1.5 yıl oldu evleneli ve artık evimizi şenlendirecek bir bebiş istiyoruz...

mormavi41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
85
23
98
merhaba arkadaşlar siteye yabancı değilim ama çok az paylaşımda bulunanlardanım..canımın içi ile geçen yıl haziran sonu evlendik gel zaman git zaman derken 1 yıl 5 ay olmuş.. herkes gibi bizde nasıl geçtiğinin farkında değiliz.:18: geçen hafta 25. doğum günümü kutlarken seneye kucağımda bebeğimizi hayal ettim.. inşallah en kısa zamanda bize ve isteyen herkese nasip eder Allahu Teala.
bu zamana dek hiç bir şekilde ilaçla korunmadık. arkadaşlar ortalama 3 ay uğraşmanız gerek hemen olmuyo diyolar bu ne kadar doğru? tabi hiç olmama ihtimalini şimdiden düşünmek istemiyoruz kaderde varsa da elden bişi gelmez tabi ama sadece bunu merak ettim fikirlerinizi bekliyorum ...

canım benin naçizane fikrim egerki bir buçuk yıldır hiç bi şekilde korunmadıysan ve bebeğin olmadıysa ben bi doktora görün derim çünkü az bi zaman değil buu bı sorun varsa ki inşallah yoktur erkenden tedavi olursunn en kısa zamanda allah sanada bi bebek nasip eder inşallah

Hiç korunmadık derken, ben de 1 yıl doluyor evleneli. Biz de hiç korunmadık. Fakat içe boşalma hiç olmadı.
Arkadaş doktora görün diyor sana ama sizde de durum bendeki gibiyse olmaması normal..

He yine de doktora gitmek gerekir.
Birkaç test yapılmasında fayda var. Doktorlar hamileliği düşünmeden görünmekte fayda görüyorlar..

Ben de 25. Doğum günümü kutladım geçen ay.
Ve içimde bi istek var. Nedenini anlamıyorum ama bebeğim olsun istiyorum.
Bugün eşimle birkaç kıyafet aldık. Oysa hiçbir şey yok ortada. Onlar seviyorum ara ara.

Acaba psikolojim mi bozuluyor benim?

canım merhaba bende 1,5 yıllık evliyim daha geçen ay bıraktım ilacımı artık bizde bebek istiyoruz 6 ay uğraşırım olmadı hemen doktora... bence sende gitmelisin çünkü bir kadın 6 ay boyunca hamile kalmıyorsa doktora gitmelidir ki sizin 1,5 yıl olmuş daha fazla zamana bırakma en azından bi görün doktora ki için ve kafan rahat olsun

Merhaba ,Rabbim inş en kısa zamanda bir bebiş verir tüm isteyenlere ve bizleride içinden ayırmaz Bende 1 yıl 7 ay oldu evleneli 3 aydırda korunmuyoruz ve bebiş istiyoruz eşimle Ben doktora gittim herhangi bir sorun filan yok ama şimdiye kadarda olmadı ,denemeye devam

Tez zamanda bebeginize kavusursunuz inşallah. Biz de 1 bucuk yila yaklasiyoruz. Aylardir istiyoruz ama eyleme pek gecemedik.aslinda bu ay 1 kere denedik ilk defa. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.ama tavsiyem bir doktora gidin tahlil yaptirip muayene olun.ben eylulden beri folik asit kullaniyorum. Denemeye baslayinca olmuyo diye stres yapmaktansa bi aksilik varsa onlem almak en güzeli

merhaba canm..sen de eşinde doktora görünnn ...tadavi gerektiren bir durum olabilir...bizde 2.5 yıldır evliyiz ilk gnden beri istiyoruz...6. ayımızda doktotra gittik eşimde varikosel çıktıç..vedavi falan derkn 2 yıl gçti ve hala bkliyoruzz..

normalde korunuyorsunuz ama sanırım değilmi sadece ilaç hiç kullanmadın ?? ben mi yanlış anladım...............eğer bu zamana kadar korunduysan artık bırakacaksan şu zaman hamile kalırsın bu zaman hamile kalırsın diye bi durum yok... biz 9 ay korunduk daha doğrusu eşim korundu bebek isteyince bıraktık ve ben ilk ay hamile kaldım nasip değilmiş kaybettim sonrasında yeniden düşününce 2. ay hamile kaldım,şimdi kızımı bekliyorum.......... ama arkadaşım 3. ayında kaldı,diğer arkadaşım 10. ayında........... kısacası nasip meselesi tabi hamile kalmadan dr.a görünüp hormonlarına baktırmak da fayda var,,strese girip ne zaman hamile kalırım diye düşünme inşallah Rabbim bekletmeden sağlıklı bi evlat nasip eder..

Merhaba canım aşağı yukarı aynı evlilik zamanlarımız bizde geçen yıl 17 haziranda evlenmiştik :13:
8. ayı doldurduğumuzda eşiminde baskın gelen talebiyle çocuk sahibi olmak istediğimize karar verdik ve hemen doktora gittik ve bunun sadece istemekle olamayacağını ve bizi zor bir sürecin beklediğini öğrendik neyse ki fazla zaman kaybımız olmamıştı. Yinede 7 aydır çabalıyoruz tedaviler kürler fakat olmuyor artık bizde direnmeyip tüp bebeğe başlamak istiyoruz...

