Bebek İkinci El 1-1.5-2 yaş hepsi birarada...

Merhaba;
Burbery elbise ve GAP ayakkabiyi sattiniz mi?

Mrb gap ayakkabıların ikiside satıldı siyah rugan bir babet var 6 no(22) sıfır 25 tl
Burberry elbise duruyor 1-1.5 yaş uyumlu 2yaşta da mini olarak gydirilebilir. oda 20tl

canım elinde olan ürünleri bi güncellermisin hepsi çok güzel.
kızım şimdi 5 aylık yaz için alabileceğim bişeyler olabilir ama karıştı birbirine.
9-12 aylık kışlıklar toptan satılmış sanırım başka varsa bakabilirim

Canım ailemin yanındayım yarın döncem eve ozmn ayarlycm kalanların resmlerni toplayıp tekrr paylaşcm siz cuma takip edeblrsnz:)

Canım kıyafetleri çok beğendim. Hepsi temiz yeni gibi. Hediyeler için de çok teşekkür ederim. Mahçup ettin beni..

rica ederim cnm olurmu sağlıkla giysin hepsini:) bizde oyuncağımıza bayıldık eve geldik kurduk hemen hala oynuyoruz:) teşekkür ederiz tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakın sevgiler..

çiçekli eşofman takımın beden ve fiyatını öğrenebilir miyim size zahmet

mrb çiçekli eşofman takım arada küçük beden kalıp gözden kaçanlardan 6-12 ay 3 parça 15 tl
Pembe zebralı takım tokası o değil ama onu kaybettik yine zebralı başka bir tokası var takım 20 tl 1.5-2 yaşa uygun altına siyah rugan ayyakabılar da var aynı yaş aralığı için 22 numara sıfır 20 tl oda resimlerde görmüşsnzdür biz süet olan ayakkabımızı giymiştik altına ruganlar kaldı giyemeden büyüdük:)

eteklerı tullu olan elbıselerı satıldımı bas sayfada vardı puantıyelı
aman allahım ben onları cok beyenmısdım ama
bıde son sayfadakı pempe eteklı takım son ne olur ya aysem 9 aylık yaza olurmu ona

mrb ilk sayfadaki satıldı son resimdekide büyük olur maalesf 2-3 yaş arası giyilcek bir takım. başka bir gymboree takım var pembe tütü etek külotlu muz çorabı ve tacı var onlar 1 yaşa olur anca onların burda resmi yok ama eteğin beli lastikli olduğu için hala giyiyoruz biz

çiçekli takım tam bize göreymiş kızım 6,5 aylık .markası nedir canım onun.pembe elbisenın de tokasını çok beğenmiştim başka ne alabilirimki ?

çiçekli takım tam bize göreymiş kızım 6,5 aylık .markası nedir canım onun.pembe elbisenın de tokasını çok beğenmiştim başka ne alabilirimki ?

çiçekli takım lcw marka küçük birkaç parça daha var onların resmlerinide çekiym yüklerim buraya bakarsnz isterseniz. hatta gerideki resimlerde var sanırım sarı bir şortlu takım var 1 yaşa uygun yazlık sıfır takım oda c&a club markası bir kaç aya yazlıklar çok pahalncak sezon diye oonada bakablrsnz. otakımda 15 liraydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…