- 4 Ekim 2016
- 62
- 97
- 3
- Konu Sahibi Iruneachteam
-
Teşekkür ederimmmtebrik ederim harikasınız
Teşekkür ederimm, şu anda hedefim 78kg daha sonra da 68'i hedefliyorum. Ama tabii ki asıl hedefim 55-50kg arası, ufak ufak büyük finale doğru gitmeye çalışıyorumtebrik ederim cok güzel kilo vermissiniz.....dikkat edin cok düsük kaloride vücüt belli bir zaman sonra kendini kitliyebilir kilo vermesi zorlasabilir.. SIkislasman icin pilatesi tavsiye ederim...Ayrica hicbir diyete bagli kalmaman seni daha özgür kiliyor ve daha kolay bu süreyi geciriyorsunSIKilma riskin yok bu cok iyi. Hedef kilon kactir ?
Teşekkür ederimm, şu anda hedefim 78kg daha sonra da 68'i hedefliyorum. Ama tabii ki asıl hedefim 55-50kg arası, ufak ufak büyük finale doğru gitmeye çalışıyorum
Kesinlikle katılıyorum sizebu is kafada bitiyor...Azim ve en önemlisi irade ve hirs varsa 50 i görürsünbasarilar dilerim
çok tebrik ediyorum seni canım..ben de 98 den 70 e kadar düştüm..şu an malesef 78 im.eskisi gibi inancım yok sürekli diyet ve spor yapıyorum ama haftasonları bırakıyorm sıkılıyorum inanılmaz düştü motivasyonum..darısı başıma canım <3
hic takimda zayiflamayi denedin mi ?
Sakın inancını kaybetme! Şöyle ki, kilo ne kadar çoksa o kadar hızlı verebiliyoruz, lakin vücuttaki yağ oranı azaldıkça ve beden küçüldükçe enerji ihtiyacımız da azalıyor. Yani kilo vermek birazcık daha zaman alıyor. Aşılamayacak şeyler değil gerçekten, sadece sabırlı ol ve zamana bırak inan bana teker teker gidecek tüm kilolar.çok tebrik ediyorum seni canım..ben de 98 den 70 e kadar düştüm..şu an malesef 78 im.eskisi gibi inancım yok sürekli diyet ve spor yapıyorum ama haftasonları bırakıyorm sıkılıyorum inanılmaz düştü motivasyonum..darısı başıma canım <3
Sakın inancını kaybetme! Şöyle ki, kilo ne kadar çoksa o kadar hızlı verebiliyoruz, lakin vücuttaki yağ oranı azaldıkça ve beden küçüldükçe enerji ihtiyacımız da azalıyor. Yani kilo vermek birazcık daha zaman alıyor. Aşılamayacak şeyler değil gerçekten, sadece sabırlı ol ve zamana bırak inan bana teker teker gidecek tüm kilolar.
Pes etme lütfen.
Canım bir şey yemek istediğin zaman tarçınlı süt içmeni öneririm. Gerçekten bir anda tokluk hissi çöküyor insana, bir dene istersen.benimki tamamen psikolojik canım y a..keyifsiz uyandım sbah oturdum simit yedim üstüne bisküvi..aç olduğumdan değil keyfim olmadığında yemek yiyorum tuhaf bir şekilde..çok kızıyorum kendime toparlanmam lazım bir an önce.yoksa bütün emeklerim çöpe gidecek
Teşekkürlerrr, 700-800 kalori civarı alıyorum. Yalnız bu kadar az almamın sebebi tüm gün evde olmam, normal aktif bir birey için bu rakam çok çok az fakat benim için ideal. Günlük aktiviteme göre kaloriyi düşürüp yükseltiyorum.Tebriklerrr gunluk ne kadar kalori aliyosunuz tahminen?
Canım bir şey yemek istediğin zaman tarçınlı süt içmeni öneririm. Gerçekten bir anda tokluk hissi çöküyor insana, bir dene istersen.
Teşekkürlerrr, 700-800 kalori civarı alıyorum. Yalnız bu kadar az almamın sebebi tüm gün evde olmam, normal aktif bir birey için bu rakam çok çok az fakat benim için ideal. Günlük aktiviteme göre kaloriyi düşürüp yükseltiyorum.
Boyun kaç bilmiyorum ama 68'e kadar çok çok kolay ve hızlı kilo kaybı oluyor, hatta bu hafta ödemle birlikte 1.5-2 kilo verirsin. 68'den sonrası biraz sabır işiçok teşekkür ederim canım.bugün yeniden başladım diyete motive şekilde..5 Kasım da erkek arkadaşımın kız kardeşi evleniyor ve ben de düğüne davetliyim en azından 5 6 kg versem çok güzel olur.
Boyun kaç bilmiyorum ama 68'e kadar çok çok kolay ve hızlı kilo kaybı oluyor, hatta bu hafta ödemle birlikte 1.5-2 kilo verirsin. 68'den sonrası biraz sabır işi
Harikasın! Yolun çok da uzun değil aslında, sakın kafanda büyütme, şimdiden 10 kilosu gitmiş. Umarım 2017 yaz'ına 50 kilo olarak gireriz hep beraberBende 1 ay gibi bir sürede 10 kilo verdim çok şükür hepimize maşallah diyorum ben 120.7 yel başladım ve şu an 110.2yim 2. Takımda yarışıyorum ve gerçekten cuma yarışmalarında çok motive oldum inş da bu şekilde de devam ederiz benim yolum çok uzun ama pes etmek yok inş senin konunun da takipçisiyim artık
Hadi bakalım, hayırlısıyla kurtulacağız kilocuklardan1,67 canım boyum.kilom da 77,50 idi en son.bugün başladım..5 Kasım'a tam 1 ay var.Bende 8 kg versem harika olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?