Aşılama 1.aşılamam bugün yapıldı.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU3

Ziyaretçi
slm.kızlar bugün ilk aşılamam yapıldı hepimiz için allahtan hayırlısı olsun agrım falan yok biraz kananam oldu okadar inşallah 15 gün sonra buraya hamileyim kızlar diye yazarım 15 gün nasıl gecer onu bilemem cok meraktayım kızlar tuttugunu bildiren bir belirti varmı bildiginiz yazarsanız sevinirim.:teytey::teytey:

slm.kızlar bugün ilk aşılamam yapıldı hepimiz için allahtan hayırlısı olsun agrım falan yok biraz kananam oldu okadar inşallah 15 gün sonra buraya hamileyim kızlar diye yazarım 15 gün nasıl gecer onu bilemem cok meraktayım kızlar tuttugunu bildiren bir belirti varmı bildiginiz yazarsanız sevinirim.:teytey::teytey:

aşılaman hayırlı olsun yağmur bende ayın 12sin de ilk aşılamamı oldum benimde ilk gün çok az kanamam oldu sonra durdu.inşallah sende bende buradan hamileyiz diye yazarız aramızda 6 gün var inşallah tutar canım tekrar hayırlı olsun

Ikinizinde olumlu sonuclanmasini dilerim arkadaslar,nerde yaptirdiniz,ilk denemeniz mi?

Ilk asilama diye zaten yazmissiniz pardon, dikkat etmemisim:KK43:

hayırlısı olsun canım. inşallah güzel haberlerini alırız. a.s.

hayırlı olsun canım.inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

hayırlı olsun kızlar asılamamnınız umraım allahtan güzel haberler bizleride sevindirirsiniz inş...

kızlar hayırlı olsun kucaklarınızın bebebkle dolaması dileğiyle......

Canım hayırlı olsun!İşallah tutar aşılaman ve bebişine kavuşursun :)

slm canım bende dün ilk aşılamamı yaptırdım hayırlı olsun sana da inşallah güzel haberler alırız

arkadaşlar aşılamadan sonra bazılarına jel bazılarına ilaç vermiş dr bana bişey vermedi neden acaba

hayırlısı olsun canım umarım herşey istediğin gibi olur

slm canım bende dün ilk aşılamamı yaptırdım hayırlı olsun sana da inşallah güzel haberler alırız

slm. arkadaşım senle aynı olmuş aşılamamız hemen hemen inşallah tutar canım senden birşey rica edecegim banada ilaç yada jel verilmedi sende kendindeki degişiklikleri bana yaz bende sana yazayım tutup tutmadıgı belki anlayabiliriz farklılıklardan olurmu arkadaşım özel msjda yazabilirsin hayırlısı olsun hakkımızda:nazar::nazar:

hayırlı olsun canım.inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

sagol kuzum hepimizde çaba gösteriyoruz allah cok isteyeni cevirmezmiş kapısından bizide cevirmez inşallah cektigimiz agrıları sızıları karşılıksız koymaz rabbim inşallah

draje beni habersiz bırakma canım lütfen benim iki gündür kanamam var sendede varmı mesela agrı varmı yaz bana degişiklikleri merak ediyorum

hakkında hayırlısı olsun canım.inşallah olumlu sonuç alırsın.

hayırlı olsun.inşallah sağlıklı bebişlerin olur.....

kızlar inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz benimde ilk aşılamam tuttu ultrasona girmeyi bekliyorum
bol bol dinlenin yediklerinize dikkat edin......a.s.

X