Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 ay sonra düğüm var ve ben 60 kiloyum..diyet için öneri
bir ay sonra düğünüm var ve ben 60 kiloyum 600 kalorilk bir diyet uygulqmak istiyorum..ve birde spor yapmak istiyorum...bu pazartesi başlayacağım ama ban destek verin
bir ay sonra düğünüm var ve ben 60 kiloyum 600 kalorilk bir diyet uygulqmak istiyorum..ve birde spor yapmak istiyorum...bu pazartesi başlayacağım ama ban destek verin
canım yaşın - boyun kaç cm ? ınternette ıdeal kılo hesaplama var. oradan tahmını bı sonuc elde edebılırsın bir de kaç kılo vermek istiyosun ?
ama sakın ha sakın gunluk 600 kalorı cok az. bide internetten gunluk kalorı ıhtıyacı hesaplama dıye gır ordan bı hesapla tahmını olarak gunluk kaç kalorı alman lazım dıye. mesela atıyorum gunluk 1800 kalorı mı alman gerekıyo ılk etapta 500 kalori azaltırsın. yanı gunluk kalori miktarın 1300 olur. spor olarak ımkanın varsa spora git ama en doğalı yürüyüş de yapabilirsin hızlı tempoda gunluk yarım saat en azından. bir de bol su ıc. gunluk 2 - 3 lt . ıvır-zıvır seyler yıyosan kesınlıkle yeme. bide sana tavsıyem eger cok sekerlı yıyecekler yıyosan ya da caya cok seker atıyosan kesınlıkle şekeri azalt . un - tuz - şeker üçlüsünü azalt bak nasıl gıdıyo kılolar cunku bu üçunu azaltıcan ki vücüt kılo olarak depoluyacak bişey bulamayınca var olan kilolar gidicek zamanla ( tecrubeyle sabit )
ama en onemlısı de sakın pes etme
yarım çıkolatayı artık bundan sonra yeme daha ılk gunun bı kaçamak yapmıssın ama bu kadar takma kafana ama tabı dıkkatlı olman lazım ılk gunden ıtıbaren . ne de olsa nasıl baslarsan öyle gıder cunku