp koyulaşır. İdeal kiloya yaklaştıkça kilo vermek zorlaşır. Sizin için diyet ve sporla ayda 4 kilo vermek olması gereken. 2 aya yayıp olması daha muhtemel hedef ile umutsuzluğa da kapılmadan kurtulursunuz inşallah.
Devam edebildiniz mi diyete? Ben tercih telaşından devam edemedim ama şu 3 gündür tekrar başladımValla bende 1 ayda 10 kiko vsrmek ıstiyorum benimde gunluk programim şöyle
Sabah uyanınca 1 bardak limonlu su
Kahvaltı 1 domates salata yeşillik peynir haslanmis yumurta yesilcay
Öğlen çorba 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Ikındı 1 fincan yesilcay 2 kaysi 2 badem veya ceviz
Akşam makarna pirinç hariç ne varsa yemekte 4 kasik ekmeksiz ve 1 tabak tonbalikli salata
Saat 9 gibi 1 fincan şekersiz kahve uyumadan hemen önce 3 kasik yoğurt 1 tatlı kaşığı pulbiber kür ve gün içinde en az 3 litre su yarım saat eliptik bisiklet ve akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş
Haberlerinizi bekliyoruzBayramda kararlı olup bu emeği boşa çıkarmamam lazım.Hadi bakalım 4 gün sonra durumdan haberdar ederim