Hayır hiçbir yerinde sarkma olmadıBu diyetle verdiginiz kilolar sonucu yuzunuzde veya cuxudunuzda sarkma oldu mu?
küçük kutular oluyo ya tek içimlik ondanbir kutu dediğiniz kaç ml oluyor ?
emin olun sağlıksız değil benim ablam diyetisyen bana sağlıksız bi diyet vericek hali yok:) ayrıca şuan az görünebilir ama emin olun diyete başladıktan sonra hiç aç kalmıcaksınızbence sağlıksız.İnsan bu kadar az yemeğe odaklandımı daha çok yemeğe vuruyo kendini.Ben kendimden biliyorum.Yapıp verenler vardır elbet.Şu an diyetteyim 90 kiloydum şu an için 87 ye indim ama her öğün tek tabak yemek yedim ve ekmeği kestim.Çok canım çektiğinde onu da yedim bi dilim.Diyetisyenlerin verdiği listeleri sağlıklı bulmuyorum çoğu çıkartıp en olmıycak seylleri yazıyo.Yapanı tebrik ediyorum ama benim görüşüm bu şekilde :)
Paylaştığınız için teşekkür ederim.’1 dilim salam, 2 dilim portakalın suyu’ diyetlerine balıklama atlayanların şu diyete ‘az, sağlıksız’ demesi inanılır gibi değil.Gayet dengeli beslenerek çok hızlı kilo vermişsiniz, tebrik ederim.emin olun sağlıksız değil benim ablam diyetisyen bana sağlıksız bi diyet vericek hali yok:) ayrıca şuan az görünebilir ama emin olun diyete başladıktan sonra hiç aç kalmıcaksınız
Evet ben de bunu ben sandım :)))
Evet ben de bunu ben sandım :)))
neler yapıyorsun pekiKIZLAR ŞUAN 5 GÜN OLDU VE 2 KİLO GİTTİİLK 2 GÜN ZOR OLABİLİYOR AMA SONRASINDA ALIŞIYORSUNUZ..