• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5yıllık evliyim ilişkilerim hala ağrılı,ne zaman normal kadınlar gibi olurum ( : (

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar yeni evkiyken ilk 2 ay vajinusmus nedeniyle ilişki olmamıştı çok şükür sitedeki arkadaşlarımın tavsiyesiyle onun üstünden geldik.şimdi ise ilişkide ilk girişte acı değilde bi basınç ağrı oluyor.inanın bi gram hoşuma gitmiyo.ağrı olduğu için.
ilk girişte ağrı oluyor sonra sonra geçiyor geçtiğindede zaten iş işten geçmiş oluyo :17:
kendimi sıkmamaya çalışıyorum ama acaba farkında olmadna sıkıyorum ondanmı
çok sık özel hayatımız olmuyor hafta bir kez anca.ondan hala dar,genişlemedi büyümedimi acaba vaji :26:
sizce nedendir normale ne zaman döner.

benim bildiğim vajina zaten kas olduğu için ancak doğumda falan genişler arkadaşım acısını azaltmak biraz senin elinde acıycak diye kasarsan daha çok acır bunun için jel falan kullanabilirsin bence

ön sevişmede yeterince hazırlanmıyor olabilirsin süreyi uzun tutsanız

iyice gevşesen sorun kalmaz kanımca...
:34:

arkadaşlar yeni evkiyken ilk 2 ay vajinusmus nedeniyle ilişki olmamıştı çok şükür sitedeki arkadaşlarımın tavsiyesiyle onun üstünden geldik.şimdi ise ilişkide ilk girişte acı değilde bi basınç ağrı oluyor.inanın bi gram hoşuma gitmiyo.ağrı olduğu için.
ilk girişte ağrı oluyor sonra sonra geçiyor geçtiğindede zaten iş işten geçmiş oluyo :17:
kendimi sıkmamaya çalışıyorum ama acaba farkında olmadna sıkıyorum ondanmı
çok sık özel hayatımız olmuyor hafta bir kez anca.ondan hala dar,genişlemedi büyümedimi acaba vaji :26:
sizce nedendir normale ne zaman döner.

bende 1,5 yıllık evliyim ve bende de aynı sorun var :19:

hala korkunuz tam olarak geçmemiş ,olaya konsantre olamamışsınız ve eşiniz sizi iice tahrik etmediği için gevşeyemiyorsunuz..
eşinizle konuşun ilk kısmı uzatın biraz sizin de tahrik olmanızı sağlarsa herşey hallolacaktır..

2senelik evliyim canım ve aynı sorunları yaşadım takii normal doğum yapana kadar hep acı hep ağlama ile geçti ilişkim ve doğal olarak zerre kadar bile zevk yok doğumdan sonra normale bindi acı bitti yani seninde benim gibi olacak herhalde canım

bende kızlara katılıyorum eşin zorluyorda olabilir bak bunada dikkat et çünkü erkeklerde böyle bir inanış var

zorlama derken anlamadım valla:17:
hani eşim allah razı olsun kibardır
ön sevişmeyide uzun tutuyoruz,ıslıklığımda gayet iyi
belki heygidi dediğin gibi doğumdan sonra anca kendime gelirim
acıyacak duygusu beni kastırıyo olabilir.geçen hafta przvtf ile rahat oldu ilk defa:1: hemde ben üstteydim bu sanırım başlangıç
sinemisciğim kayganlaştırıcı kullanınca eşiminki hemen pıısss bitiyo,o yüzden kullanamıyoruz

zorlama derken anlamadım valla:17:
hani eşim allah razı olsun kibardır
ön sevişmeyide uzun tutuyoruz,ıslıklığımda gayet iyi
belki heygidi dediğin gibi doğumdan sonra anca kendime gelirim
acıyacak duygusu beni kastırıyo olabilir.geçen hafta przvtf ile rahat oldu ilk defa:1: hemde ben üstteydim bu sanırım başlangıç
sinemisciğim kayganlaştırıcı kullanınca eşiminki hemen pıısss bitiyo,o yüzden kullanamıyoruz

sizde aynı zamanda geciktirici kullanın o zaman :17:

Back