• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay erken doğum günü??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

patilerinannesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
5
-2
1
20
kızlar merhaba,genelde başıma ne gelirse gelsin kadınlar kulübüne girer bakardım aynı şeyleri yaşayan varmı diye. İlk defa ben bir konu açacağım çok kararsız kaldım ve sorabileceğim bir arkadaşımda yok.

Sevgilimle bu ara sürekli tartışıyoruz konularda ben haklıyım o da bunun farkında birkaç kere ayrılmak istediğimi söyledim kabullenmedi yani bende söylüyorum ama o kadar seviyorum ki en fazla birkaç saat onsuz durabiliyorum her neyse o da şimdi birşeyleri düzeltmek için çaba gösteriyor 3-4 gündür gözle görülür bir şekilde.

Ve şubat ayında doğum günü ben evde birşeyler hazırlamak istiyorum bugün süslemeleri hediyesini herşeyi aldım şuan şehir dışında ve birkaç güne dönecek hem aramızdaki buzların tamamen erimesi için hemde ilk defa bu kadar uzak kalmışken romantik özel bir akşam geçirmek için doğum gününü bir ay erken kutlasam diyorum? sizce olur mu?

Madem haklısın totosunu kaldırma. Bırak o senin için biseyler yapsın. O cabalasin. Baktın ki çabalıyor ozaman zamanında kutlarsin doğum gününü .
ondan fazla bir çabada beklemiyorum açıkçası şuan gösterdiği tavır yapabileceği en büyük şeyler çevremdeki herkesi yok etti beni sadece kendine mahkum etti (narsist)markete bile gitmemi istemez normalde onun için bile kavga ederiz 1 buçuk yıldır beraberiz ve ilişkinin başında böyle değildi sonradan değişti her neyse ben artık bu durumdan sıkıldığımı yapamayacağımı ömrümü çürütemeyeceğimi söyleyince bugün dışarıya çık hava al birileriyle buluş falan dedi ve birkaç gündür de böyle umarim böyle de devam eder. Ve doğum günün de de ayrılmamış oluruz sevgi bazen yetmiyor çünkü.

Keyifli bir gece geçirmek istiyorsanız yine hazırlıklar yapın ama doğum günü için bir ay çok erken zamanında kutlamanız daha anlamlı olur.

Bir de ayrıca bırakın biraz karşı taraf emek harcayıp gönlünüzü kazansın.

Keyifli bir gece geçirmek istiyorsanız yine hazırlıklar yapın ama doğum günü için bir ay çok erken zamanında kutlamanız daha anlamlı olur.

Bir de ayrıca bırakın biraz karşı taraf emek harcayıp gönlünüzü kazansın.
evet çok haklısınız sanırım artık emek harcanması gereken taraf benim ve bunun farkına varmam gerekiyor o kadar alışmışım ki sürekli kendim birşeyler yapıp ikimize de iyi hissettirmeye...

ondan fazla bir çabada beklemiyorum açıkçası şuan gösterdiği tavır yapabileceği en büyük şeyler çevremdeki herkesi yok etti beni sadece kendine mahkum etti (narsist)markete bile gitmemi istemez normalde onun için bile kavga ederiz 1 buçuk yıldır beraberiz ve ilişkinin başında böyle değildi sonradan değişti her neyse ben artık bu durumdan sıkıldığımı yapamayacağımı ömrümü çürütemeyeceğimi söyleyince bugün dışarıya çık hava al birileriyle buluş falan dedi ve birkaç gündür de böyle umarim böyle de devam eder. Ve doğum günün de de ayrılmamış oluruz sevgi bazen yetmiyor çünkü.

Böyle bir insanla birlikte olmak sizi yormuyor mu? Bu hayatta çok güzel evlilikler, ilişkiler var. İlerlediğinde evlendiğinizde işler ciddiye bindiğinde kopmak daha zor olacak. Ama hayata bir kez geliyoruz, böyle yaşamayı kimse hak etmez Sadece yazmak istedim

Böyle bir insanla birlikte olmak sizi yormuyor mu? Bu hayatta çok güzel evlilikler, ilişkiler var. İlerlediğinde evlendiğinizde işler ciddiye bindiğinde kopmak daha zor olacak. Ama hayata bir kez geliyoruz, böyle yaşamayı kimse hak etmez Sadece yazmak istedim
o kadar çok yorgunum ki bazen yataktan bile çıkmak istemiyorum başbaşayken çok iyiyiz sürprizler yapar habersiz gecenin bir yarısı gelir birlikte vakit geçiririz o anlar o kadar iyiyiz ki ama ben tek başıma birşeyler yapmak istediğim de o çok farklı biri oluyor yani ben bir ilişki içerisinde 2 farklı insanla birlikteymişim gibi bahsettiğim ilk insana çok aşığım ve ben yalnızım hayatta ailem yok tutunabileceğim bir dal yok tek o var ve bana çok iyi geliyor. Ama 2. bahsettiğim kişi o bazen beni kendimden bile nefret ettiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X