• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 ayda düşen amh

Yaa öyle mi ama şöyle ki hemen hemen 1 yıl oldu sayılır hiç hamile kalamadım ve hiç bir sorun yok hsg de çektirdik sperm testi de diğer değerlerim de
TSH 3.71

11.Ay

Amh 1.90

Esttadiol 18

LH 2.71

FSH 5.44

Prolactin 16.89
Ultrasonla da kontrol edildi kaç kez kist pcos vs yok fazla kilom da yok
Regl iken bakıldı değil mi? E2 biraz düşük onun içinde beslenme önemli. Ben arı sütü ve hayıt kullandım birde multivitamin aldım içinde mutlaka folik asit olsın. Her sabah avokado tükettim. Araöğünde kabak çekirdeği içi ve çiğ badem yedim. Adet bitiminden yumurtlamaya kadar hergün bir tane incir yedim. Aşırı şekerli şeylerden ve meyvelerden uzak durdum. Kahveyi ve çayı azalttım. İmkanın olursa da hergün yürü derim. Ovulasyon kitlerini de kullanabilirsin 🙏

Regl iken bakıldı değil mi? E2 biraz düşük onun içinde beslenme önemli. Ben arı sütü ve hayıt kullandım birde multivitamin aldım içinde mutlaka folik asit olsın. Her sabah avokado tükettim. Araöğünde kabak çekirdeği içi ve çiğ badem yedim. Adet bitiminden yumurtlamaya kadar hergün bir tane incir yedim. Aşırı şekerli şeylerden ve meyvelerden uzak durdum. Kahveyi ve çayı azalttım. İmkanın olursa da hergün yürü derim. Ovulasyon kitlerini de kullanabilirsin 🙏
E2normalde kaç olması lazım.bor tek onu çözemedim

Hemen hemen hepsini yapıyorum hayıt ve incir hariç yükselir mi bu şekilde evet adetin 3.günü bakıldı

Hemen hemen hepsini yapıyorum hayıt ve incir hariç yükselir mi bu şekilde evet adetin 3.günü bakıldı
Yazdığım gibi önemli olan değerin yükselmesi değil kalitesinin artması ve döllenebilecek kalitede olması. Amh farklı çıkabilir farklı laboratuvarda. Sürekli baktırmanıza gerek yok inanın 0.2 ile doğal oldu benim

Back