- 4 Nisan 2024
- 538
- 539
- 18
- 27
- Konu Sahibi pinkflowerrr
Kızlar merhaba 14 kasım da amh 1.90 dı bu ay 23 ünde tekrar bakıldı 1.71 böyle bişey nasıl olabiliyor ve bu sürede çok iyi beslenmeye çalıştım yürüyüş vs dikkat da ettim basıl oldu normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kaldınız mı peki başıma ağrılar girdi strestenBenim 1 yılda 0.97den 0.03 düştü şok olmuştum
Yaa öyle mi ama şöyle ki hemen hemen 1 yıl oldu sayılır hiç hamile kalamadım ve hiç bir sorun yok hsg de çektirdik sperm testi de diğer değerlerim deAmh ne yazık ki hızlı düşen bir değer. Ancak hamile kalma şansını tam anlamıyla göstermiyor. Hatta çoğu doktor için bile anlamı yok bu testin. Benim 6 ayda 0.8 den 0.2 ye düştü zaten hızlı düşer o yüzden acele et tüp bebek yap demişti doktorlar. Ama kendiliğinden oldu ikinci denememizde. Yani kısaca şuan panik yapmanız için hiçbir sebep yok nitekim hamilelik için tek yumurta yeterli kalitesini de amh zaten göstermiyor isterse yüz yumurta olsun önemli olan sayısı değil kalitesi
E2 değeriniz düşük. Doğal östrojen üretmek için östrojen içeren besinler yemeye dikkat edin nette yazarYaa öyle mi ama şöyle ki hemen hemen 1 yıl oldu sayılır hiç hamile kalamadım ve hiç bir sorun yok hsg de çektirdik sperm testi de diğer değerlerim de
TSH 3.71
11.Ay
Amh 1.90
Esttadiol 18
LH 2.71
FSH 5.44
Prolactin 16.89
Ultrasonla da kontrol edildi kaç kez kist pcos vs yok fazla kilom da yok
Ya doktora gidiyorum hiç bişey demiyorlar benim ne kullanmam lazım bınu arttırmak için kaç tane doktora gittim biri de demedi bu düşük diye kendi kendime araştıra araştıra bulmaya çalışıyorum bişeyleriE2 değeriniz düşük. Doğal östrojen üretmek için östrojen içeren besinler yemeye dikkat edin nette yazar
Aynı yerde mi bakıldı? Çok değişken bir değer değil çünkü amhKızlar merhaba 14 kasım da amh 1.90 dı bu ay 23 ünde tekrar bakıldı 1.71 böyle bişey nasıl olabiliyor ve bu sürede çok iyi beslenmeye çalıştım yürüyüş vs dikkat da ettim basıl oldu normal mi
Aynı yerde mi bakıldı? Labrotuvar farklıdır cikolata kistiniz yoksa bu kadar çabuk dusmesi imkansız gibi. Çok değişken bir değer değildirBenim 1 yılda 0.97den 0.03 düştü şok olmuştum
Yok farklı yerlerde baktırdım kist vs hiç bişey yok yani tüm tetkiklerimiz yapıldıAynı yerde mi bakıldı? Labrotuvar farklıdır cikolata kistiniz yoksa bu kadar çabuk dusmesi imkansız gibi. Çok değişken bir değer değildir
Ya bebek de olmayınca iyice strese giriyorum bir de sebebi de belli değil ondan mı bundan mı diye diye doktorlara gidiyorum bişey de demiyorlar insana iyice yoruldum artıkbir embriyolog amh değerinin aydan aya değişiklik gösterdiğini söylemişti mesela gelecek ay baktırsanız belki yine amh değeriniz 1.90 çıkacak 2nay sonra belki 1.50 çıkacak 4 ay sonda belki yine 1.90larda çıkacak böyle dalgalanmalar olurmuş yani. Kaldı ki ben amh testine güvenmiyorum benim ilk amh değerim 0.43tü 4 ay sonra başk bir yerde yaptırdım 1.55 çıktı asla yükselmez denilen değer. Yani illa biri yanlış ama ben 1.55i gerçek değerimmiş gibi düşünüp devam ediyorum yola :) senşn değerin de gayet iyi gerisini hiç düşünme
İnşallah öyle bişey vardır yoksa çıldıracağım iuc gündür,0.04. çıldıracağım. Sadede bir aylık adet geçilmesiyle gittimbir embriyolog amh değerinin aydan aya değişiklik gösterdiğini söylemişti mesela gelecek ay baktırsanız belki yine amh değeriniz 1.90 çıkacak 2nay sonra belki 1.50 çıkacak 4 ay sonda belki yine 1.90larda çıkacak böyle dalgalanmalar olurmuş yani. Kaldı ki ben amh testine güvenmiyorum benim ilk amh değerim 0.43tü 4 ay sonra başk bir yerde yaptırdım 1.55 çıktı asla yükselmez denilen değer. Yani illa biri yanlış ama ben 1.55i gerçek değerimmiş gibi düşünüp devam ediyorum yola :) senşn değerin de gayet iyi gerisini hiç düşünme
Badem, ceviz, arı sütü polen, avakado, bal susam bunlar gibi besinleri tüketmeye çalışınYa doktora gidiyorum hiç bişey demiyorlar benim ne kullanmam lazım bınu arttırmak için kaç tane doktora gittim biri de demedi bu düşük diye kendi kendime araştıra araştıra bulmaya çalışıyorum bişeyleri
Doktor bana da aynısını söyledi, strese bağlı özellikle değişen bir durum stres yapmayın tersine olurİnşallah öyle bişey vardır yoksa çıldıracağım iuc gündür,0.04. çıldıracağım. Sadede bir aylık adet geçilmesiyle gittim
Nasıl yani sizin değeriniz kaç ne dedi doktorDoktor bana da aynısını söyledi, strese bağlı özellikle değişen bir durum stres yapmayın tersine olur
Bunlara başladım sonra böyle çıktı zatenBadem, ceviz, arı sütü polen, avakado, bal susam bunlar gibi besinleri tüketmeye çalışın
Benim e2 değerim 37 idi ve artırmam gerektiğini söyledi ve yazdığım besinleri tüketmemi söylediNasıl yani sizin değeriniz kaç ne dedi doktor
Her vücudun besin isteği ayrı onun için bireysel tedavi gerekiyor.Bunlara başladım sonra böyle çıktı zaten