- 17 Ağustos 2011
- 21.966
- 137.139
sizi baristirmaya calisan dostunuz degildirDüğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizi baristirmaya calisan dostunuz degildirDüğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar
Çok merak ettim, aileniz biliyor mu? Ne tepki verdiler? Sizin yüzüğü attığınız biliniyor mu? Düğün yeri vs iptal edilmedi mi hala? Yani ciddiyetiniz anlaşılmadı mi, yoksa çok mu yeni?Ailesi beni bile zor kabul etmişti oğullarına yakıştıramadılar ben biraz kısa boylu kiloluyum oğulları benim tersime yakışıklı eli yüzü düzgün durumları iyi evin tek çocuğu birde ben ondan dört yaş büyüğüm bana bile baya sıkıntı çıkarmışlardı istememişlerdi diğer kadını asla kabul etmezler ayrılmış çocuklu. Kimse ayrılmayı çocukla ortada kalmayı istemez ama bizim buralar böyle düşünmez. Oda aklınca benle evlenip aile kurup düzen kurup dışarıda sevdiği insanla hayatını yaşayacaktı beni kandırdı onu nasıl kandırdı Allah bilir. Allah çok büyük
Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp bana böyle uzun uzun güzelce yazmışsınız çok haklısınız çevremde bakıyorum da nişanlı arkadaşlarım başım güzel sevilip nasıl güzel vakit geçiriyor benim ilişkimde çoğu şey eksikti zaten herseyi zorla yaptırmaya çalışıyordum nişanlandık profil resmine bile ikimizin resmini koyduramadım dünya kadar kavga etti benimle sebebi de sonradan çıktı zaten ortaya onunla arasını bozmamak içinmiş meğer hersey. Bazen de ben ne istersem yaptı çünkü artık şüphelenmeye başlamıştım belki de ondan. Güzel güzel konuştu istediğim her yere götürdü gezdirdi yedirdi içirdi çiçekler aldı o böyle davrandıkça da ben kendi kendime boşuna suçluyorum boşuna şüpheleniyorum dedim aptal kafamŞiddet gördünüz ayrılmadınız, aldatma gördünüz ayrıldınız öyle mi sizi Allah kurtarmış ama sizin hala kurtarılmaya niyetiniz yok ve affedilir yanı var mı diye soruyorsunuz evlenince yiyeceğiniz hakaretler, dayaklar, küfürler, gidecek olan bomboş psikolojik çöküntülü yıllar.
Siz şimdiye kadar geçen zamana üzülüyorsunuz ama bundan sonrası da hayatın baharı daha çok yılınız var bu adamla bu yılları neden heba edeceksiniz erkek mi kalmadı ya isterse kalmasın insan bunu niye çeker .
Evlilik mutlu olmak için değil mi en mutlu çiftler bile evlilikte sıkıntı yaşıyor çünkü ortada bi sorumluluk var sorunları çözecek insanla evlenilir böyle dağ ayısı gibi sktir git diyen insanla evlenilmez üstelik sevgililik dönemi daha bi üzerine titrer insan hele yeni nişanlılık dönemleri çok tatlı geçer bu insan bu dönemde bile böyleyse evlilik sorumluluğunu alamayınca ne yapar bu adam sen düşün.
Şimdi emeklerim gitti diyorsun ama inan devam etseydi daha ne yıllar ne emekler gidecekti her sene bambaşka olabiliyor insanın hayatı bunun biraz yasını tutacaksın ama geçecek inşallah bir sonraki sene bakmışsın başka şeylerle uğraşıyorsun, kendine oyalanacak bir şeyler bul hayatında yeni bir şeyler yap bir insana odaklanma illa ki biri olmalı gibi davranma zamanı geldiğinde yine olur yeter ki doğru bir insan olsun evlendiğin insan bundan sonra senin tamamen hayatını etkileyecek biri olacak ailenden çok onunla vakit geçireceksin çocukların bile bir gün evden gidecek ama sen eşinle kalacaksın kesinlikle tüm bunlar için bu adamı seçmek istemezsin
İptal oldu hersey ama ev eşya hersey hazırdı salon tutulmuştu sanırım o yüzden tekrar birleştirmeye uğraşıyorlar boşa gitmesinÇok merak ettim, aileniz biliyor mu? Ne tepki verdiler? Sizin yüzüğü attığınız biliniyor mu? Düğün yeri vs iptal edilmedi mi hala? Yani ciddiyetiniz anlaşılmadı mi, yoksa çok mu yeni?
