• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 yıl oldu evleneli ve artık evimizi şenlendirecek bir bebiş istiyoruz...

Merhaba siteye yeni üye oldum.. cok harika bır sıte.. :)
bızde 1 yıl 3 buçuk ay oldu evleneli.. :) karşı taraf korunuyodu ama sonra bebiş istedik rabbımde arattırmadan nasıp edıcek inşallah...
6 haftam kaldı...

FİKİR SUNMAK ISTEDIM:

Bilirsiniz ki adetten bir kac gün önce veya adetten sonra yumurtlama dedimiz beyaz katı akıntı gelir... (bilmiyorum fark edeniniz oldumu?) o akıntıyı gördünüzde ilişkiye gırerseniz allahın ıznıyle hamile kalma ihtimali yüksektir...!

ben böyle uyguladım oldu. ama tabı hemen olmuyor istememizden 3 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim... tskrl :3:

merhba cnm hoşgeldin aramıza..wwwow çok az kalmış ne heyecanlısındır şimdi sen :34:rabbim sizin yüzünüzü güldürmüş ne güzel sağlıkla ve hayırla kucağınada almayı naip etsin..
yumurtlama döneminden bahsediyosun herhalde bende o günlerimi bekliyorum özellikle.. demek istediğimde oydu işte ortalama 3 ay gibi bi süre uğraşmalıymışız :32:

hımm demekki mesele buymuş içe boşalma olmadığı için hımm anladım inşallah tez zamanda alırsın mutlu haberi allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bi evlatt
Allah razı olsun cnm inşalah yaa nasıl bi duygu çok merak ediyorum .. evlilikte olduğu gibi hamileliğinde tadını doya doya çıkarmak istiyorum sağlıklı bi hamilelik olursa yada rabbim nasip ederse tabii..

ne güzel ya siz bebek kararı alabilmişsinz benim de 17 ay oldu evleneli ,bebek isteyip de cesaret edemeyenlerdenim.her şeyin hayırlısı olsun...

merhaba arkadaşlar siteye yabancı değilim ama çok az paylaşımda bulunanlardanım..canımın içi ile geçen yıl haziran sonu evlendik gel zaman git zaman derken 1 yıl 5 ay olmuş..:46: herkes gibi bizde nasıl geçtiğinin farkında değiliz.:18: geçen hafta 25. doğum günümü kutlarken seneye kucağımda bebeğimizi hayal ettim..:16: inşallah en kısa zamanda bize ve isteyen herkese nasip eder Allahu Teala.
bu zamana dek hiç bir şekilde ilaçla korunmadık. arkadaşlar ortalama 3 ay uğraşmanız gerek hemen olmuyo diyolar bu ne kadar doğru? tabi hiç olmama ihtimalini şimdiden düşünmek istemiyoruz kaderde varsa da elden bişi gelmez tabi ama sadece bunu merak ettim fikirlerinizi bekliyorum ...

ben de sennle aynı yaştayım ve aynı şekilde hiç hap kullanmadım ve bence -hiç denemedik- 3 aydan da önce olacağını düşünüyorum

bende 1,5 yıllık evliyim bende hep çocuk istedim ama 1,5 yıldır olmuyor işte :25: nasip kısmet tabiki.ben doktor doktor geziyorum bu ay tüp bebek yapcaz.umarım sende en yakın zamanda gebe kalırsın:54:

nasip kısmet canım inşallah olur kaderde varsa eninde sonunda nasip olur çevremizde neler duyuyoruz kaç yıl sonra oluyo bazı çiftlerin hatta en yakınımdan örnek vereyim görümcemin 14 yıldır olmuyordu hiç bir şekilde hamile kalamamıştı ama geçen yıl tüp bebek denediler son kez demişti yoksa ömür boyu unutcam çocuk meselesini demişti ve tuttu hamile kaldı. Allhtan hiç bir zaman ümit kesilmez görümcemin kızınında 3 yıl sonra oldu bebeği.. bu yola baş koyuyorsak ümitsizlik yok inşallah

