Aşılama 1.aşılamam bugün yapıldı.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuc alırsın bende bu akşam son ıgnemı yaptım yarın catlatma ıgnesı yapılcak ve pazarttesi aşılamam var benımde ılk denemem inşallah hepımız hamiş oluruz bende malesef pkos sizin sorununuz ne kızlar neden aşılama yaptırdınız

selam yağmur hayırlı olsun canım benimde on dördünde yapıldı aşılamam inş. bebişlerimiz ordadır clinone jel verdilermi sana bide benim belim çok ağrıyor sende nasıl belirtiler var belimin ağrıması sinirimi bozuyo tutmadı diye düşünüyorum

boyurt merhaba benimde ondördünde ilk aşılamam yapıldı seninkinin pozitif olmasına çok sevindim hayırlı olsun darısı tüm bebek isteyenlere sende ne belirtiler olmuştu canım ben clinone jel kullanıyorum belim ağrıyo göğüslerim hassas kasıklarım ağrıyor sendede olmuşmuydu cevap yazarsan sevinirim

selam yağmur hayırlı olsun canım benimde on dördünde yapıldı aşılamam inş. bebişlerimiz ordadır clinone jel verdilermi sana bide benim belim çok ağrıyor sende nasıl belirtiler var belimin ağrıması sinirimi bozuyo tutmadı diye düşünüyorum

slm.yusi ben 18 de yaptırdım daha cok yeni bir belirtim yok bana jel vermediler canım bendede hiç agrı yok bende ona üzülüyorum tutmadı diye agrı olan yerde hayat vardır diye düşünüyorum biraz karnımda agrı oldu gecti iki gün yattım hiç kalkmadan bugün kalktım canım hayırlı olsun inşallah birbirimize pozitif haberi veririz

canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuc alırsın bende bu akşam son ıgnemı yaptım yarın catlatma ıgnesı yapılcak ve pazarttesi aşılamam var benımde ılk denemem inşallah hepımız hamiş oluruz bende malesef pkos sizin sorununuz ne kızlar neden aşılama yaptırdınız

slm seherim bende sorun yok 3 yıllık evliyim ama olmadı eşimdede sorun yok allah nasip etmeyince olmaz işte soruna bakmıyor bazen ilk aşılamamı yaptırdık ben klomen hapı kullandım ama doktorum 3 kez klomen deneyebilecegimizi sonra göbekten igne deneyecegimizi söyledi cok korkuyorum bende igne korkusu var nasıl oluyo canım acıtıyormu kendinmi yapıyosun igneni bana anlatırmısın biraz:nazar:

kızlar inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz benimde ilk aşılamam tuttu ultrasona girmeyi bekliyorum
bol bol dinlenin yediklerinize dikkat edin......a.s.

slm.canım cok sevindim içime su serptin ben ilk aşılamanın tutmayacagını düşünüyordum demekki tutuyomuş hayırlı olsun klomenmi kullanmıstın göbekten ignemi belirtilerin aşılamadan kac gün sonra olustu yazarsan cok sevinirim tekrar tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin.:nazar:

günler gecmek bilmiyorrrr:sm_confused::sm_confused:

kldfjkfhkjsdfh<kjfvyduıfsdeıfdsf

slm.kızlar bugün ilk aşılamam yapıldı hepimiz için allahtan hayırlısı olsun agrım falan yok biraz kananam oldu okadar inşallah 15 gün sonra buraya hamileyim kızlar diye yazarım 15 gün nasıl gecer onu bilemem cok meraktayım kızlar tuttugunu bildiren bir belirti varmı bildiginiz yazarsanız sevinirim.:teytey::teytey:

canım inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun.bende mayısta yaptıracam çok merak ediyorum.sabırsızım hepimiz için hayırlısı

canım pazartesi yapılacakmış aşılaman.hayırlısı.inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere.kendine dikkat et :emir_bebek:

slm seherim bende sorun yok 3 yıllık evliyim ama olmadı eşimdede sorun yok allah nasip etmeyince olmaz işte soruna bakmıyor bazen ilk aşılamamı yaptırdık ben klomen hapı kullandım ama doktorum 3 kez klomen deneyebilecegimizi sonra göbekten igne deneyecegimizi söyledi cok korkuyorum bende igne korkusu var nasıl oluyo canım acıtıyormu kendinmi yapıyosun igneni bana anlatırmısın biraz:nazar:

canım bende 3 kez klomenle denedım ama olmadı bu ay ıgnelerle denedık bakalım kısmet yok canım iğneler hazır zaten şeker hastalarının insilün iğnelerı gıbı kullanmasıda cok basit acı falanda yok benım bugun bıttı yarın aşılamam yapılacak hayırlısıyla beklıyoruz canım sakın korkma cok basit şeyler a.s.

canım pazartesi yapılacakmış aşılaman.hayırlısı.inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere.kendine dikkat et :emir_bebek:

sagol canım benım evet yarın 5 gibi aşılamam olucak 2 yumurtam oluşmuş bakalım canım inşallah tutara.s.

canım bende 3 kez klomenle denedım ama olmadı bu ay ıgnelerle denedık bakalım kısmet yok canım iğneler hazır zaten şeker hastalarının insilün iğnelerı gıbı kullanmasıda cok basit acı falanda yok benım bugun bıttı yarın aşılamam yapılacak hayırlısıyla beklıyoruz canım sakın korkma cok basit şeyler a.s.

hayırlısı olsun canım inşallah allah kalbindekini verir tez zamanda aşılaman yapılınca yaz yine ne gibi degişiklikler yaşayacaksın agrı falan gibi inşallah ikizin olur.yerimsenibenyerimseniben

hayırlısı olsun canım inşallah allah kalbindekini verir tez zamanda aşılaman yapılınca yaz yine ne gibi degişiklikler yaşayacaksın agrı falan gibi inşallah ikizin olur.yerimsenibenyerimseniben

sagol canım benım inşallah tez zamanda hepımızın olur akşam 5 de yapılcak aşılamam ondan sonra yazarım yıne sanırım biraz kanamayla biraz agrı oluyormuş yeterkı tutsunda razıyım ben

canım inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun.bende mayısta yaptıracam çok merak ediyorum.sabırsızım hepimiz için hayırlısı

teşekkür edrim canım.inşallah cümlemiz kavuşuruz mayısta ilk aşılamanmı yapılacak inşallah allah cok aratmaz canım ilkinde tutar moralini yüksek tut eşine ve kendinde bol tatlı canım mayısa kadar bol moral bol tatlı unutma hadi hayırlısı allahtan canım yerimseniben

sagol canım benım inşallah tez zamanda hepımızın olur akşam 5 de yapılcak aşılamam ondan sonra yazarım yıne sanırım biraz kanamayla biraz agrı oluyormuş yeterkı tutsunda razıyım ben

canım kanama herkezde olmuyo sanırım benim rahim agzı darmış açtılar aletle onun için oldu kanaman 2 gün azıcık azıcık oldu o önemli degil şuan gayet iyiyim yat hiç kalkmadan kendine iyi bak sıtres yapma hayırlısı olsun inşallah:nazar:

draje beni habersiz bırakma canım lütfen benim iki gündür kanamam var sendede varmı mesela agrı varmı yaz bana degişiklikleri merak ediyorum

yağmurcum mrb cnm bende kanama olmadı hafif bir ağrı oluyor bazen kasıklarımda

X