Merhaba,
Kızımın 1 hafta önce sulu döküntüleri oldu. Suçiçeği dedik ve kaşıntı için losyon kullandık sadece. Daha sonra o sular patladı ve büyük yaralara dönüştü. Doktora gittik şimdi ama iş işten geçmiş oldu. Suçiçeği değil alerjik bir durummuş.
Minik yavrumun her yeri yara içinde. Doğru dürüst uyuyamıyor bile. Var mı aynı şey başına gelen? Ne yaptı, ne etti? Biri çıkar da içimi rahatlatır belki dedim.
çok geçmi$ olsun .. dr un verdigi ilaçla geçecekdir yaralariniz
ama neye alerji yapti onu bulmaniz lazim , yoksa ayni sey yine olacakdir, alerji yapan maddeyle vucudu kar$ila$inca
resim çekip gonderebilirsen netde benim hep takip ettigim bi dr var , sana en iyi o yardimci olur
belkide alerji deil dirde viral bi dokuntudur
dr ismi burdan yasak olabilir , istiyorsan ozelden sor yazayim
Teşekkür ederim ilginiz için. Kızımınki böyle bildiğin içi dolu kese şeklindeydi. Onlar biraz kaşıyarak biraz kendiliğinden patladı. Şimdi gittiğimiz doktor viral bir şey dedi ama yarın başka bir doktora gideceğiz. İçim içim yiyor niye en başta gitmeden kendim su çiçeği deyip bıraktım diye.
merhaba,
kızımın 1 hafta önce sulu döküntüleri oldu. Suçiçeği dedik ve kaşıntı için losyon kullandık sadece. Daha sonra o sular patladı ve büyük yaralara dönüştü. Doktora gittik şimdi ama iş işten geçmiş oldu. Suçiçeği değil alerjik bir durummuş.
Minik yavrumun her yeri yara içinde. Doğru dürüst uyuyamıyor bile. Var mı aynı şey başına gelen? Ne yaptı, ne etti? Biri çıkar da içimi rahatlatır belki dedim.
Gece sabaha kadar acılar içindeydi kızım. Gittik doktora. Belki "Allah korusun. " başınıza gelir diye paylaşmak istiyorum. İmpetigo denilen bir deri enfeksiyonuymuş. Hem bulaşıcı, hem geçene kadar pansumanlı bakım isteyen, hem de antibiyotik kullanılması gereken bir rahatsızlık. Çocuklarda sık görülürmüş. İlk ortaya çıktığında gitseydim bu kadar olmazdı belki. Çok pişmanım. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın. Hele yavrusunun sağlığıyla...