- 3 Şubat 2014
- 30
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi mormenekse74
Konu çok güzel de yine de her çocuğun ilgisi farklı oluyor, deneme yanılmayla bulmak gerekiyor maalesef.Merhaba arkadaşlar.cocuk büyütürken deneyimin çok önemli olduğunu biliyoruz..burdan deneyimli arkadaşlardan fikir almak bilgilerimizi paylaşmak uzere konuyu açmak istedim.hersey o kadar pahalı ki ne yazikki bütün ürünleri deneyimlemek hem maliyet hem de israf açısından çok mantıklı olmuyor.kitap içerikleri malzemesi oyuncak ve aktivite onerilerini paylaşırsanız çok sevinirim..
Evet haklısınız ilgileri gerçekten farklı oluyor.ve oyuncaklarıyla ilgilenmiyorlar.kitap önerisinde bulunursanız da çok sevinirim.bu arada balık tutma oyuncağını çok araştırdım internetten alacaktım ama ürün hakkında yorum yapanlardan kaynakli adamakıllı ürün bulamadım.siz nereden aldınız acaba.markasi neydi.Konu çok güzel de yine de her çocuğun ilgisi farklı oluyor, deneme yanılmayla bulmak gerekiyor maalesef.Ben benim kızın sevdiklerini paylaşabilirim.
Şu mıknatıslı balık tutma oyununa bayılıyor. 11 aylıkken almıştım ilk gördüğünden beri severek oynuyor. Beceremez yapamaz diye düşünmüştüm baştan ama çok da güzel yakaladı balıkları.şu an 16 aylık biraz ilgisi kaybetti, arada oynuyor yine.
Sonra tak çak mıydı ismi, çekiçli ahşap oyun, onu da seviyor çok fazla olmasa da.
Bunlar dışında en sevdiği oyuncakları arabaları ve topları.karşılıklı koridorda şut çekiyoruz. Arabaları di diiit diye sürüyor.
Etkinlik olarak da, bulaşık yıkama, makina boşaltma, çamaşır asmabayılıyor bunlara. Boyama yapmaya seviyor. Boyama kitabı ve ayı şeklinde mum boyalardan almıştım ama benim kız boyaları dişlediği için kalem verdim tombik olanlardan. Onlarla boyuyor şimdi. Müzik açıp dans etmeyi çok seviyor. Her gün müzik dinliyoruz. Bir de her gün kitap okuyoruz mutlaka. Kitap önerisi de verebilirim isterseniz.
Şu an büyük boy ayısının üzerinde zıplıyor.
Onun dışında, odası oyuncak dolu ama bir çoğunun yüzüne bakmıyor. Birkaç sefer ancak oynamıştır. Zaten bu yaşta oyuncaklarla değil bizimle oynamayı ve çevreyi keşfetmeyi seviyorlar bence.
Her gün küveti doldurup suyla oynuyor mesela. Ya da soğan-patates kaplarını boşaltıp geri dolduruyor. Çamaşır sepetine girip kendini çektiriyor kızak gibi.Oyuncaktan ziyade birlikte vakit geçirmeyi daha çok seviyorlar.
şundan bizimki, Fisher kidsmiş markası.Evet haklısınız ilgileri gerçekten farklı oluyor.ve oyuncaklarıyla ilgilenmiyorlar.kitap önerisinde bulunursanız da çok sevinirim.bu arada balık tutma oyuncağını çok araştırdım internetten alacaktım ama ürün hakkında yorum yapanlardan kaynakli adamakıllı ürün bulamadım.siz nereden aldınız acaba.markasi neydi.
Bizim evde de o oyuncaktan var zaten herkesin evinde var . Yani çok abartılacak birşey değil yorum vs de okumaya cidden gerek yok hele illa marka almaya asla . Zaten çocuk 3 gün bakıyordu 4. Gün olay bitiyor Oda iyi ihtimalle benim oğlum 1 dk bakıyor 2. dk bitiyorEvet haklısınız ilgileri gerçekten farklı oluyor.ve oyuncaklarıyla ilgilenmiyorlar.kitap önerisinde bulunursanız da çok sevinirim.bu arada balık tutma çoyuncağını çok araştırdım internetten alacaktım ama ürün hakkında yorum yapanlardan kaynakli adamakıllı ürün bulamadım.siz nereden aldınız acaba.markasi neydi.
Evet gerçekten sincap kitap cok başarılı.hem kalın yaprakli kolay yirtamiyor bebeğim.Sincap Kitap çok başarılı.