ne güzel ya siz bebek kararı alabilmişsinz benim de 17 ay oldu evleneli ,bebek isteyip de cesaret edemeyenlerdenim.her şeyin hayırlısı olsun...[/QUOTE

kararı bende zor aldım hala olacağı düşüncesi tuhaf geliyo aslında..:) ama şehir dışında çalıştım bu aralar o yüzden bu aydan ümidimi kestim gibi..yinede istiyoruz zamanı geldi hem genç anne olmak istiyorum hemdeeşim 30 a merdiven dayayacak onada haksızlık etmek istemiyorum.hakkımızda hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah

inş. rabbim kalbinize göre versin..:nazar::nazar:
bebek evin neşesi ama kavgalarında başlangıcıdır..:1:
yedirdin mi ,niye uyumuyor,üşüttünmü ,bakamıyorsun ,neden ağlıyorrrrrrrrrrrr diye uzarrr gider..:53:
tecrübeyle sabittir..:43:
neyseeee moral bozmayalım..
çalışmaya devam kızlar.. :52:

Benim 4 yaşında bir kızım var, geçen ay korunmayı bıraktım, yumurtlama günümü çok net anladığım için ilşkiye girdiğim gün hamile kaldım. 1 ay sonra düştü o ayrı mesele. Diyeceğim o ki öyle 3 ay uğraşacaksın diye birşey yok. Tek mesele yumurtlama gününe denk getirmek. Düzenli adet gören bir kadının 1 ayda hamile kalabilme süresi 24 saattir.Kolay birşey değil ama yumurtlama gününde çalışırsanız zor birşey de değil..Hepimize kolay gelsin:))

Benim 4 yaşında bir kızım var, geçen ay korunmayı bıraktım, yumurtlama günümü çok net anladığım için ilşkiye girdiğim gün hamile kaldım. 1 ay sonra düştü o ayrı mesele. Diyeceğim o ki öyle 3 ay uğraşacaksın diye birşey yok. Tek mesele yumurtlama gününe denk getirmek. Düzenli adet gören bir kadının 1 ayda hamile kalabilme süresi 24 saattir.Kolay birşey değil ama yumurtlama gününde çalışırsanız zor birşey de değil..Hepimize kolay gelsin:))

Evet arkadaşım doğru söylüyoorsun düzenli adet görüyorum ve yumurtlama gününe denk geldi herhalde iki hafta önce hamile kaldığımı öğrendim 3 haftalıktı ama bi hafta sonra biokimyasal gebelik deniyomuş bebek rahim duvarına tutunamadan düşmüş adet yoluyla dışarı atıldı. sevinç ve üzüntü karışımı bişiler yaşadım bu aralar

Son düzenleme:
Belki 1 ay 2 ay tutmaz ama 1,5 yıl deyince biraz düşünmek gerekiyo :)

merhaba arkadaşlar siteye yabancı değilim ama çok az paylaşımda bulunanlardanım..canımın içi ile geçen yıl haziran sonu evlendik gel zaman git zaman derken 1 yıl 5 ay olmuş..:46: herkes gibi bizde nasıl geçtiğinin farkında değiliz.:18: geçen hafta 25. doğum günümü kutlarken seneye kucağımda bebeğimizi hayal ettim..:16: inşallah en kısa zamanda bize ve isteyen herkese nasip eder Allahu Teala.
bu zamana dek hiç bir şekilde ilaçla korunmadık. arkadaşlar ortalama 3 ay uğraşmanız gerek hemen olmuyo diyolar bu ne kadar doğru? tabi hiç olmama ihtimalini şimdiden düşünmek istemiyoruz kaderde varsa da elden bişi gelmez tabi ama sadece bunu merak ettim fikirlerinizi bekliyorum ...
ben 1 senedir bekliorum 1 sene korundum 2 sene oldu ewleneli

Back