• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yaş uyutamıyorum

Rowena Ravenclaw

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2021
2.884
5.603
108
39
Bebeğimle 8 gibi yatağa geçiyoruz normalde (haftaiçi) 8.30 gibi uyuyor. Haftada 4 gün Kreşe gidiyor sanırım orda yoruluyor ve uykuya geçmesi daha kolay oluyor. Ancak evde uyku konusu çok sinirimi bozmaya başladı.
Öğlen 13.00-15.00 arası tek uyku yapıyor.
20.00 de rutinleri tamamlayıp yatağa geçiyoruz. Beni çok zorlayan şey benimle yatıyor ve uykuya dalarken elimi tutmak istiyor (4 aylıktan beri el tutarak uyuma var)
Emmiyor.
Uykuya dalınca sabaha kadar uyuyor.
Ancak bu birlikte yatma ve el tutma olayı artık beni bitirdi. Her evde kaldığı gün 20.00den 23.00 e kadar ben de yatıp el tutuyorum ki bu saatler benim de biraz rahatlayacağım ütü vs yapacağım saatler. Tükendim artık. Nasıl kendi kendine uyumaya alıştırabilirim? Ağlatan uyku eğitimleri bana göre değil. Kreşte kendi uyuyormuş

12-14 arasına çekseniz öğle uykusunu? Benim çocuklarımda hep 8-8:30 arası uyuyordu ama 15’te uyanınca uyku saati akşam 9:30’u buluyordu bence öğle uykusunu geri çekin

12-14 arasına çekseniz öğle uykusunu? Benim çocuklarımda hep 8-8:30 arası uyuyordu ama 15’te uyanınca uyku saati akşam 9:30’u buluyordu bence öğle uykusunu geri çekin
Bu uyku düzeni aylardır süregelen düzeni yani iki uyku yaparken de 13.00-15.00 arası uyuyordu. Ayrıca kreşte de bu saatte uyuyor o yüzden değiştirmek istemiyorum. Çünkü evde ben bu değişimlere daha şefkatliyim ama kreş daha kuralcı. Orda saha zorlayıcı bir durum yaşamasını istemiyorum. ☹️

Bebeğimle 8 gibi yatağa geçiyoruz normalde (haftaiçi) 8.30 gibi uyuyor. Haftada 4 gün Kreşe gidiyor sanırım orda yoruluyor ve uykuya geçmesi daha kolay oluyor. Ancak evde uyku konusu çok sinirimi bozmaya başladı.
Öğlen 13.00-15.00 arası tek uyku yapıyor.
20.00 de rutinleri tamamlayıp yatağa geçiyoruz. Beni çok zorlayan şey benimle yatıyor ve uykuya dalarken elimi tutmak istiyor (4 aylıktan beri el tutarak uyuma var)
Emmiyor.
Uykuya dalınca sabaha kadar uyuyor.
Ancak bu birlikte yatma ve el tutma olayı artık beni bitirdi. Her evde kaldığı gün 20.00den 23.00 e kadar ben de yatıp el tutuyorum ki bu saatler benim de biraz rahatlayacağım ütü vs yapacağım saatler. Tükendim artık. Nasıl kendi kendine uyumaya alıştırabilirim? Ağlatan uyku eğitimleri bana göre değil. Kreşte kendi uyuyormuş
Eline bataniye, yastık köşesi gibi bir şey verin ona alışsın. Yani daha uykuya geçmeden sizin elinizle birlikte battaniyesi in köşesini de tutturun. Öyle öyle elinizi çekersiniz zamanla. Aklıma bu geldi, yeğenim yorganinin delik yerine parmağını geçirmeden uyumazdi

Back