Aşılama 1. aşılaması tutmayan arkadaşlar 2.ye hemen başladınızmı ara mı verdiniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

shoksheker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
507
6
arkadaşlar merhaba

ilk aşılamamdı dün adet oldum

birazdan doktora gidicem bilgi verirmisiniz ikinciye hemen başlamalımıyım yoksa 1-2 ay ara versem zaman kaybımı olur?

canım slm ben daha birinci aşılamamı da olmadım ama doktorla konuşurken söylemişti 3 ay arka arkaya deneyecegiz diye birincide test yaptın gebe çıkmdıysan adetinin 2. günü geleceksin demişti bilmem faydalı olbilmiş miyim sende sorun ne canım

meraba arkadaşlar...bende çocuk istiyorum.aranıza yeni katıldım.yumurtalıklarım çalışmıyormuş..2 aydır doktora gidiyorum.bundan sonra tedaviye başlayacağını söyledi..neler bekliyor beni bilgi verir misiniz?bundan sonraki aşama nedir

meraba arkadaşlar...bende çocuk istiyorum.aranıza yeni katıldım.yumurtalıklarım çalışmıyormuş..2 aydır doktora gidiyorum.bundan sonra tedaviye başlayacağını söyledi..neler bekliyor beni bilgi verir misiniz?bundan sonraki aşama nedir

canım öncelikle yolun başındasın bilgin olsun...

öncelikle yumurta uyarıcı ilaç kullanıyorsun doktorunun belirlediği günlerde sonra gerekirse yumurtaların belli bir büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonrası da gün aşırı ilişki...

üç ay boyunca bunu deniyorsun eğer olmazsa aşılamaya geçiliyor. benim 3 ay boyunca olmadı yani yumurtalarım yeterince büyüklüğe gelip çatladı 2 ay ama gebelik oluşmadı moralini yüksek tut canım en büyük ilacın bu

canım slm ben daha birinci aşılamamı da olmadım ama doktorla konuşurken söylemişti 3 ay arka arkaya deneyecegiz diye birincide test yaptın gebe çıkmdıysan adetinin 2. günü geleceksin demişti bilmem faydalı olbilmiş miyim sende sorun ne canım

canım cevabın için sağol. bende pko var eşimde de morfoloji bozukluğu şimdi doktora gidiyorum gelince görüşürüz

selam sende mi pko . lusun? ben değilim ama bir yıldır hamile kalamıyorum..ikinciyi istiyoruz..kızımız 4,5 yaşında..

arkadaşlar merhaba

birazdan doktora gidicem bilgi verirmisiniz ikinciye hemen başlamalımıyım yoksa 1-2 ay ara versem zaman kaybımı olur?

bende 1 adet dönemi kadar ara verildi yani doktorum öyle uygun gördü, ara verilmezse kist oluşurmuş, bazı arkadaşlara ara vermiyorlar çok ta bişey fark etmiyo demek ki

arkadaşlar merhaba

arkadasım bende ilk aşılamamımayısta olmuştum ve tutmuştu kendiliginden düştü 1ay ara verdik doktorum adet oldugumda tekrar cagırdı şimdi bekliyorum adet olcagım zamanı.:dance::dance:

arkadaşlar merhaba

canım benim ilki tutmadığında dr uma dedim hemen yapılması bişey kazandırırmı dedim çok da fazla bi artısı yok dedi hani 1 en fazla 2 ay arar verebilirsin dedi..
İstersen 2. yide yapalım dedi inşallah tutarda eğer bi aksilik olursa zaten ben sana 2 ay bi süre vericem dedi..
Bende tmm dedim..
Bence sende 2. yi devaö et.. Zaen dr un seni muayene etmesi lazım eğer ilaçlardan kaynaklanan bi sorun yoksa hemen sonraki regl inde aşılamaya başlanıyor...
İnşallah tutar ama eğer tutmazsa benim 2. aşılamam 2 ay ara vericez..Eylül sonu gibi başlanır sanırım

İnşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuç verirde bi sonralara ihtiyaç kalmaz
ALLAHIM dualarımızı kabulet yarabbimmmmmmmmmma.s.

arkadaşlar merhaba

canim bence kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman basla ama 1 ay arayla daha iyi olur gibime geliyor yumurtaliklarin ilacla uyariliyor cok yuklenmemis olursun onlara....