Sizde madem böyle bir karar aldınız muhakkak hemen eşinle birlikte bir doktora gidin gerekli tetkikleri yaptırın bir sorun varsa tedbirinizi alırsınız yoksada gönül rahatlığıyla kafanızda acabalar olmadan bebişinizin geleceği günü beklersiniz Umarım herşey istediğiniz gibi olur Rabbim hayırlısıyla kucağını boş bırakmasın tez zamanda nasip etsin...

çok sağol Rabbim isteyen herkese tattırsın o duyguyu...doğal yollarla korunduk diyelim yani 1.5 yıldır istemediğimiz için içe boşalma olmadı.. ilk defa bu ay düşünüyoruz.

çok sağol Rabbim isteyen herkese tattırsın o duyguyu...doğal yollarla korunduk diyelim yani 1.5 yıldır istemediğimiz için içe boşalma olmadı.. ilk defa bu ay düşünüyoruz.

hımm demekki mesele buymuş içe boşalma olmadığı için hımm anladım inşallah tez zamanda alırsın mutlu haberi allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bi evlatt

bende 1,5 yıllık evliyim bende hep çocuk istedim ama 1,5 yıldır olmuyor işte nasip kısmet tabiki.ben doktor doktor geziyorum bu ay tüp bebek yapcaz.umarım sende en yakın zamanda gebe kalırsın

evet aynı durumdayız ve aynı yaşlardayız.. bana da baskı yapıyolalar arkadaşlarım doktor konusunda ve ben şu an eşimi ikna edemedim hiç çaba göstermeden neden doktora gidecekmişiz diyo.. içimde bi his var en yakın zamanda anne olmalısın diyo bakalım rabbim ol derse oluverir inşallah cnm

bizde öyle düşünüyoruz korunmadık ama 2 yıl istemediğimiz için olması gerektiği gibi oldu herşey cnm doktora gidipte hemen tedaviye başlamaya luzum yok gibi çünkü henüz olup olmadığını bilmiyoruz. en az 3 en fazla 6 ay süre tanıdık kendimize. hala olmuyosa doktora başvurcaz. zaten doktorda 1 yıl boyunca uğraştıktan sonra tedavi öneriyomuşş diye duydum arkadaşlardan tabi doktoruna göre değişyo

hmm aynı dönmelerde evlendiğimiz ne kadar çok arkadaş varmış düşüncelerimi sizlerle pylaşabildiğime sevindim. inşallah bu aylarda hamile kalırız canım eşlerimize bu mutlu haberi veririz.. aynen denemeye devam

amin canım aminn..çalışıyosan eyleme geçmek biraz zor oluyo hele benim gibi şehirdışına çıkıyosan inan daha zor..hergün ölü balık gibi eve geliyorum. folik asidi bende kullanmaya başladım aylar öncesinde sanırm 3 ay falan oldu tam teşekküllü hazırlanıyorum hamilelğe.2 yıl süre tanımıştık ama dayanamadık olsun inşallah diyoruz kısa zamanda..

Son düzenleme:

merhaba canım eşimi ikna edemiyorum doktor konusunda. olmadığını görmeden gitmeye gerek duymuyo 6 ay geçsin istiyo çünkü daha yeni uygulamaya geçtik bebiş için.. inşallah bi sıkıntı yoktur ve Allah hepimizin tez zamanda yüzünü güldürür

evet cnm ilaç kullanmadım doğal yollarla korunduk bu zamana dek.. şimdi bu konularda biraz bilinçsiz olduğum için kulaktan dolma şeylere iitibar ediyorum herhalde. en az bi 3 ay uğraşcan diyolar mesela arkadaşlar ve yakın çevre.. ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kızını.

Merhaba siteye yeni üye oldum.. cok harika bır sıte.. :)
bızde 1 yıl 3 buçuk ay oldu evleneli.. :) karşı taraf korunuyodu ama sonra bebiş istedik rabbımde arattırmadan nasıp edıcek inşallah...
6 haftam kaldı...

FİKİR SUNMAK ISTEDIM:

Bilirsiniz ki adetten bir kac gün önce veya adetten sonra yumurtlama dedimiz beyaz katı akıntı gelir... (bilmiyorum fark edeniniz oldumu?) o akıntıyı gördünüzde ilişkiye gırerseniz allahın ıznıyle hamile kalma ihtimali yüksektir...!

ben böyle uyguladım oldu. ama tabı hemen olmuyor istememizden 3 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim... tskrl

amin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah..evet aynı dönem gelinleriyiz biz..öncelikle rabbim yar ve yardımcınız olsun. eşim gitmiyo doktora daha erken falan diyo ama bakalım nasıl olcak..bi kaç ay sonra baktık olmuyo zorla gelmek zorunda kalacak belkide geç kalmış olcaz Allah korusun.. kararımız yeni olduğu için herşey tozpembe ve hemen olcakmış gibi geliyo nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…