Aldatmış.. hemde bir anlık hata falan gibi de değil 2 yıl boyunca seninle geçirdiği her an aslında onla da berabermiş. Bu affedilir birşey değil. Barıştırmak isteyen işgüzarları dinleme. Hakkında gurursuz diye konuşurlar evlenince bir hata daha oldu mu bu böyleydi sen kabul ettin derler. Sakın sakın ha affetme bas götüne tekmeyi kendine saygın olsun lütfen. Kalbin suan çöp kırık ama biliyorum bir süre sonra geçecek hayat devam edecek ve sen çok mutlu olup gerçek bir evlilik yapacaksın. Bunu sana gene yapar affetme kendini ziyan etmeBir değil sanki Dünya kadar derdim var ve ben altında eziliyorum.
Üstünden aylar geçmesine rağmen hiç bişeyi atlatamadım içim paramparça.
Burda açılan eski konular okunabiliyor sanırım ben çok kötüyken arkadaşım burdan benim adıma konu açmıştı bana sizden gelen yorumları okuyup biraz olsun aklımın başıma gelmesini sağlamak için. Ondan tekrar konu açmasını istedim ama bana kendin aç en azından sorulan sorulara kendin cevap ver kendin oku dedi ben konuya senin kadar hakim olamam dedi.
5 yıllık sevgilimle nişanlandıktan kısa süre sonra aldatıldığımı öğrendim hemde uzun süreli yaklaşık iki sene kadar birliktelermis. Olayları tam araştırınca ortaya çıktı. Yani benimle nişanlanırken hayatında başka birisi varmış. Bana karşı eskisi gibi olmadığını içten içe hep seziyordum en ufak kavgamızda hakaretler küfürler yol orda demeler S*** G (Defol) demeler bana karşı değiştiğini söylediğimde sen hastasın demeler. Utanarak söylüyorum ki şiddet de gördüm dört beş defa Kalbim paramparça olmasına rağmen her seferinde affettim çünkü çok seviyordum. Sinirle yaptım deyip her seferinde beni ikna ediyordu. Küfür hakaret şiddet herseye katlandım taaa ki beni başka biriyle 2 sene boyunca aldattığını öğrenene kadar. Nefes alamıyorum düğünümüz vardı hayallerim vardı emeklerim vardı.
Beni aldattığı kişi de evlenip ayrılmış 1 çocuklu biriymiş öyle güzel şeyler yazıp öyle güzel konuşmalar yapmış ki ona ben öğrenmesem benimle evlenip yine onunla görüşmeye devam edecekti sanırım. Karadenizliyiz buralarda çoğunluk bekar birinin evlenip ayrılmış biriyle olması bile hoş karşılanmaz aileler istemez bide çocuk olunca hepten karşı çıkılır küçük bir yerdeyiz.
Sanırım benimle o yüzden evlenmek istedi belkide şartları eşitleyip tekrar ona dönecekti. Bu olay ortaya çıktıktan sonra konuşmak halletmek istedi hata yaptım dedi hersey hazırdı aslında ev eşya uzun süreli bir birliktelik olduğu için. Ne yapacağım be düşüneceğim bilmiyorum yarım yamalak anlatmaya çalıştım ağlarken merak ettiğiniz şeyler olursa tekrar yazarım yorumlara .. Bana söyleyeceğiniz şeylere ihtiyacım var. Bu affedilir bişey mi ? Düğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar
En kötüsü en zoru da bu. Benimle geçen iki yılında oda varmış belki de o yüzden bana karşı bu kadar değişti kabalaştı saygısızlastı çünkü önceden böyle biri değildi. Mahfetti hayatımı herseyimi çaldı benden. Madem karşı sevgisi bitti neden bırakmadı ayrılmadı evlilik yoluna girdi benimleAldatmış.. hemde bir anlık hata falan gibi de değil 2 yıl boyunca seninle geçirdiği her an aslında onla da berabermiş. Bu affedilir birşey değil. Barıştırmak isteyen işgüzarları dinleme. Hakkında gurursuz diye konuşurlar evlenince bir hata daha oldu mu bu böyleydi sen kabul ettin derler. Sakın sakın ha affetme bas götüne tekmeyi kendine saygın olsun lütfen. Kalbin suan çöp kırık ama biliyorum bir süre sonra geçecek hayat devam edecek ve sen çok mutlu olup gerçek bir evlilik yapacaksın. Bunu sana gene yapar affetme kendini ziyan etme
En kötüsü en zoru da bu. Benimle geçen iki yılında oda varmış belki de o yüzden bana karşı bu kadar değişti kabalaştı saygısızlastı çünkü önceden böyle biri değildi. Mahfetti hayatımı herseyimi çaldı benden. Madem karşı sevgisi bitti neden bırakmadı ayrılmadı evlilik yoluna girdi benimle
Üzülmene bile değmez. Şükret ki böyle bir adamdan kurtulmussun Allah gerçek yüzünü evlenmeden göstermiş. Kandırılmak hissiyatı kötü bir şey fakat bakış açını değiştirip kurtuldum demeyi bilmek gerekiyor.Bir değil sanki Dünya kadar derdim var ve ben altında eziliyorum.
