Sanırım şekerli şeyelri çok yiyor sadece ara öğünlerde yiyor çokça degil her türlü oyunla deniyorum ağzını kilitliyor arkasına bakmadan kaçıyor ne yapcam bilmiyorumDemir ilacı kullanıyor musunuz? Çok şeker yiyor mu? Fırçalatmıyor demeyin oyuna çevirin. Aaa ağzına bi dinazor kaçmış dur şu dişinin arkasında ay dur yakaladım ah şöyle böyle diye fırçalayın onunda yapmasına izin verin. Oyuncaklarıyla oynarken onlarda arada diş fırçalasın. Diş fırçalamanın önemini anlatın ve bunumla ilgili kitaplar okuyun. Aynı zamanda bir diş doktoruna gidin mutlaka
Bir şekilde oyunla veya ödülle fırçalamak zorundasınız, dişleri çürümeye başlamış.1.5yasinda kizim var alt dişleri kararmaya başlamış şimdide üst dişleri kararmaya başlamış bi türlü firçalatmiyor dişlerini neden kararır ve ne yapmam gerek anneler akıl verin lütfen
Bir şekilde oyunla veya ödülle fırçalamak zorundasınız, dişleri çürümeye başlamış.
Diş doktoru kontrollerine gidiyor musunuz?
Yok gidemiyorum çok yoğun çalişyorum bu aralar ama gidicemBir şekilde oyunla veya ödülle fırçalamak zorundasınız, dişleri çürümeye başlamış.
Diş doktoru kontrollerine gidiyor musunuz?
Mutlaka gidin. Doktorlar çocuklar için resimli diş fırçalama kitapları filan veriyorlar, o kitaplara birlikte bakarsınız öyle öyle alıştırırsınız fırçaya. Başka yolu yok çünkü, fırçalamanız lazım.Yok gidemiyorum çok yoğun çalişyorum bu aralar ama gidicem
Öyle yapicam teşekkür ederimMutlaka gidin. Doktorlar çocuklar için resimli diş fırçalama kitapları filan veriyorlar, o kitaplara birlikte bakarsınız öyle öyle alıştırırsınız fırçaya. Başka yolu yok çünkü, fırçalamanız lazım.
Sizide anlıyorum cok zor sinir krizi geçiriyorum bazen ne yapcam bilmiyorum2.5 yasindaki coxugumda var aynisi malesef fircalatmiyor. Dun artik sinirlendim yataga yatirdim zorla fircaladim. Goren aaa dislerine ne oldu diyor sinir oluyorum. Su an hamileyim dogumum bugunlerde olacak lohusaligi atlatiyim dis hekimine goturcem
Oyunla mecbur yapacaksınız ve işin ciddiyetini anlatın bilsin bir süre zararlı alışkanlıklarınıda azaltın. Gün içindede diş fıtçalama bir rutin olsun. Beraber gidip fırçasını macununu seçin kum saati alın onunla oyun yapın o fırçalasın sonra siz ama mutlaka diş hekimine gösterin. Diş hekimide konuşsun.Sanırım şekerli şeyelri çok yiyor sadece ara öğünlerde yiyor çokça degil her türlü oyunla deniyorum ağzını kilitliyor arkasına bakmadan kaçıyor ne yapcam bilmiyorum
O kadarcık çocuk neden şekerli şey yiyor ki zaten?Sanırım şekerli şeyelri çok yiyor sadece ara öğünlerde yiyor çokça degil her türlü oyunla deniyorum ağzını kilitliyor arkasına bakmadan kaçıyor ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?