-Sabrinaa- Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2015 167 78 30 10 Ekim 2016 Konu Sahibi -Sabrinaa- #1 Arkadaşlar 1 ayda a den z ye değişim mümkün olabilir mı ? Saçtı- yüzdü - kiloydu (5kg) - kişisel gelişim - duruş - tarz -kaş - el ,ayak - bakış - aklınıza ne geliyorsa mesela çok şaşırılacak kadar bir değişim ?
Arkadaşlar 1 ayda a den z ye değişim mümkün olabilir mı ? Saçtı- yüzdü - kiloydu (5kg) - kişisel gelişim - duruş - tarz -kaş - el ,ayak - bakış - aklınıza ne geliyorsa mesela çok şaşırılacak kadar bir değişim ?
yagmur0007 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2014 580 514 11 Ekim 2016 Konu Sahibi -Sabrinaa- #2 Evlilik hazırlığı falan mı. Sadece kendine odaklanabileceksen en azından dış görünüşte epey değişiklik yapabilirsin.
Evlilik hazırlığı falan mı. Sadece kendine odaklanabileceksen en azından dış görünüşte epey değişiklik yapabilirsin.
T turkuaz86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2010 2.068 533 12 Ekim 2016 Konu Sahibi -Sabrinaa- #3 Bende merak ediyorum.
-Sabrinaa- Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2015 167 78 30 12 Ekim 2016 Konu Sahibi -Sabrinaa- #4 yagmur0007 .!.: Evlilik hazırlığı falan mı. Sadece kendine odaklanabileceksen en azından dış görünüşte epey değişiklik yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... yok canım evlilik değil . Bişiler değişsin istiyorum artık dış görünüşle başlamak istedim
yagmur0007 .!.: Evlilik hazırlığı falan mı. Sadece kendine odaklanabileceksen en azından dış görünüşte epey değişiklik yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... yok canım evlilik değil . Bişiler değişsin istiyorum artık dış görünüşle başlamak istedim
Adonia Guru Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2012 701 640 19 Ekim 2016 Konu Sahibi -Sabrinaa- #5 Kilo insani degistirir spora basla saglikli beslenmeye odaklan, yagli felan beslenmeki sivilce felan cikmasin yuzunde. Bende degisim istiyorum ve ise kilo vermekle basliyorum, spordu saglikli beslenmekti :)
Kilo insani degistirir spora basla saglikli beslenmeye odaklan, yagli felan beslenmeki sivilce felan cikmasin yuzunde. Bende degisim istiyorum ve ise kilo vermekle basliyorum, spordu saglikli beslenmekti :)