Burda açılan eski konular okunabiliyor sanırım ben çok kötüyken arkadaşım burdan benim adıma konu açmıştı bana sizden gelen yorumları okuyup biraz olsun aklımın başıma gelmesini sağlamak için. Ondan tekrar konu açmasını istedim ama bana kendin aç en azından sorulan sorulara kendin cevap ver kendin oku dedi ben konuya senin kadar hakim olamam dedi.
5 yıllık sevgilimle nişanlandıktan kısa süre sonra aldatıldığımı öğrendim hemde uzun süreli yaklaşık iki sene kadar birliktelermis. Olayları tam araştırınca ortaya çıktı. Yani benimle nişanlanırken hayatında başka birisi varmış. Bana karşı eskisi gibi olmadığını içten içe hep seziyordum en ufak kavgamızda hakaretler küfürler yol orda demeler S*** G (Defol) demeler bana karşı değiştiğini söylediğimde sen hastasın demeler. Utanarak söylüyorum ki şiddet de gördüm dört beş defa Kalbim paramparça olmasına rağmen her seferinde affettim çünkü çok seviyordum. Sinirle yaptım deyip her seferinde beni ikna ediyordu. Küfür hakaret şiddet herseye katlandım taaa ki beni başka biriyle 2 sene boyunca aldattığını öğrenene kadar. Nefes alamıyorum düğünümüz vardı hayallerim vardı emeklerim vardı.
Beni aldattığı kişi de evlenip ayrılmış 1 çocuklu biriymiş öyle güzel şeyler yazıp öyle güzel konuşmalar yapmış ki ona ben öğrenmesem benimle evlenip yine onunla görüşmeye devam edecekti sanırım. Karadenizliyiz buralarda çoğunluk bekar birinin evlenip ayrılmış biriyle olması bile hoş karşılanmaz aileler istemez bide çocuk olunca hepten karşı çıkılır küçük bir yerdeyiz.
Sanırım benimle o yüzden evlenmek istedi belkide şartları eşitleyip tekrar ona dönecekti. Bu olay ortaya çıktıktan sonra konuşmak halletmek istedi hata yaptım dedi hersey hazırdı aslında ev eşya uzun süreli bir birliktelik olduğu için. Ne yapacağım be düşüneceğim bilmiyorum yarım yamalak anlatmaya çalıştım ağlarken merak ettiğiniz şeyler olursa tekrar yazarım yorumlara .. Bana söyleyeceğiniz şeylere ihtiyacım var. Bu affedilir bişey mi ? Düğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar
Bırakmazdı değil mi onu asla. Vazgeçmezdi. Beni silecek bana karşı değişecek bunda yılımı silip atacak kadar yerim değişmiş onda. Kadın onu bıraksaydı bile belkide benim yanımda hep bu düşünecektiAynı şeyleri siz ona yapsaydınız affedilin diye araya girecekler miydi bu insanlar? Siz ona yapsanız o nasıl davranırdı bunu düşünün, kimsenin enayisi olmayın. Evlenirsiniz gider o kadınla yine ilişkisine devam eder. O tarz ilişkilerde kopmak kolay olmuyor, yasak her zaman cazip gelir unutmayın.
Aileni Sizi döven adamla sizi evlendirmek istiyorsa yazıklar olsun onlara. Bu adamla evlenirseniz de yazıklar olsun sizeBir değil sanki Dünya kadar derdim var ve ben altında eziliyorum.
Siz bir duruş sergilemişsiniz sadece devam ettirmeniz gerekiyor. İnsan emeği nedeniyle kopmak istemiyor bence. Sevdiğiniz şey eski nisanliniz değil emeğiniz. Boşa gitmesin istiyorsunuz. Ya da bir çeşit bağımlılık ama geçer emin olun. Bence kesinlikle psikolojik destek alin.İptal oldu hersey ama ev eşya hersey hazırdı salon tutulmuştu sanırım o yüzden tekrar birleştirmeye uğraşıyorlar boşa gitmesin
Yahu adam sizi 2 yıl boyunca aldatmış hala affedilir bir şey mi diyorsunuz? Kuma hayatı yaşamak istiyorsanız evlenin tabi kiBir değil sanki Dünya kadar derdim var ve ben altında eziliyorum.
Sizce ailesi o kadını kabul etmez diye mi benimle evlenmek istedi evin tek çocuğu bilindik esnaf bir aile . O kadın onu bırakmadığı sürece de bırakmaz onu değil mi vazgeçmez. Olan bana oldu
Onu silse başkasını bulur. Adamın karakteri bozuk, sana da zerre saygısı yok. O yüzden hiç üzme kendini böyle biri icin.Bırakmazdı değil mi onu asla. Vazgeçmezdi. Beni silecek bana karşı değişecek bunda yılımı silip atacak kadar yerim değişmiş onda. Kadın onu bıraksaydı bile belkide benim yanımda hep bu düşünecekti