Bebek İkinci El 1-2-3 yaş elbise,eşofman takımı,bot,ayakkabı,gelinlik,bebek albümü buyrunnn

merhaba canım hiçbir deformasyon yok çok kullanışlı tüylenmede olmadı fiyat düşünmedim şimdi hepsini birden yazıcam

Bedenleri uymuyor 18-24 ay olan yazlık bana kışlıklar 18-24 ay lazımdı
ayakkabılarda çok çok büyük
diğerleride küçük 9-12 aylar

adidas takım kaş ay onu yazmadınızmı gözümdenmi kaçtı onun fiyatı nedir?

Adidas takım orijinaldir 2-3 yaş temiz 40 TL
Bolerolu elbise 2-3 yaş pembe kalpli kemeri var 1 defa yıkandı 15 tl
Gelinlikler tarlatanlıdır 2-3 yaş 25 er tl
Mor puantiyeli elbise 18-24 ay 30 a kadar olur 12 tl
Üçlü albüm seti hediyeydi hiç açmadım 15 tl
Kot tulum 1,5- 2 yaş kızım çok tombuldu hiç giyemedi malesef etiketi çıkardım ama sıfırdır cemreden alındı 18 tl
Kot elbise 2-3 yaş biraz soluk çıkmış flaştan ama daha canlıdır 10 tl
Pembe bot sıfırdan farksız 1-2 defa giyildi 20 tl nosunu bakıp yazıcam akşam
Çizgili badi ve ince pembe pantolon 2-3 yaş ikisi 10 tl
Beyaz kırmızı ve mor badiler 9-12 aydır 5 er lira
Bücürük bolerolu etekli su yeşili takım 4 yaş ama 3 e de olur etiketi üzerinde 20 tl
Renkli spor ayakkabı 23 no önünde sürtünmeden dolayı deforme var ama sadece boyası yırtık değil 7 tl
Kırmızı bot 23 no önünde çok az birinde göründüğü gibi çizik var 15 tl
Pembe hazır triko yelek sıfırdır 3-4 yaş 10 tl
Örgü arkadan bağlama düğmeli yelek sıfır 10 tl
Rahat kesim ince kot pantolon 2-3 yaş 7 tl

Canim hayirli satislar :) benim kargo gelmis izmire ama henuz alamadim..belki kargoya gidip aliriz bugun...kizinin cicileride pek tatli..keske onceden gorseydim..belki birkac parca eklerdim..

Canim hayirli satislar :) benim kargo gelmis izmire ama henuz alamadim..belki kargoya gidip aliriz bugun...kizinin cicileride pek tatli..keske onceden gorseydim..belki birkac parca eklerdim..

Çabuk gelmis kargonuz güle güle kullanin canim begendigin olursa yardimci olurum yine.Yeniler ekleyecegim daha

Adidas talim krem sort pembe balon etek bunlar ne kadar olur acaba

54 yapiyor canim 50 olur bide hediyesiyle :) özel den yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…