Arkadaşlar bende yakın bir zamanda aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Aşılama nezaman yapılır,yapılmadan önce kullandığınız bir ilaç varmı bunları öğrenmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürler biraz önce dr.dan geldim ve ikinci şokumu yaşadım...

doktor ultrasonla muayene etti ve şaşkın gözlerle ne zaman başlamıştı adetin dedi dün leke şeklinde geldi bugün biraz kanamam var dedim sen bi beta hcg yaptır dedi bişey olabilirmi yani dedim olabilir dedi hemen koştum labaratuara kan verdim saat 16:30 18:80 a kadar heycandan duramadım tabi eşine nasıl süpriz olcak diye düşündüm dayanamadım 18:10 da gittim sonucu aldım açmaya cesaret bile edemedim nihayet açtığımda değerin 0.01 olduğunu gördüm anladım zaten hemen dr.umu arayıp sonucu söyledim gebe değilsin adetinin 3 .günü gel dedi ...
2 saatlikte olsa bu heycanı yaşamak güzeldi kızlar....

şimdi karasızım 2 gün sonra gidip 2.aşılamaya start versemmi yoksa 1 ay dinlensemmi

bu arada dr.um istersen 1 ay ara verebiliriz dedi

canım benim ilki tutmadığında dr uma dedim hemen yapılması bişey kazandırırmı dedim çok da fazla bi artısı yok dedi hani 1 en fazla 2 ay arar verebilirsin dedi..
İstersen 2. yide yapalım dedi inşallah tutarda eğer bi aksilik olursa zaten ben sana 2 ay bi süre vericem dedi..
Bende tmm dedim..
Bence sende 2. yi devaö et.. Zaen dr un seni muayene etmesi lazım eğer ilaçlardan kaynaklanan bi sorun yoksa hemen sonraki regl inde aşılamaya başlanıyor...
İnşallah tutar ama eğer tutmazsa benim 2. aşılamam 2 ay ara vericez..Eylül sonu gibi başlanır sanırım

İnşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuç verirde bi sonralara ihtiyaç kalmaz
ALLAHIM dualarımızı kabulet yarabbimmmmmmmmmma.s.

canım teşekkür ederim bende de biraz sabırsızlık var bende hemen olsun istiyorum ama 4-5 aydır ilaç,iğne inan mahvoldum ya bakarsın bu arada kendiliğimden hamile kalırım gerçi biraz zor ama yokmu böyle ara verip hamile kalan yaaa arkdaşlar yardım edin lütfen

canım teşekkür ederim bende de biraz sabırsızlık var bende hemen olsun istiyorum ama 4-5 aydır ilaç,iğne inan mahvoldum ya bakarsın bu arada kendiliğimden hamile kalırım gerçi biraz zor ama yokmu böyle ara verip hamile kalan yaaa arkdaşlar yardım edin lütfen

Canım ben de ara verdim,ve bi başlık açmıştım tedaviye ara verip hamile kalan var mı diye?Çok güzel cevaplar aldım,var hem de çoookkk.Ama bu kısmet işi biraz biliosun,ama kendi adıma şunu söyleyebilirim,çoookk rahatlıo insan,bi beklenti olmayınca.Bu ay adet olunca,az kalsın ölücem zannettim ve hayatımda hiç bu kadar çaresiz olduğumu düşünmedim ama şimdi iiyim ve kendime geldim şükür.Psikoloji çook önemli bence yaz tatilinde bi ara ver..:teytey:

arkadaşlar merhaba

kesinlikle zaman kaybı tatlım hemen gittttttttttt bekleme ben başladım bile klomene unutma beraber hamile kalıcaz:)

Arkadaşlar bende yakın bir zamanda aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Aşılama nezaman yapılır,yapılmadan önce kullandığınız bir ilaç varmı bunları öğrenmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

tabiki kullanıyoruz ama önce ii bi dr git zaten dr un sana yol gösterecek

X