1.5 senedir bekliyorumm nihayet HAMILEYIMM :)

ayyuzlum91

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
5
0
6
34
Almanya
merhaba kizlar tam 1.5 senedir hamile kalabilmek icin ugrasiyordum.formlari takip edip devamli birseyler okuyordum.birgun buraya bunlari yazabilcegimi hic dusunmemisdim :)) klomen ve progestan tedavisiyle kalamamisdim. laparoskopi oldum ve ilk aydan hamile kaldim :)) rabbim hepinize her isteyene yasatsinz bu duyguyu :))

Son düzenleme:
Hayırlı olsuuunn...
Rabbim sağlık sihhatle kucağıniza almayı nasip etsiiin :)
Okuyunca bile çok heyecan yaptım... Ne kadar güzel duygular bunlar çok şükür Rabbime...:)
Kaç haftalik bebeginiz:)?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkur ederim rabbim herkeze nasip etsin :) adetim dun sabah gelmeliydi ben sabah test yapdim cok acik pembe cikdi ikinci test emin olamadim doktoro gittim kan verdim saat 10 da aksam 5 de sonuclar geldi hamilesin dedi :)) inanamadim :) doktorda randevum pazartesi 4 haftalik civari simdi kan testine gore 5 haftadan once kese tam gorulmeyebilir diye pazartesi gel dedi :)

Hayırlı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım sonunda kavuşmuşsun...Ben de uğraşıyorum bir süredir umarım bizlere de nasip olur burada hamileyim başlığı açmak. Alllah yavruna sağlıkla kavuştursun...

Pardon canım laparoskopi oldum demişsin kist mi vardı ? Bende 4.7 cm'lik kist var ve ben de bu ay klomen kullandım çok yan etki yaptı ağırlaştım...Laparoskopiyi ne için olduğunu yazarsan sevinirim çünkü hemen ardından hamile kalmışsın,çikolata kistlerinde de laparoskopi sonrası çok hamile kalan var olmadı ben de yaptıracağım yakında...

bende kis yokdu ama 1.5 senedir olmayinca doktorum kanallarima bakmak istedi. kanallarim acik cikdi sorun yokdu.ama laporoskopide temizlendigi icin ilk 6 ay cok onemli demisdi doktorum zaten.ins hepinize nasip eder rabbim :) tek tek sizde hamileyim diye yazarsiniz :) ama sakin pes etmeyin bebekler biraz nazli annelerini bekletiyor :)

Amin güzelim kimbilir ne yakışmistir üzerine hamilelik.....Allah kucağına aldigin günleri de göstersin canım..
Kaç haftalik ?

Ah canım tebrik ederim hayırlı olsun inşallah saglikla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim :) daha 4 haftalik bugun dayanamayip gittim doktoro gine :) 2 hafta sonra gine gitcem kalp atislarini duycakmisiz ins :) rabbim her istiyene nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…