1 AYDA 10 KİLO NASIL VERİLİR(GARANTİ)

llillya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
11
4
28
Öncelikle herkese tekrardan merhaba arkadaşlar.Beni takip ediyorsanız sivilce günlüklerimi okumuşsunuzdur.Bu aralar kendimi yenileme içerisindeyim.Cilt problemleri olsun kilo olsun bu konularla ilgili yazılarımı deneyimlerimi sizinle paylaşacağım.Öncelikle 1 sene önce yaptığım diyetten size bahsedeceğim.Geçen sene başıma gelen bazı tahlihsiz olaylar yüzünden çok fazla kilo aldım.Antidepresan kullandığım için bunlar bende kiloya dönüştü.Bundan tam olarak 1 sene önce 86 kiloydum.Bu arada boyum 1.73 hiçbir zaman aman aman çok yağım var yağlarım fışkırıyo fıçı gibiyim falan diye düşünmedim. Ama şunu söyleyebilirim otururken göbeğimden inanılmaz rahatsız oluyodum kat kat bişey bana batıyodu sanki.Bacaklarım kalın değil basenim yok tek problemim göbeğim ve kollarımın yağlı yağlı olmasıydı:) Otururken mutlaka kucağıma ya çanta ya mont ya hırka koyardım çünkü ciddi anlamda çok rahatsız oluyodum.Daha sonra kendi kendime dedimki ya kendine bi çeki düzen ver artık kendine gel kendine bak biraz.Ve arkadaşlar aslında en önemlisi bu işi kafaya koymak yapıcam demek.Siz kafanıza koymadığınız sürece bırakın bu vericeğim diyeti dünyanın en çok zayıflatan diyetini bile yapamazsınız.O yüzden kafaya koyan insanlar yazımın devamını okusun.Bu yaptığım diyet kesinlikle kendi başıma uydurduğum bir liste değildir.Tamamen diyetisyen kontrolünde yaptığım bir diyettir.

SABAH:KK43:8.00)
Aç karnına bir bardak suyun içine 10-12 damla limon sıkıyoruz
10 dk karın egzersizi(mekik)
Yarım yeşil elma 1 kutu laktozsuz süt

ARA ÖĞÜN(11.00-12.00)
10 adet badem

ÖĞLEN:KK43:13.30)
50 gr sandviç ekmeğine peynir veya tavuk

ARA ÖĞÜN(16.00)
Bol salata (tavuklu veya peynirli)
1 adet etimek(light)

AKŞAM(18.30)
6 kaşık sebze yemeği veya 2 parça tavuk veya ızgara balık
1 etimek(light)

ARA ÖĞÜN(21.00)
1 kutu laktozsuz süt(tarçınlı)
Yarım armut

UYARILAR: Günde en az 2.5 litre su iç.40 dk egzersiz yap.Öğlen ve akşam yeşilçay iç.Şeker ve tuzu hayatından çıkar.Şekerli meyve yeme.Hazır gıdaları kullanma.Salataya yağ kullanma.

Aklınıza takılan şeyler varsa mutlaka yazın ben cevaplarım yemediğiniz bişey olursa onun yerine başka bir şey kullanabiliriz ama lütfen sorun.Okuduğunuz için teşekkürler.

(Ben bu diyeti uyguladıktan 1 ay sonra 10 kilo verdim ve şuan 72 kiloyum o kadar rahat hissediyorumki kendimi anlatamam kendime güvenim yerime geldi eski kıyafetlerimi giyemiyorum 42 bedendim şimdi 38 beden giyiyorum)

beden incelmek müthiş bir his çok iyi yapmışsınız ama o kadar az yemişsiniz ki kilo vermemek mümkün değil zaten .
şuan kalori alımını artırırsanız verdiğiniz kilolar geri gelecektir kanaatindeyim, aman dikkat edin :KK15:

bence sağlıksız.İnsan bu kadar az yemeğe odaklandımı daha çok yemeğe vuruyo kendini.Ben kendimden biliyorum.Yapıp verenler vardır elbet.Şu an diyetteyim 90 kiloydum şu an için 87 ye indim ama her öğün tek tabak yemek yedim ve ekmeği kestim.Çok canım çektiğinde onu da yedim bi dilim.Diyetisyenlerin verdiği listeleri sağlıklı bulmuyorum çoğu çıkartıp en olmıycak seylleri yazıyo.Yapanı tebrik ediyorum ama benim görüşüm bu şekilde :)

bence sağlıksız.İnsan bu kadar az yemeğe odaklandımı daha çok yemeğe vuruyo kendini.Ben kendimden biliyorum.Yapıp verenler vardır elbet.Şu an diyetteyim 90 kiloydum şu an için 87 ye indim ama her öğün tek tabak yemek yedim ve ekmeği kestim.Çok canım çektiğinde onu da yedim bi dilim.Diyetisyenlerin verdiği listeleri sağlıklı bulmuyorum çoğu çıkartıp en olmıycak seylleri yazıyo.Yapanı tebrik ediyorum ama benim görüşüm bu şekilde :)
emin olun sağlıksız değil benim ablam diyetisyen bana sağlıksız bi diyet vericek hali yok:) ayrıca şuan az görünebilir ama emin olun diyete başladıktan sonra hiç aç kalmıcaksınız

emin olun sağlıksız değil benim ablam diyetisyen bana sağlıksız bi diyet vericek hali yok:) ayrıca şuan az görünebilir ama emin olun diyete başladıktan sonra hiç aç kalmıcaksınız
Paylaştığınız için teşekkür ederim.’1 dilim salam, 2 dilim portakalın suyu’ diyetlerine balıklama atlayanların şu diyete ‘az, sağlıksız’ demesi inanılır gibi değil.Gayet dengeli beslenerek çok hızlı kilo vermişsiniz, tebrik ederim.

Merhabalar
Yazınız eski inşallah görürsünüz.diyet listesi paylaşmamışsınız anlamadım günde sadece salata mı yediniz bir kere

X