1.5 yaş bebeği yatağına alıştırmak

jasmine0910

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
13
3
6
30
merhabalar tecrübeli olanlardan fikir almak istiyorum 1.5 yaşında bir kızım var 7 aylıktan itibaren yanımızda uyumaya alıştı artık bu durum zorlamaya başladığı için yatağına alıştırmak istiyorum bi kaç kez denedim ama sürekli uyanıyor kendi yatağında yatınca ağlıyo sinirleniyo. Elimi tutarak uyuyor yada sürekli yüzüme temas ediyor nasıl alıştırcamı bilmiyorum anne sütü almıyor gece sürekli uyanmıyo yanımda yatınca ama dedğim giib ayrı yatınca sürekli uyanıyor. Deneyimlerinizi paylasır mısınız nasıl alıştırdınız

Öyle bir deneyimim yok ama 1 ay sonra 1 haftalığına şehir değiştireceğim. Bebeğim bu durumdan fazla etkilenmesin diye uyku arkadaşına alıştırmaya çalışıyorum. Öyle bişey yapsanız ve onunla yatağına geçirmeye çalışsanız olur mu acaba?

merhabalar tecrübeli olanlardan fikir almak istiyorum 1.5 yaşında bir kızım var 7 aylıktan itibaren yanımızda uyumaya alıştı artık bu durum zorlamaya başladığı için yatağına alıştırmak istiyorum bi kaç kez denedim ama sürekli uyanıyor kendi yatağında yatınca ağlıyo sinirleniyo. Elimi tutarak uyuyor yada sürekli yüzüme temas ediyor nasıl alıştırcamı bilmiyorum anne sütü almıyor gece sürekli uyanmıyo yanımda yatınca ama dedğim giib ayrı yatınca sürekli uyanıyor. Deneyimlerinizi paylasır mısınız nasıl alıştırdınız
Bende oğlumu 1.5 yaşında ayırdım yanımızdan ama sorun şu ki ben dayanamadım yokluğuna geri aldım şuan 2 yaşında hala yanımızda beşikte bilmiyorum nasıl ayiracagim

Ben hiç aramızda yatırmadım bebekken. Hep beşiğinde yattı ama bizim odamızdaydı. 10 aylıkken odasını ayırdım. Ağlayınca kalkıp emzirip geri beşiğine yatıyordum. Açıkçası bizimki odasını ayırınca daha güzel uyumaya başlamıştı. Aynı odada bizim tıkırtımızdan bile rahatsız oluyordu sanırım😆 neyse şimdi 4 yaşında, her akşam kendi yatağında uyuyup gece 3-4 gibi gelip aramıza yatıyor :D kurtuluş yok yani. 😅

9 aylık olana kadar bizim odamızda ama kendi beşiğinde uyuyordu. Sonra kendi odasına uyutmaya başladım, hala da kendi yatağında uyur ama uyuttuktan sonra koyuyorum diğer türlü tek başına uyumaya alışmadı. Emziriyorsanız başta biraz zor oluyor uyndıkça kalkıp emzirmek ama şimdi rahat ettim. Anlamaya başlamadan ayırmak lazım.

Öyle bir deneyimim yok ama 1 ay sonra 1 haftalığına şehir değiştireceğim. Bebeğim bu durumdan fazla etkilenmesin diye uyku arkadaşına alıştırmaya çalışıyorum. Öyle bişey yapsanız ve onunla yatağına geçirmeye çalışsanız olur mu acaba?
Uyku arkadaşı da kesmiyor malesef 😂

Back
X