• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 1-2 yaş kışlık kız bebek giyimi ücretsiz

nehael

istersen daǧlar yerinden oynar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
225
103
123
yazlıklar tamam sıra kışlıklarda mont ayakkabı kışlık elbise body hırka alt vs...

kışlıklarına ben talip olabilirmiyim benim 2yaşında kızım var brde 53gunluk bebeğim bizim kışlıklarımız var ama o kadar çok değil eğer bana gönderisen bende elimdekileri ihtiyacı olan birine vermek isterim

canım kıyafetler 12-24 arası sanırsam senin kızına havalar soğuyunca ufak gelir kaç beden giyiyor minnoşun bedenleri ayırıp gönderebilirim

benim kız ufak olana lazım diğer kızımın var allaha şükür biz kışın 6 7aylık olacağız

maalesef canım o yaş kışlık yok elimde yazlık vardı dün gönderdim :(

sağol canım yinede eğer erkek çocuk bekleyen varsa ihtiyacı olan bende bi kaç parça bişeyler yollayabilirim

kızınız kaç aylık kaç beden giyiyor canım kışa üstüne olur mu

Ben alabilirim. Kızım düşük doğum ağırlıklı doğdu, 2 yaşında ama, yaşıtlarının yarısı kadar : ) benim miniğime, ardından doğan akraba bebişlere, tanıdık bildik, duyduk ihtiyaç sahibi olanlara " gözü kapalı verecek" kadar eskimeden, " kendi çocuğuma giydirir" olduklarımdan veriyorum, elbette ben de böyle düşüneceğinizi düşünerek, talip oluyorum.

elden ve kargoyla yeni sahiplerine ulaştı
muntazam mesaj kutun dolu cevap yazamıyorum

Ben alabilirim. Kızım düşük doğum ağırlıklı doğdu, 2 yaşında ama, yaşıtlarının yarısı kadar : ) benim miniğime, ardından doğan akraba bebişlere, tanıdık bildik, duyduk ihtiyaç sahibi olanlara " gözü kapalı verecek" kadar eskimeden, " kendi çocuğuma giydirir" olduklarımdan veriyorum, elbette ben de böyle düşüneceğinizi düşünerek, talip oluyorum.

Bnm kızım şuam 8aylık mail adres yazaym göndermek isterseniz

cnm benimde bi kızım var 1yaşında kirada oturuyoruz durumumda pek iyi değil kermeslerden fln kıyafet alıyorum benim bebeğime gönderirseniz çok sevinirim dua ederim size

Back