Salgın var deniliyor çok geçmiş olsunHanımlar 1.5 yaşında ki kızım 5 gündür hasta. İlk gün çok istifra etti akşamı acile götürdük. Kan alındı hafif crp yükselmiş. Doktor ilaç verdi kullandık fayda etmedi tekrar istifra + ishal + öksürük başladı 2 gün sonra tekrar götürdük bu sefer idrar aldılar ve keton 2 pozitif geldi serum takacaklardı fakat damar bulamayınca iğne yapıp eve yolladılar. Bugün 5. Gün kızım asla yemek yemiyor sadece az ayran ve gofret yedi. Sevdiği tüm yemekleri yaptım asla yemiyor. Su bile tam içmez oldu sürekli uyuyor. Eşim Şuan işte gelince başka hastaneye götürmeyi düşünüyorum fikir verir misiniz ne yapmam lazım.
Allah razı olsun. Hastaneler çok kalabalık diye götürmek istemiyorum ama evde ne yaparsam yapayım daha kötğye gidiyorSalgın var deniliyor çok geçmiş olsun
Crp sorununu bende çok yaşıyorum. Olabildiğince su içirmeye çalışın. İnanın bol su yarıyorAllah razı olsun. Hastaneler çok kalabalık diye götürmek istemiyorum ama evde ne yaparsam yapayım daha kötğye gidiyor
Salgın var malesef geçmiş olsun.Hanımlar 1.5 yaşında ki kızım 5 gündür hasta. İlk gün çok istifra etti akşamı acile götürdük. Kan alındı hafif crp yükselmiş. Doktor ilaç verdi kullandık fayda etmedi tekrar istifra + ishal + öksürük başladı 2 gün sonra tekrar götürdük bu sefer idrar aldılar ve keton 2 pozitif geldi serum takacaklardı fakat damar bulamayınca iğne yapıp eve yolladılar. Bugün 5. Gün kızım asla yemek yemiyor sadece az ayran ve gofret yedi. Sevdiği tüm yemekleri yaptım asla yemiyor. Su bile tam içmez oldu sürekli uyuyor. Eşim Şuan işte gelince başka hastaneye götürmeyi düşünüyorum fikir verir misiniz ne yapmam lazım.
Serum taktırmamız fayda eder mi peki bilginiz bar mıCrp sorununu bende çok yaşıyorum. Olabildiğince su içirmeye çalışın. İnanın bol su yarıyor
Metpamid verdi bi doktor ertesi gün gittiğim doktor kesinlikle vermeyin bol su içirin dedi ama su da içmiyor artım öyle çok. Herşeyi yaptım saydıklarınız yemiyorİshal kusmada bir şey yedirmeyin zaten daha çok yoruluyor çocuk. Haşlanmış tuzlu patates, çubuk kraker, yağsız pilav, yağsız haşlanmış makarna ve beyaz peynirli tost gibi yağsız şeyler öneriyorlar. Meyve olarak da sadece muz.
Bol su içip dinlenmesi gerekiyor. Bir de doktor ishal kesen mide bulantısını kesen ilaç yazıyor normalde verilmedi mi? Direkt kesiyor o ilaçlar
Benim oğlumun doktoru reflor veriyor. Devlet karşılamıyor. Siz bir danışın isterseniz doktorunuza direkt kesiyor oğlumda oMetpamid verdi bi doktor ertesi gün gittiğim doktor kesinlikle vermeyin bol su içirin dedi ama su da içmiyor artım öyle çok. Herşeyi yaptım saydıklarınız yemiyor
Yok yemek yiyordu mamayı da bırakmıştıkEmziriyor musunuz?
Onları da veriyorum istemiyor maalesef inşallah serum takarlar toparlar çok uzun süre olduYoğurtlu pirinçli yayla çorbası, haşlanmış patates, yağsız katı yemekler de iyi gelecektir. Serumdan sonra bir nebze iştahının düzeleceğini düşünüyorum. İnşallah. Allah tüm kuzucuklara şifa versin
Çocuk denek olur hastane hastane.Enfeksiyon kapmış çok geçmiş olsun.Hanımlar 1.5 yaşında ki kızım 5 gündür hasta. İlk gün çok istifra etti akşamı acile götürdük. Kan alındı hafif crp yükselmiş. Doktor ilaç verdi kullandık fayda etmedi tekrar istifra + ishal + öksürük başladı 2 gün sonra tekrar götürdük bu sefer idrar aldılar ve keton 2 pozitif geldi serum takacaklardı fakat damar bulamayınca iğne yapıp eve yolladılar. Bugün 5. Gün kızım asla yemek yemiyor sadece az ayran ve gofret yedi. Sevdiği tüm yemekleri yaptım asla yemiyor. Su bile tam içmez oldu sürekli uyuyor. Eşim Şuan işte gelince başka hastaneye götürmeyi düşünüyorum fikir verir misiniz ne yapmam lazım.
Haklsınız ama bu şekilde hiç gelişme olmadı durumunda. Belki serum takarlar iyi olur diye dua ediyorumÇocuk denek olur hastane hastane.Enfeksiyon kapmış çok geçmiş olsun.
İnşallah iyileşirHaklsınız ama bu şekilde hiç gelişme olmadı durumunda. Belki serum takarlar iyi olur diye dua ediyorum
Reflor verirler aslında bu durumdaMetpamid verdi bi doktor ertesi gün gittiğim doktor kesinlikle vermeyin bol su içirin dedi ama su da içmiyor artım öyle çok. Herşeyi yaptım saydıklarınız yemiyor