1-3 yaş kitap oyuncak aktivite onerileri

mormenekse74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
30
9
34
Merhaba arkadaşlar.cocuk büyütürken deneyimin çok önemli olduğunu biliyoruz..burdan deneyimli arkadaşlardan fikir almak bilgilerimizi paylaşmak uzere konuyu açmak istedim.hersey o kadar pahalı ki ne yazikki bütün ürünleri deneyimlemek hem maliyet hem de israf açısından çok mantıklı olmuyor.kitap içerikleri malzemesi oyuncak ve aktivite onerilerini paylaşırsanız çok sevinirim..

Aaaa süper konu oğlum 2.5 yaşında takip edeyim bende

Konu çok güzel de yine de her çocuğun ilgisi farklı oluyor, deneme yanılmayla bulmak gerekiyor maalesef. Ben benim kızın sevdiklerini paylaşabilirim.
Şu mıknatıslı balık tutma oyununa bayılıyor. 11 aylıkken almıştım ilk gördüğünden beri severek oynuyor. Beceremez yapamaz diye düşünmüştüm baştan ama çok da güzel yakaladı balıkları. şu an 16 aylık biraz ilgisi kaybetti, arada oynuyor yine.
Sonra tak çak mıydı ismi, çekiçli ahşap oyun, onu da seviyor çok fazla olmasa da.
Bunlar dışında en sevdiği oyuncakları arabaları ve topları. karşılıklı koridorda şut çekiyoruz. Arabaları di diiit diye sürüyor.
Etkinlik olarak da, bulaşık yıkama, makina boşaltma, çamaşır asma bayılıyor bunlara. Boyama yapmaya seviyor. Boyama kitabı ve ayı şeklinde mum boyalardan almıştım ama benim kız boyaları dişlediği için kalem verdim tombik olanlardan. Onlarla boyuyor şimdi. Müzik açıp dans etmeyi çok seviyor. Her gün müzik dinliyoruz. Bir de her gün kitap okuyoruz mutlaka. Kitap önerisi de verebilirim isterseniz.
Şu an büyük boy ayısının üzerinde zıplıyor.
Onun dışında, odası oyuncak dolu ama bir çoğunun yüzüne bakmıyor. Birkaç sefer ancak oynamıştır. Zaten bu yaşta oyuncaklarla değil bizimle oynamayı ve çevreyi keşfetmeyi seviyorlar bence.
Her gün küveti doldurup suyla oynuyor mesela. Ya da soğan-patates kaplarını boşaltıp geri dolduruyor. Çamaşır sepetine girip kendini çektiriyor kızak gibi. Oyuncaktan ziyade birlikte vakit geçirmeyi daha çok seviyorlar.

Benim oğlum genelde ışıklı ve sesli oyuncakları çok seviyor fisher price marka çoğu. Şanslıyım ki çoğu hediye geldi çünkü aşırı pahalı şu an piyasada aynısı var mı bilmiyorum ama laptop var kelimeler harfler sayılar oyunlar bir sürü içerik var çok güzel vakit geçiriyor ve bu oyuncak sayesinde 20 aylıkken bütün harfleri öğrendi. Köpekçiğin kırmızı kapılı evi var ama bu ikisi de eski sezon ürünler. Bu ara çek bırak arabalar uçaklarla oynuyo. Büyük resimli hikaye kitaplarını, hareketli ve sesli kitapları çok seviyor. Küçük bir sepete küçük büyük toplarla basket oynuyor. Lego puzzle gibi şeyleri pek sevmiyor tek seferde yapamazda sinirlenip kaldırıp atıyo

Benim Oğlana almadığım oyuncak, salıncak, hamak! Kitap kalmadı. Yemin ederim hiçbirinin yüzüne bakmıyor. Yok ilgisini çeken şey yok. Anca kumanda, yoğurt kapağı oynasın. Büyüdükçe oynar dedik ama ıhhh valla oynamıyor

Evet haklısınız ilgileri gerçekten farklı oluyor.ve oyuncaklarıyla ilgilenmiyorlar.kitap önerisinde bulunursanız da çok sevinirim.bu arada balık tutma oyuncağını çok araştırdım internetten alacaktım ama ürün hakkında yorum yapanlardan kaynakli adamakıllı ürün bulamadım.siz nereden aldınız acaba.markasi neydi.

şundan bizimki, Fisher kidsmiş markası.
Kitap olarak da, benim kız yırttığı için şu an sadece karton kitaplarını piyasaya çıkartıyorum. Kağıt olanları sakladım.
Kartonlardan da, iş bankasının hareketli kitaplarını seviyor ama hikayeleri çok da güzel değil. Resimlerine bakıyoruz.
Cırtlı kitaplar var sincap yayınlarının onlar çok güzel.
Meraklı kedi diye bir kitabı var, her kapağın arkasından bir hayvan çıkıyor, onu da seviyor.
Tiago Americo nun kitapları, büyük sorular kitabım serisi bir de İlk kitaplarım 1 yaş- 2 yaş ikisini de aldım ben. Çok güzeller. Şu an bunlara sardı.
Pop up kitaplardan almıştım 3 boyutlu ama yırtıyor diye kaldırmak zorunda kaldım maalesef. Sizin bebeğiniz yırtmaya çalışmıyorsa onlar da çok güzel.

Eklentiler

• B76E9981-6E93-4BD8-96EB-A350D5977719.png
    453,1 KB · Görüntüleme: 56
Bizim evde de o oyuncaktan var zaten herkesin evinde var . Yani çok abartılacak birşey değil yorum vs de okumaya cidden gerek yok hele illa marka almaya asla . Zaten çocuk 3 gün bakıyordu 4. Gün olay bitiyor Oda iyi ihtimalle benim oğlum 1 dk bakıyor 2. dk bitiyor

Oğlum şuan 11 aylık, 8 aylıkken fisher price dan aktivite maması, gitar ve kirpi aldım. Linkleri bırakayım.
Şuan 11 aylık halen aktivite masası ile oynuyor sıkılmadı.
Ayrıca eğitici kartlarla akşamları tanıma oyunu oynuyoruz. Şimdi topla oynamaya başladık.
Ayrıca işbankası yayınlarının bütün kitaplarını aldım. Haftasonları veya akşamları onu okuyoruz babasıyla

Fisher Price Eğitici Köpekçiğin Aktivite Masası Türkçe ve İngilizce - ebebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…