• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-2 saat sonra çıkan çift çizgi

ahnesesiyeter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
10
1
1
25
Merhabalar. adetime 3 gün var. Fakat iki gündür kahverengi akıntı gibi azar azar akıntı geliyor. Hatta adet miyim diye oruç konusunda kafam karıştı. Fakat adet gibi değil. Son günlerindeki kahverengi akıntı gibi baya az. Formları okudum yerleşme kanaması olabilir vs yazıyordu. Allah Allah dedim bir test alayım. 1-2 saat sonra test böyle oldu. Sizce gebelik mi ?

Eklentiler

• 6827BC74-EA80-42CF-8A8F-2A470CA90806.webp
    6827BC74-EA80-42CF-8A8F-2A470CA90806.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 58
Merhabalar. adetime 3 gün var. Fakat iki gündür kahverengi akıntı gibi azar azar akıntı geliyor. Hatta adet miyim diye oruç konusunda kafam karıştı. Fakat adet gibi değil. Son günlerindeki kahverengi akıntı gibi baya az. Formları okudum yerleşme kanaması olabilir vs yazıyordu. Allah Allah dedim bir test alayım. 1-2 saat sonra test böyle oldu. Sizce gebelik mi ?
Bir iki saat sonra çıktıysa maalesef ki kuruma çizgisi diye biliyorum

İlk beş dakika içinde çıkan sonuç doğru diyorlar genelde ama kahverengi akıntı bende yaşadım adetten iki gün önce adet olacak gibi sancım oluyordu

bn kuruma cizgisine benzetemedim kirmizimsi cunku cizgi bnce birde erken gebelik testi deneyin ha birde artimed olmasin testin markasi awox marka deneyin

İlk beş dakika içinde çıkan sonuç doğru diyorlar genelde ama kahverengi akıntı bende yaşadım adetten iki gün önce adet olacak gibi sancım oluyordu
Evet kahverengi akıntı şaşırttı beni de, ay diyorum regl başlayacak galiba sonra gelmiyor, en son bakayım dedim formlara yerleşme kanaması vs diyordu

Back
X